‘Bijzonder dat we bijzonder zijn’

| Door: (nog geen reacties)

Medewerkers vertellen

Wat is bijzonder? Als bezoekers bij ons langskomen vertellen ze ons hoe bijzonder ze het vinden dat alle collega’s hen begroeten. Eigenlijk vind ik het best bijzonder dat we het bijzonder vinden dat we elkaar gedag zeggen. