“Nog informeler dan ik had verwacht!”

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Vrijdag 22 juni was het zover: Edmond Hilhorst en ik ontvingen drie nieuwsbrieflezers die de prijsvraag hadden gewonnen uit Nieuwsbrief 200. Andre de Vries, Leen Emmerzaal en Esther van Rijnsbergen zaten het dichtst bij het juiste aantal nieuwsbriefabonnees en wonnen daarmee een Meet & Greet inclusief lunch met Edmond Hilhorst en mijzelf. Na afloop vroeg ik hen mij per mail te laten weten wat ze ervan vonden.

Down to earth

De Meet & Greet begon met koffie en een rondleiding door het pand van Independer.nl in Hilversum. Voor Esther van Rijnsbergen, die zo’n 10 jaar geleden een aantal maanden bij ons werkte, was het leuk om weer een paar oude collega’s terug te zien. Zij wist al dat Independer.nl een informeel bedrijf was. En dat was ook wat Andre de Vries en Leen Emmerzaal direct opviel. “Nog informeler dan ik had verwacht!”, schreef Andre later in een e-mail. “Nog meer down to earth”, vond Leen. Verder schreef Andre dat hij het leuk vond om het pand, een Dudok-monument, te hebben gezien en om een idee te krijgen van de sfeer en de werkwijze van Independer.nl. Na de rondleiding vertrokken we naar restaurant Parc. Omdat Esther van Rijnsbergen niet precies wist waar het was, reed Edmond met haar mee. En dat leverde leuke gesprekken op, zoals ze later schreef.

Lastige tijden

Tijdens de lunch vertelde Edmond over zijn achtergrond en zijn motieven om Independer.nl samen met Diederik de Groot op te richten. Ook vertelde hij dat het in het begin best moeizaam was gegaan. Dat Edmond daar zo openhartig over sprak kon Andre wel waarderen. “Het leukste vond ik om Edmonds openhartige verhaal te horen van de eerste plannen tot nu. Daarbij werd duidelijk dat het verschillende keren behoorlijk lastig is geweest om Independer.nl draaiende te houden”. Ook Esther hoorde hier van op. “Zelfs toen ik er werkte waren er nog wat problemen, maar daar heb ik toen geen idee van gehad”, liet ze ons weten. De Meet & Greet maakte Esther overigens opnieuw enthousiast voor Independer.nl als werkgever. “Mocht ik ooit de kans krijgen om weer bij Independer aan de slag te gaan dan zou ik die niet laten lopen.”

Ook tussenpersoon

Edmond Hihorst en ik kijken terug op een leuke ontmoeting met drie nieuwsbrieflezers. Ze waren vooral zeer geïnteresseerd in Independer.nl als bedrijf. Erg leuk om mensen op deze manier een kijkje achter te schermen te kunnen geven. Een van de winnaars hoorde die dag voor het eerst dat Independer.nl ook tussenpersoon is. Blijkbaar communiceren we dat nog niet goed genoeg. Daar komen we dan ook in een van de volgende nieuwsbrieven op terug. In september hebben we nog een ontmoeting met een andere winnaar, die op 22 juni niet aanwezig kon zijn.

Tweeten 0
Google+ 2
Esther Storm

Over Esther Storm

Esther Storm is tekstschrijver/redacteur en (mede)verantwoordelijk voor alle online en offline communicatie. Ze (her)schrijft onder meer persberichten, e-mails, teksten voor de website en het weblog en is eindredacteur van de nieuwsbrief. Esther werkt sinds 2004 bij Independer.nl. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603