Laatste 25 reacties

Hier een overzicht van de laatste 25 reacties op ons weblog. Klik op de naam om direct naar het betreffende artikel te lezen. Wij nodigen iedereen uit hierop te reageren.

 • Bert: Ben maar bezig om 24 uur zorg aan te vragen Kan na 1 juli niet meer zelfstandig zijn (26 apr 2017 18:24)
 • A.: In verband met een eerdere keizersnede had ik een partus gesprek in het ziekenhuis (voor de komende bevalling) met een verloskundige. De gynaecoloog moest mij volgens de procedure zien en heeft letterlijk 10 seconden in de ruimte gestaan, mij een hand gegeven, gevraagd of ik informatie had ontvangen en is weer weg gegaan. Wat voor rekening kan ik nu verwachten... (25 apr 2017 16:21)
 • chadia el Barkaoui: Beste heer en/of mevrouw M.M. Wong- Aquinde, Een overlijdensrisicoverzekering is een tijdelijke verzekering die alleen uitkeert bij overlijden gedurende looptijd van de verzekering. U mag ook met ons bellen hierover via telefoonnummer 0356265780 Met vriendelijke groet, Chadia el Barkaoui Independer (24 apr 2017 17:19)
 • chadia el Barkaoui: Beste Peter, Helaas kunnen wij uw vraag niet beantwoorden, verstandig is om uw vraag voorteleggen bij een belastingadviseur en anders eventueel bellen met de Belastingdienst. Vriendelijke groet, Chadia el Barkaoui (24 apr 2017 17:14)
 • Anniek van Doornmalen: Beste Marsha, Altijd leuk een eerste auto! De persoon die de autoverzekering op naam heeft staan, die bouwt de schadevrije jaren op. Een regelmatige bestuurder van een auto bouwt helaas geen schadevrije jaren op. De kentekenhouder (dat bent u in dit geval) is ook de verzekeringsplichtige. Het is daarom ook niet mogelijk om via ons de auto op naam van uw vader... (24 apr 2017 15:21)
 • Marsha: Hallo, ik heb een vraag. Ik ga een auto kopen. Dit is mijn eerste auto, dus ik heb zelf 0 schadevrije jaren. Als ik deze auto door mijn vader laat verzekeren, kost het dan minder geld en spaar ik dan zelf voor schadevrije jaren, of gaan ze dan uit van de schade vrije jaren van mijn vader. De auto komt wel... (24 apr 2017 15:07)
 • Maurits Hagen: Beste Rene, De meeste verzekeraars zien de opgebouwde jaren van een scooter los van de schadevrije jaren van een auto. Dit betekent dat in bijna alle gevallen een terugval in korting na schade op een scooterverzekering geen invloed heeft op de premie van de auto. Wel is het zo dat de enige partij die volledig uitsluitsel kan geven op uw vraag... (24 apr 2017 13:58)
 • Rene Steutel: Ik vroeg mij af of de schadevrije jaren van een auto en scooter nog invloed op elkaar hebben. Als ik een schade meldt bij mijn scooterverzekering, wordt mijn autoverzekering dan ook duurder? (24 apr 2017 12:28)
 • Maurits Hagen: Beste Robert, Als haar rijbewijs niet meer geldig is dan kan de verzekeraar de uitgekeerde schade op jullie verhalen. Zeer belangrijk om dit dus goed te controleren voordat ze gaat rijden met de auto. Hier staat meer info over de geldigheid van haar rijbewijs. (24 apr 2017 9:08)
 • Robert Jongejans: Ik heb een vraag. Wanneer mijn echtgenote van niet Europese nationaliteit met een niet-Europees rijbewijs (Zij heeft een rijbewijs uit Ecuador) met mijn auto rijdt wordt eventueel door haar veroorzaakte schade normaal vergoed? (via de WA verzekering) (23 apr 2017 22:50)
 • Julia van Dijk: Beste Danny, Goed dat je het navraagt. Helaas moet je het wel opgeven. Dit betekend niet dat je direct naar Rialto moet. Er zijn gelukkig ook verzekeraars die na een aantal jaar wel een rijontzegging accepteren. Je kunt het beste even bellen als je de motor wilt verzekeren. (23 apr 2017 17:49)
 • danny: Ik heb begin 2014 een rijontzegging van 4u gehad en eind 2014 nog een keer 3uur vanwege rijden onder invloed van alcohol. Geen veroordeling gehad wel een cursus wat al vreemd was wand ik blies 1.0 en normaal krijg je een cursus pas bij een veel hoger promillage,maar het is nu eenmaal gebeurt. Uiteindelijk is mijn rijbewijs een jaar ingenomen door het... (23 apr 2017 16:12)
 • Peter van der Zijden: Mijn ex-partner heeft in een risicoverzekering afgesloten op mijn leven en ik heb altijd de premie betaald. Ook na onze scheiding in 2011 hebben we in het convenant opgenomen dat ik deze premie aan haar zou blijven vergoeden door haar per maand het premiebedrag te betalen. Kan ik deze premie als aanvullend bedrag op de alimentatie ook aftrekken bij mijn aangifte... (23 apr 2017 13:34)
