Independer.nl voegt overlijdensrisicoverzekering Allianz toe aan vergelijking

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl voegt overlijdensrisicoverzekering Allianz toe aan vergelijkingIndepender.nl

Sinds deze week kun je ook de overlijdensrisicoverzekering van Allianz op Independer.nl te vergelijken. De verzekering van Allianz is een waardevolle toevoeging aan de vergelijking van Independer.nl en biedt een aantal voordelen. Uiteraard werken we er hard aan om nog meer overlijdensrisicoverzekeringen aan de vergelijking toe te voegen.

Scherp tarief voor hoger opgeleiden

Bijzonder aan de overlijdensrisicoverzekering van Allianz is het scherpe tarief voor hoger opgeleiden. Heb je minimaal een HBO-opleiding? Dan is het goed mogelijk dat de overlijdensrisicoverzekering van Allianz voor jou de beste deal is.

Aanvraag en medische acceptatie online

Heb je een vergelijking van overlijdensrisicoverzekeringen gemaakt en kies je voor Allianz? Dan krijg je per e-mail een offerte toegestuurd. Ook het daadwerkelijk aanvragen van de verzekering kan online. Zoals bij alle overlijdensrisicoverzekeringen zul je dan nog wel medisch geaccepteerd moeten worden. Dat kan bij Allianz in de meeste gevallen door online een medische vragenlijst in te vullen.

Over Allianz

Allianz Nederland is een onderdeel van Allianz Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld. De verzekeraar houdt zich bezig met levensverzekeringen, schadeverzekeringen en vermogensbeheer.

Meer informatie?

Ben je benieuwd of de overlijdensrisicoverzekering van Allianz voor jou een goede keuze is? Maak dan een vergelijking van  overlijdensrisicoverzekeringen. Je kunt direct alle kenmerken met elkaar vergelijken en de polisvoorwaarden downloaden. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen via 035-6265780. Wij vertellen je graag meer over deze of andere overlijdensrisicoverzekeringen.

Lees meer over: overlijdensrisicoverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Daniel de Wild

Over Daniel de Wild

Als Productmanager Levensverzekeringen en Spaarproducten is Daniel aanspreekpunt voor verzekeraars. In de 10 jaar dat hij bij Independer.nl werkt heeft hij diverse functie gehad, allemaal op het gebied van Levensverzekeringen. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603