Laatste 25 reacties

Hier een overzicht van de laatste 25 reacties op ons weblog. Klik op de naam om direct naar het betreffende artikel te lezen. Wij nodigen iedereen uit hierop te reageren.

 • Susanne Boogers: Beste meneer/mevrouw, De consulten en het aanschaffen van steunzolen zijn helaas niet aftrekbaar. Deze kosten zijn te verzekeren met een aanvullende verzekering. Bij een chronische aandoening is er voor de fysiotherapie vergoeding vanuit de basisverzekering vanaf de 21ste behandeling. (21 jul 2017 16:40)
 • Annemarie Wolbers: Omdat dit artikel niet meer up-to-date is, hebben we een nieuwe versie geschreven. We verwijzen jullie graag naar: http://weblog.independer.nl/inboedelverzekeringen/inbrekers-nooit-vakantie-beveilig-huis-en-bespaar-premie/ (21 jul 2017 15:37)
 • M blom: Zijn consulten aan de fysio aftrekbaar Als je niet aanvullend verzekerd bent En ook de aanschaf voor steunzolen (21 jul 2017 14:23)
 • Marie: Voor veel mensen valt deze verandering zwaar. De pijn van chronische rugklachten is continue te voelen. Een rugklachten massage kan daarbij helpen. Helaas zullen mensen dit minder snel doen aangezien het niet meer vergoed word. (21 jul 2017 13:04)
 • Visser: Als wij naar het buitenland gaan, is het voor familie bezoeken in het Sauerland gebied. Maar voor hen die naar Duitsland gaan. Wunchen wir eine gute Urlaub in.Deutzland (20 jul 2017 18:00)
 • P.M.G. Gaajetaan: Bij het woord expat denken we in eerste instantie aan buitenlanders die voor een dik salaris in Nederland komen werken. Maar ook de vele duizenden buitenlandse studenten mogen door het jaar een zorgverzekering afsluiten. Hetzelfde geldt voor de vele vluchtelingen (zodra ze een legale verblijfsstatus hebben) en hun gezinsleden, wanneer die toestemming krijgen om zich bij hen te voegen in... (20 jul 2017 16:37)
 • Mark: Wist je dat je tegenwoordig ook je vakantie zelf kunt doorverkopen als je niet kunt en de verzekering het niet dekt? (20 jul 2017 9:49)
 • Ingeborg: Dank je voor de snelle reactie . Ziat in dezelfde situatie als anoniem . Ik ga morgen bellen . (17 jul 2017 21:08)
 • Sophia de Graaff: Beste Ingeborg, Het kan inderdaad mogelijk zijn dat je inmiddels wel in aanmerking komt voor een andere verzekering. Je kan contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Verzekeraars hanteren allemaal verschillende richtlijnen en we kunnen in overleg met een verzekeraar kijken wat de opties zijn. Omdat ik niet weet wat jouw persoonlijke situatie is, kan ik niet... (17 jul 2017 20:07)
 • Ingeborg: Ik heb een verzekering via Rialto al 5 jaar . Maar is nog al een dure bedoeling . Kan ik al naar een andere verzekering . (17 jul 2017 19:45)
 • Marleen Schepers: Beste Quinten, Gefeliciteerd met de nieuwe woning. Het is goed om aan de opstal- en de inboedelverzekeraar te laten weten dat uw ouders bij u wonen. Sommige opstalverzekeraars zien dit namelijk als gedeelde verhuur en hebben hier dan geen opties voor. Voor de inboedelverzekeraars is het ook van belang om dit door te geven. Niet alle verzekeraars hebben de mogelijkheid... (17 jul 2017 14:58)
 • Tat: ik wil van juillie 1500 lenen kan dat (17 jul 2017 11:50)
 • Quinten: Geachte heer, mevrouw, Wij hebben een huis gekocht en mijn ouders zijn (zonder huurovereenkomst) bij ons ingetrokken. Ze hebben hun eigen leefgedeelte. Heb ik aan alleen mijn eigen inboedelverzekering genoeg? (17 jul 2017 11:38)
 • Tim: Indien men zich realiseert dat firma "Bedrocam" het enige bedrijf dat exclusief wiet teelt met instemming van mevr Schippers, wiens productie wordt geexporteerd naar tientallen landen die deze weet gebruiken als medicijn tegen kanker en pijnen . enz, enz, dan word ik meer dan boos! Mevr Schippers weigert onze eigen weet, onder eigen toezicht, volledig erkent door buitenlandse regeringen,... (17 jul 2017 9:55)
