Stem op Independer.nl en maak kans op een iPad2

| Door: (2 reacties)

Independer.nl

Independer.nl is genomineerd voor de Usability Award: de jaarlijks terugkerende prijs voor de meest gebruiksvriendelijke website van Nederland. Dit jaar wordt deze prijs voor de 11e keer uitgereikt aan partijen die betrokken zijn bij de winnende website. Independer.nl is genomineerd in de categorie ‘Communities’ naar aanleiding van onze nieuwe website die we vorig jaar introduceerden. We veranderden toen onze website volledig om (ook) een nieuwe doelgroep aan te spreken en dat werd een groot succes.

Wil je op Independer.nl stemmen? Dan hoef je alleen antwoord te geven op vier vragen over wat je vindt van de navigatie, de inhoud, vormgeving en gebruiksvriendelijkheid. Per categorie wordt de winnaar bepaald door de gemiddelde scores daarop. Uiteindelijk bepaalt een vakjury op 26 mei de overall winnaar van de Usability Award 2011. Als je je stem uitbrengt maak je ook kans op iPad2.

Tweeten 0
Google+ 0
Suzanne Persoon

Over Suzanne Persoon

Suzanne zorgt ervoor dat alle Independer-content in optimale vorm is en dat je die via het juiste kanaal tegenkomt. Dat kan bijvoorbeeld hier op ons blog, Facebook of op informatiepagina's zijn. Ze onderhoudt ons weblog en forum en is verantwoordelijk voor webcare en social media activiteiten van Independer. Suzanne werkt sinds 2007 bij Independer. Lees verder

2 Reacties op dit artikel
 1. navigatie – uitstekend
  inhoud – uitstekend
  vormgeving – uitstekend
  gebruiksvriendelijkheid – uitstekend

  ik gebruik deze site altijd voor het vergelijken van de diverse onderdelen die voor mij van belang zijn.

  Ympje Friederich 4 mei 2011 om 10:35
 2. Voorop gesteld ben ik erg grote fan van de website Independer. Door independer heb ik al veel geld bespaart met mijn zorgverzekering.
  Navigatie: Je weg vinden op de website Independer gaat heel makkelijk. Doordat het overzichtelijk is naar welke categorie je op zoek bent wordt je vervolgens door alle stappen heen geloodst. Krijg je een helder overzicht van de aanbieders en kan je je eigen keuze maken.
  Inhoud: Inhoudelijk krijg je een goed beeld van alle beschikbare informatie van de aanbieders.
  Vormgeving: De website is helder en heeft een frisse, speelse uitstraling.
  Gebruiksvriendelijk: Ik vind Depender.nl zeer gebruiksvriendelijk. Je kan makkelijk je weg vinden op de website. Vorig jaar heb ik er voor het eerst gebruik van gemaakt en was met een kwartier klaar. Helder en duidelijk niks meer aan doen.

  Sharon 4 mei 2011 om 10:44
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603