Laatste 25 reacties
Deel met een vriend:

Laatste 25 reacties

Hier een overzicht van de laatste 25 reacties op ons weblog. Klik op de naam om direct naar het betreffende artikel te lezen. Wij nodigen iedereen uit hierop te reageren.

 1. Marlies Ramakers

  hallo. Ik ben met mijn zus op vakantie geweest in duitsland. Zij is daar ziek geworden en geopereerd .Ik heb daar drie dagen voor haar gezorgd dus drie dagen heb ik van mijn vakantie moeten missen .Kan ik daar een vergoeding voor vragen bij haar reisverzekering.

  16 september 2017

 2. A.salfischberger

  Belachelijk heb 45 jaar gewerkt ben toe aan pensioen op mijn 65

  16 september 2017

 3. John

  Nou ik vind het klare diefstal gezien er al belasting betaald is ,en de rentestand laag tot niets.Tevens vind ik de de vrije voet van 25000@ wel erg laag.

  16 september 2017

 4. Frank

  Hallo Joris, Het is niet "goed mogelijk" dat je energierekening fors daalt maar een gegeven. En een warmtepomp is, t.o.v. stadsverwarming, niet "óók een duurzame oplossing" maar een véél duurzamere oplossing dan de kolen-, gas- of biomassacentrales die we momenteel gebruiken.

  15 september 2017

 5. Joris Korndewal

  Beste Frank, Inderdaad is het heel goed mogelijk dat je energierekening ook gaat dalen na de installatie van een warmtepomp en het is natuurlijk ook een duurzame oplossing.

  15 september 2017

 6. Frank

  Er is nog een verschil in je energierekening. Ik ben na installatie van een warmtepomp van gemiddeld € 150,-- per maand terug gegaan naar gemiddeld € 40,-- per maand voor mijn warmteverbruik. Ook is deze manier van verwarmen een stuk duurzamer dan stadsverwarming van mijn voormalige, kolenstokende, leverancier Ennatuurlijk (ik gebruik groene stroom voor de warmtepomp). Het is een hoge investering maar uiteindelijk véél goedkoper en duurzamer dan stadsverwarming zeker i.c.m. zonnepanelen.

  15 september 2017

 7. Marijke Noordeloos-Kranenburg

  In ieder geval even contact opnemen met de maatschappij, samen met het echtscheidingsconvenant moet het wel lukken, u bent niet de 1e die dit wil. Of u in aanmerking komt voor eventuele restitutie denk ik niet omdat de dekking gewoon doorgelopen is. Dus hup even bellen met de maatschappij.

  14 september 2017

 8. Cor

  Ik ben sinds januari dit jaar gescheiden en heb geen contact meer met mijn ex vrouw. Ik wil de polis (overlijdensrisicoverzekering op beide namen) opzeggen. Ik betaal nog steeds premie daarvoor. Daar heb ik een handtekening van mijn ex voor nodig. Dat gaat niet lukken. Hoe kan ik de verzekering beëindigen?Graag uw ractie

  14 september 2017

 9. Samantha Verwaal

  Beste Mathilda,Hier kunt u ons het beste even over bellen, dan helpen we je met de beste lening voor jouw situatie. Je kan ons bereiken op: 0356265544.

  14 september 2017

 10. Mathilda

  Kunt u mij helpen voor een lening aan vragen

  14 september 2017

 11. Samantha Verwaal

  Beste Hayk,Dat is ontzettend vervelend dat u geen verzekering kan sluiten. We kunnen wel samen met u kijken of we u hierbij kunnen helpen? Een rijontzegging is in principe niet een heel groot probleem maar vaak vind een verzekeraar de reden waarom u een rijontzegging heeft gekregen en de duur van de ontzegging doorslaggevend om u te accepteren of te weigeren voor een verzekering. Ook hoe lang het geleden is dat de rijontzegging plaatsvond is van belang. Als u ons belt kunnen we samen even kijken voor een passende verzekering.

  14 september 2017

 12. Hayk

  Dit noemen we Collectieve discriminatie van medeburgers door verzekeraars pure facisme, ik heb ooit een verkeersongeluk gehad 4 jaar geleden met als gevolg een rijontzegging.. ik kan nergens een verzekering aflsuiten !!