 • Minke Volmer: Beste Ronald, Wat vervelend dat uw vrouw een ongeluk heeft gehad met uw auto. Ik hoop dat er niemand gewond is geraakt. Als er een tegenpartij geraakt is zal uw verzekeraar diens schade sowieso vergoeden. Het kan dat zij die schade vervolgens verhalen op uw vrouw. Omdat het om uw vrouw gaat, kan het zijn dat zij u beëindigen. Om dit... (15 jul 2017 12:45)
 • Ronald: Goede dag, Mijn vrouw heeft afgelopen week schade gereden, terwijl ze onder invloed van drank was. Nu staat de wagen op mijn naam en de wagen is ook verzekerd op mijn naam. Heeft de verzekeringsmaatschappij nu het recht om mij uit de verzekering te halen. Ik verneem het graag van u. Alvast bedankt voor het antwoord (15 jul 2017 12:22)
 • Harry Coppens: De vorige twee jaar woonde ik officieel in Portugal, maar verbleef ook in Nederland. Mijn auto was verzekerd in Nederland, omdat de verzekering eerder eerder werd afgesloten en de RDW kennelijk niet van uit de gemeentelijke basisadministratie doorkreeg dat ik niet meer in Nederland woonde. Ik neem aan dat -als er schade zou zijn ontstaan- de verzekeraar niet zou hebben... (14 jul 2017 21:45)
 • Maurits Hagen: Beste Jacco, Als uw (officiële) woonadres veranderd bent u volgens de polisvoorwaarden verplicht om dit door te geven aan uw verzekeraar. Ik raad u daarom aan om de situatie kenbaar te maken bij uw verzekeraar. Een verzekeraar heeft namelijk een risicoadres nodig om het risico en de daarbij behorende premie te bepalen. In uw geval geeft u aan op dit... (14 jul 2017 13:22)
 • paulus: ik heb maar 200 euro nodig om 2 maanden even door te komen kan iemand mij snel helpen (14 jul 2017 13:01)
 • jacco: Beste, Ik vroeg me af of mijn verzekering nog wel geldig is. Het zit namelijk zo, ik woon wel in Nerdeland maar sta nergens ingeschreven. Dit komt omdat ik nog bij mijn ex woon totdat ik een woning kan krijgen. Aangezien we een kindje hebben, heb ik me uitschreven bij haar zodat zij recht op kinderopvang heeft. De premie van mijn... (14 jul 2017 11:48)
 • Saskia Schravemade: Hoi Rob, In het buitenland kan je vaak minder lenen, maximaal 70% van de waarde van de woning. De rente kan daarentegen wel weer lager zijn. Een hypotheekadvsieur die bemiddelt in Duitse hypotheken (dat doen wij niet) kan vertellen hoe zij omgaan met BKR registraties. De meeste zitten in het grensgebied. Kijk hier: https://www.independer.nl/hypotheekadviseur/intro.aspx (14 jul 2017 10:09)
 • Arie: Peter, Mee eens, het is zo dat H alleen iets zegt als de lopende krediet hersteld is. Maar in het geval van inlossen en een einddatum, wat veel belangrijker is, hanteren de kredietverstrekkers in eens zwaardere regels. Heel raar terwijl dat in de praktijk hetzelfde betekent. Bij navraag aan BKR blijkt dat de kredietverstrekkers de verkeerde regels hanteren. Allemaal eigen interpretatie en papegaaien. (14 jul 2017 9:55)
 • piet zwart: nee dit klopt niet 3 jaar terugkijken is de limiet en dan ben je alles kwijt , leuk he zo,n beloning om schadevrij te rijden , het is gewoon diestal en we kijken ernaar en niemand doet zijn muil open (13 jul 2017 17:23)
 • piet zwart: hoi ik ben het helemaal eens die lui moeten verdwijnen want ze zitten daar mooi weer te spelen op onze centen het is diefstal en hun mogen blijkbaar straffeloos stelen , we moeten gewoon een forum vormen en een grote vuist maken en met harde hand terugslaan dat is tegenwoordig het beste (13 jul 2017 17:20)
 • rob: Hallo ik heb een vraag kan je ook met een BKR registratie een hypotheek af sluiten in Duitsland of wat zijn de mogelijk heden ik woon 30 min van de grens wie kan mij helpen of een tip geven gr rob (13 jul 2017 14:48)


Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603