 • M.M WONG-AQUINDE: Geachte Independer Als ik een levensverzekering afsluit € 200.000 voor 20 jaar lang en komt een eind datum dat ik nog en leven ben, wat voor bedraag krijg ik dan uitgekeerd? Ik ben verzekeerd voor uitvaart mijn kinderen bij een andere verzekering maatschappij, maag ik dan zomaar veranderen? Ik heb geen eigenhuis. Ps. respons Met vriendelijke groet M.M... (23 apr 2017 13:26)
 • Julia van Dijk: De premie wordt niet alleen bepaald op basis van de dagwaarde en leeftijd. Naast dat dit per verzekeraar verschild kijken ze ook naar het schadeverloop van het type auto. De premie zal jaarlijks dalen, maar de verzekeraar kan ook ineens duurder worden waardoor je premie niet lijkt te dalen, maar juist te stijgen. Het hangt dus van meerdere factoren af.... (23 apr 2017 10:29)
 • erik wahle: Ik heb onlangs mijn auto (2010) ingeruild voor een nieuwer model (2014 Mitsubishi ASX) en deze weer verzekerd bij dezelfde maatschappij (FBTO via Inpendeper). Mijn premie steeg van 100 naar 134 euro, Ik heb een all risk verzekering en snap niet waarom de premie dan zo stijgt. De enige verklaring is dat de dagwaarde van deze nieuwere auto hoger... (22 apr 2017 23:27)
 • Anniek van Doornmalen: Beste Fr@ de Boer, Heel vervelend om te lezen wat er allemaal is gebeurd! Om goed advies te kunnen geven hebben wij wat meer informatie nodig. Is het mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen? Ons telefoonnummer is 035-6265544. Wij horen graag van u. (21 apr 2017 15:44)
 • Fr@ de Boer: Ik kan geen van u adviesen opvolgen / of daar gebruik van maken. graag uw reactie of er andere mogelijkheden zijn. NB: Ik heb letsel schade en moet dit gebruiken als een "plukpotje" per jaar. Maar de belasting plukt ieder jaar wel 4% plus, ervan af, ik kom hierdoor niet voor toeslagen en/of zorg-huurtoeslag in aanmerking. ( schade door, tweemaal aangereden en bewezen 100% schuld... (21 apr 2017 14:58)
 • Anniek van Doornmalen: Beste Kathinka, Goeie vraag! Ik kan me voorstellen dat dit niet helemaal duidelijk is. Op dit moment zijn er (nog) niet veel verzekeraars die u kunnen verzekeren als u in het buitenland werkt. U kunt via onze website een aanvraag doen bij de verzekeraar Allianz. Voor deze verzekeraar maakt het niet uit dat u in Nederland woont en in Oostenrijk werkt.... (21 apr 2017 13:27)
 • Anniek van Doornmalen: Beste Harry, Wat fijn om te lezen dat u erop tijd bij was. Wanneer u een aanvraag wilt doen voor een overlijdensrisicoverzekering dan kunt u het beste een aanvraag doen via onze maatwerkroute. Dit is speciaal voor ex- kanker patiënten. Meer informatie vindt u op de volgende link: https://www.independer.nl/overlijdensrisicoverzekering/info/ex-kankerpatient.aspx Via deze route kan dan worden gekeken of er een aanbod zal komen. Met een... (21 apr 2017 13:22)
 • Christie Kerkhof: Beste Dirk, Goed dat u hier eerst meer over te weten wilt komen. Specifieke vragen over een WOK status en waarom deze op het voertuig zit kan ik helaas niet voor u beantwoorden. U kunt het beste contact opnemen met het RDW. Zij bepalen namelijk dat het voertuig deze status krijgt. Succes! (21 apr 2017 12:15)
 • Harry koning: Ik heb blaas/prostaat kanker gehad vorig jaar, ik was erop tijd bij. Ben schoon verklaard, maar blijf zeker nog enkele jaren onder toezicht. Ik wilde een risico verzekering, premie tot en met mijn 80ste premie betalen. Daar bij ook een uitvaart verzekering, liefste bij een maatschappij Ik ben geb: 05-09-1951 Wat raad je me aan? H.B.M. Koning (21 apr 2017 11:22)
 • Dirk: Beste Ronnel Ik heb ook interesse in een gebruikte auto met WOK historie en wil nog even terugkomen op de vraag van Bert. Jullie schrijven dat een WOK status wordt afgegeven bij schade OF invoer. Kan het dus zijn dat de WOK status alleen is afgegeven omdat de auto wordt ingevoerd en geen schade heeft? Een andere vraag is: "kan je... (21 apr 2017 11:16)
 • B. Spies: Kies een zorgverzekeraar zonder preferentiebeleid medicijnen zoals PNO of ONVZ en het probleem van die lijst is opgelost. (21 apr 2017 9:49)
 • Desiree: Goed zo Hans. Geniet maar van je geld zo lang het nog kan. Je hebt er al genoeg belasting over betaald. Wanneer je dood gaat kun je het toch niet meenemen. (21 apr 2017 9:03)


Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.613
601