Independer.nl wint e-business award financiële branche

| Door: (3 reacties)

Independer.nl

Independer.nl heeft ook 2010 een Nederlandse verzekeringsaward gewonnen! Deze awards, de Gouden Schilden, worden uitgereikt aan bedrijven en personen die uitmuntend presteren binnen hun vakgebied. Dit jaar waren we genomineerd met onze nieuwe hypotheekmodule ‘Zoek hypotheekadviseur‘ in de categorie e-business. Ook genomineerd waren onder andere Inshared, Allianz en FBTO.

Donderdagavond 10 juni zijn we uitgeroepen tot winnaar in de categorie. Independer.nl is erg blij met deze prijs. Algemeen directeur Edmond Hilhorst: ” Het is een fantastisch bewijs dat onze primaire waarde (idealisme) erkend en gewaardeerd wordt.”

De jury riep Independer.nl in de categorie e-business uit tot winnaar met een 8.3. De jury waardeerde de inzet van Independer.nl voor een sterk transparant concept met een solide uitwerking op basis van scherp marktinzicht. De goede en sterke samenwerking met Google en AFM wordt er positief ervaren. ” Independer.nl heeft een slimme vertaling gemaakt van een bestaand review concept naar hypotheekmarkt met social networking en self service door consumenten en hypotheekadviesbureaus.” Aandachtspunt is het businessmodel, dat nu nog een beetje onduidelijk is.

Bekijk meer foto’s van de prijsuitreiking.

Tweeten 0
Google+ 0
Hans de Bruin

Over Hans de Bruin

Hans de Bruin is verantwoordelijk voor de online marketing van Independer.nl. Hij houdt zich dagelijks bezig met de promotie van de website op het internet. Hans werkt sinds 2006 bij Independer.nl en is één van de initiatiefnemers van dit weblog. Lees verder

3 Reacties op dit artikel
  1. mijn allerhartelijkste gelukwensen met deze beloning voor jullie ethische benadering en instelling. ga vooral langs deze weg verder.
    vader van diederik.

    niek de Groot van Embden 13 juni 2010 om 11:03
  2. ik wil graag autoverzekewringen aansluiten

    Dianzime 21 september 2010 om 18:23
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603