Niels Proostcollega Independer vertelt

Eind 2005 ben ik bij Independer.nl komen werken. Daarvoor heb ik bijna 5 jaar als webdeveloper gewerkt bij Capgemini. Vooral ingegeven door de geboorte van mijn oudste zoon Tijn in de zomer van 2005 had ik de behoefte om mijn reistijd drastisch te verkorten en verruilde ik mijn leaseauto en de snelweg voor een dagelijks fietstochtje van 900 meter.

Sharony Hosmancollega Independer vertelt

Levensverzekeraar Legal & General was mijn vorige werkgever.  Ik heb hier mijn scriptie geschreven en ben daar blijven hangen. Zes jaar lang heb ik op veel verschillende afdelingen gewerkt. De laatste afdeling was de Service Desk. Ik had hier veel contact met tussenpersonen. Erg leuk, maar ik miste het contact met de klant.

Pauline Boncollega Independer vertelt

Sinds november 2004 werk ik bij Independer.nl. Ik had gesolliciteerd op de afdeling polisadministratie, maar werd aangenomen op de klantenservice. Ik was de eerste maanden nog niet overtuigd of ik het werk ook leuk vond en ik heb zelfs nog even zitten twijfelen of ik niet verder moest gaan kijken.

Steve van Drielcollega Independer vertelt

Bijna twee jaar ben ik nu onderdeel van de Independer.nl familie. Ik begon als parttimer op de afdeling Autoverzekeringen. Ik was klaar voor een nieuwe stap en had een baan gekregen bij een incassobureau in Almere. Over twee weken zou ik beginnen met een cursus voor deze werkgever toen ik op een verjaardag een vriend sprak.

Krista van de Kuilencollega Independer vertelt

Na een tijdje in een hele andere branche gewerkt te hebben besloot ik een poging te wagen in een wat serieuzere tak van sport: namelijk levensverzekeringen. In 2006 begon ik bij Independer.nl, toen nog ‘gewoon’ Independer. Toen was Independer.nl was nog een stuk kleiner en hadden we slechts de helft van het (nu bijna overvolle) schoolgebouw waarin we gevestigd zijn in gebruik.

Saskia Schravemadecollega Independer vertelt

Vier jaar geleden ben ik bij Independer.nl begonnen. Voor die tijd heb ik altijd met veel plezier in de reisbranche gewerkt. Af en toe een reis- of annuleringsverzekering verkopen was mijn enige connectie met verzekeringen. Later bleken er hier meer mensen te werken die uit de toerismebranche kwamen, dus toch een logische stap?

Bjorn van der Neutcollega Independer vertelt

Tweeënhalf jaar geleden ben ik per toeval terecht gekomen bij Independer. Ik begon op de IT-afdeling waar ik meehielp aan het bouwen van de website. Door een onderbezetting op de afdeling Projecten & Innovatie kreeg ik de kans om voor een periode van ongeveer 3 maanden deze afdeling te komen versterken. Later kreeg ik wederom een voorstel om van functie te wisselen en dat deed ik, ik werd Tester.

Suzan Samson-Schrijverscollega Independer vertelt

Inmiddels werk ik al weer ruim 6 jaar bij Independer.nl. En nog altijd met veel plezier! Ik heb een toeristische opleiding gedaan en heb vóór Independer.nl bij de ANWB en in de hotelwereld gewerkt. Bij de ANWB kwam ik voor het eerst met verzekeringen in aanraking en heb me daar destijds ook in gespecialiseerd.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.585
573