Stem op Independer.nl voor de Thuiswinkel Awards

| Door: (2 reacties)

Independer.nl

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards organiseert dit jaar voor de 10e keer de Nationale Thuiswinkel Awards. Er zijn drie vakprijzen te winnen: Beste Starter, Beste Webwinkel van Nederland en Beste Mobiele Webwinkel van Nederland. Je kunt hier op ons stemmen in de categorie Beste Webwinkel.

Daarnaast zijn er de Publieksprijzen in vierentwintig verschillende categorieën. Je kunt op Independer.nl stemmen in de categorieën financiële diensten en vergelijkingssites. Stemmen kan nog tot en met 28 februari.

Wat zou voor jou een reden zijn om te stemmen op Independer.nl?
– ‘Het vergelijken en afsluiten van verzekeringen kan ik gemakkelijk en snel via de site doen.’
– ‘Door een vergelijking te maken, heb ik een betere verzekering gevonden in prijs en kwaliteit. Ik ben tevreden over mijn huidige verzekering.’
– ‘Independer.nl helpt misstanden aan de kaak te stellen. Zo is er nu de woekerpolis check en zorgt de Independer garantie ervoor dat verzekeraars hun voorwaarden verbeteren voor mij.’
– ‘Ik word altijd snel en goed geholpen als ik bel. Ook voor onafhankelijk advies kan ik bij ze terecht.’

– ‘Op de site van Independer.nl kan ik ook de meningen lezen van andere klanten over verzekeraar en verzekeringen.’

Stem direct in de categorie financiële diensten
Stem direct in de categorie vergelijkingssite

Tweeten 0
Google+ 0
2 Reacties op dit artikel
 1. Henk Hofland in de NRC over de ‘award’ ofwel de Engelse Ziekte ofwel de Anglowaan:

  ” Het is een oud onderwerp maar het blijft actueel. Wij vervangen graag een goed Nederlands woord door een Engels. In Frankrijk doen ze het ook, maar daar is sinds die gewoonte wortel begon te schieten een nationaal verzet tegen dit franglais gegroeid. Nederlanders in het algemeen zijn gretige overnemers en het verzet is zwak.

  Een goed voorbeeld vind ik het woord uhwort. Als je het zo gespeld ziet, begrijp je niet wat het betekent. Maar schrijf je: award, dan zegt iedereen: Zèg dat dan! Niet langer dan een jaar of tien geleden kregen kunstenaars nog een prijs; nu een uhwort. ”

  Stichting Nationale Thuiswinkel Awards is een goede kandidaat voor de maandelijkse SOF-prijs (ja, prijs!) van de Stichting Nederlands.

  Nettie 7 februari 2011 om 23:50
 2. Ik kan je verklappen, dat de Nederlanders niet aleen staan, met het overnemen van vreemde, vooral Engelse woorden! Het is bij de kleine (taal)landen een heel gewoone verschijnsel!!! Somst is het gewoon maar gemakzucht. Meestal, heb je zelf geen tijd, om iets te verzinnen, als je de eerste keer, een “nieuwe”, tegenkomt! En de 2-e keer, denk je: “Oh, het is nu,toch al zo bekend”!!!!

  Aniko 15 maart 2011 om 09:40
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603