Wij zijn Independer.nl: onze kernwaarden

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Independer.nl is ontstaan in 1999. Begonnen met twee mensen op een kamer in Amsterdam zijn we nu uitgegroeid naar een bedrijf met 140 collega’s. Independer.nl is opgericht met als doel de financiële markt transparanter te maken en consumenten te helpen bij het vinden van goede oplossingen. De financiële wereld wordt eerlijker en transparanter en veel consumenten weten de hulp van Independer.nl te waarderen.

Maar dat wil niet zeggen dat we lekker achterover gaan leunen. Onze doelstellingen staan nog steeds overeind en daar werken wij dagelijks hard aan. En wij willen nog meer. Wij vinden dat mensen blindelings op financiële producten moeten kunnen vertrouwen. Als mensen een hypotheek, verzekering of een ander financieel product afsluiten, moet ze dat gemoedsrust geven. Vertrouwen in de aanbieder en helderheid van het product zelf staan daarbij centraal. Independer.nl wil mensen helpen een betrouwbare aanbieder en een helder product te vinden dat aansluit bij hun behoefte. Deze missie hebben we vertaald naar vijf kernwaarden. Deze waarden geven weer waar wij als Independer.nl voor staan en hoe wij willen werken.


Wat zijn de ‘wij zijn Independer.nl’ waarden?

1. Idealistisch
Independer.nl gelooft in een ‘betere wereld’, waarbij jij als klant goed wordt geholpen en waarbij je producten krijgt aangeboden waar je echt iets aan hebt. We blijven werken aan een betere dienstverlening voor onze klanten en aan een beter aanbod van financiële producten. Daarbij hoort ook dat wij slechte service of producten aan de kaak te stellen. Soms zoeken we daarvoor de pers, maar we proberen vooral de dialoog aan te gaan. We komen op voor jou als (kwetsbare) consument en we blijven met overtuiging strijden voor rechtvaardigheid.

2. Commercieel
Met 140 medewerkers in dienst moet Independer.nl natuurlijk ook omzet maken om alle kosten te dekken. We willen graag dat jij onze klant wordt en zoveel mogelijk producten afneemt. Maar niet tegen elke prijs! Een product dat jij als klant niet nodig hebt, zullen wij jou niet adviseren. Onze verdiensten per product sluiten aan bij het werk wat wij voor je doen. Ook zorgen wij ervoor de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat wij kortingen kunnen bedingen en jou de beste deal kunnen bieden.

3. Klantgericht
De klant staat centraal bij Independer.nl. Dat betekent dat we luisteren naar jou als klant en ons inleven in jouw wensen en behoeftes. Dat geldt ook voor medewerkers onderling, want extern en intern willen we graag verwachtingen overtreffen en zeer tevreden klanten houden. Het afsluiten van een financieel product heeft vaak verstrekkende gevolgen en geeft veel mensen onzekerheid. Independer.nl begrijpt dat en staat klaar om vragen te beantwoorden en die onzekerheid weg te nemen. Dat doen wij niet alleen door goed te luisteren naar jou als klant, maar ook door je te helpen om simpel de juiste keuzes te maken, namens jou te onderhandelen voor een betere prijs en garantie te bieden over voorwaarden en laagste prijs.

4. Ondernemend
Independer.nl heeft een gezonde focus op ondernemerschap. Wij zijn altijd op zoek naar producten waarvan wij denken dat jij er als klant wat aan hebt. Ook blijven we  verzekeraars overtuigen dat dingen sneller, beter of goedkoper  kunnen. Independer.nl stimuleert ook intern ondernemerschap. Medewerkers kunnen zelf bepalen hoe ze een vraag of  probleem van een klant het best kunnen oplossen. Dit zorgt voor betrokken medewerkers en tevreden klanten.

5. Eerlijk
Independer.nl draagt graag bij aan het herstellen van het vertrouwen in de financiële wereld. Dat vertrouwen moeten we verdienen door te doen wat we zeggen en altijd het belang van de klant centraal te stellen. We stimuleren financiële instellingen om glashelder te zijn over hun producten, kosten en voorwaarden. Als er iets niet duidelijk is of we een fout maken dan zijn we daar eerlijk over en lossen het op. Transparant en open zijn we niet alleen naar onze klanten, maar ook naar collega’s en partijen waarmee we samenwerken. Door helder aan te geven waar de verantwoordelijkheden liggen en wat de persoonlijke doelstellingen zijn wordt het voor iedereen duidelijk wat er van hen wordt verwacht.

Waar staan we voor?
Op onze site, in onze dienstverlening en in onze producten moet het voor jou als klant altijd duidelijk zijn waar Independer.nl voor staat. Met een dienstverlening gebaseerd op deze kernwaarden hopen wij de komende 10 jaar (en liefst nog veel langer) onze klanten naar tevredenheid te blijven helpen. Waar wij voor staan kun je ook zien in het filmpje ‘Wij zijn Independer.nl. Daarin vertellen medewerkers hoe ze tegen het bedrijf aankijken.

Nieuwe koers, samen met de klant
Onze dienstverlening ontwikkelen we graag verder met onze klanten. In de Independer Nieuwsbrief staan regelmatig oproepen om mee te denken, bijvoorbeeld over een nieuwe site voor Autoverzekeringen. Wij nodigen je van harte uit om te reageren. Jouw mening wordt zeer op prijs gesteld. Alvast bedankt!

Tweeten 0
Google+ 0
Edmond Hilhorst

Over Edmond Hilhorst

Na 10 jaar marketing voor ABN AMRO heeft Edmond in 1999 met Diederik Independer.nl opgericht. Edmond is een econoom die zich nog steeds opwindt als het belang van de klant niet centraal staat. Producten en diensten kunnen veel beter als er beter naar de klant geluisterd wordt. Deze overtuiging verkondigt hij in de pers tijdens vele media optredens, bij banken en verzekeraars in verschillende adviesrollen en richting de consument via Independer.nl. Alles staat in het teken van het doel dat consumenten hun financiële diensten weer kunnen vertrouwen omdat ze ervaren dat het goed zit. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603