  14 september 2017

 13. Pim de Bokx

  Het zou toch eens tijd worden om de verzekering van natuurrampen als overstroming en bevingen mogelijk te maken. We kunnen een voorbeeld aan Belgie nemen.

  13 september 2017

 14. M.Lammers

  Stel, ik ben binnen Nederland op vakantie met eigen auto. Helaas, ik breek een been. Ik kan dus niet meer rijden en niemand anders van de reisgenoten heeft een rijbewijs. Wat voor verzekering regelt het vervoer van de auto, de reisgenoten en mij naar huis?

  12 september 2017

 15. Bani Murro

  Aah ya wij zijn lekker melk koe voor de HEREN, blijv maar zo door, gaan gaat goed met NL.gaan we samen naar de bliksem.

  9 september 2017

 16. Christie Kerkhof

  Beste Kevin, Heeft u op dit moment helemaal geen zorgverzekering? Dan kunt u het beste op onze website een vergelijking maken met uw wensen. Houdt er wel rekening mee dat er een wachttijd van een jaar kan zijn of medische acceptatie voor orthodontie. Als u nu al een zorgverzekering heeft, dan kunt u pas weer aan het einde van het jaar overstappen. Als we u verder kunnen helpen, dan horen we graag van u!

  9 september 2017

 17. Een dringende lening aanvragen

  Hallo, Heeft u een dringende lening nodig om uw schuld te betalen of een bedrijfsproject te starten? Zo ja, contacteer ons vandaag via Email: julieroccoloancompany@gmail.comBedankt en God zegene.

  8 september 2017

 18. Christie Kerkhof

  Beste Gerda, Banken/kredietverstrekkers rekenen het inkomen van personen die verkeren in fase A namelijk niet mee in de beoordeling of u in aanmerking kan komen voor een lening. Dus door deze fase is er volgens de berekening geen inkomen en bijna nooit een lening mogelijk. Misschien kunt u bij het uitzendbureau navragen wanneer u overgaat naar fase B. In fase B zijn de mogelijkheden namelijk een stuk groter.

  8 september 2017

 19. kevin

  Ik heb een beugel nodig heb al veel last van me tanden al vanaf jonger naar nooit de mogelijk heid gehad daarvoor nu heb ik geen tandarts of zorgverzekering hoe zou ik dit kunnen doen??

  8 september 2017

 20. Christie Kerkhof

  Beste Wil, Bedankt voor uw vraag. De mogelijkheden om dit te wijzigen verschilt per verzekeraar. U kunt het beste even telefonisch contact met ons opnemen zodat we samen kunnen kijken wat de beste optie is. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 035 626 55 44.

  8 september 2017

 21. H.Kuijten

  Wij gepensioneerde hebben al jaren niets bijgekregen, we zijn wel gekort zijn ze zeker vergeten.Aow kregen 12.00 euro erbij, maar nu kijken wat alles omhoog gaat,dan zeggen niemand gaat achteruit.

  8 september 2017

 22. chris

  en wie word hier rijk de 1 procent beloof de burger wat en ze zijn dom genoeg om er in te trappen dat zie je elke keer weer dat heet democratie

  8 september 2017

 23. Lana-Lynn

  De gehele bevolking zou simpelweg moeten stoppen met betalen. Dan pas geef je een duidelijk signaal af dat het zo niet langer meer kan. En de zorgverzekeraars hebben niet de capaciteit om alle wanbetalers hard terug te pakken, als in dit geval alle verzekerden wanbetaler worden.

  8 september 2017

 24. Freco

  Nu de verkiezing al plaats heeft gehad gaat alles weer omhoog waar zij in de verkiezing boodschap iets anders verkondigde dit kan toch niet waar zijn weer zo een leugen wil wel de boekjaar inkomen van de verzekering inzien hoeveel winst zij maken op de armer wordende bevolking

  8 september 2017

 25. Wil

  Ik en mijn ex partner zijn uit elkaar, ik neem de hypotheek over. Kan mijn ex de kruislings verzekering op zijn dochters voortzetten. Dat zijn dochters eigenaar worden en premie gaan betalen en dat hun vader de verzekerde blijft? Zodat bij overlijden van hun vader zij de uitkering krijgen?

  7 september 2017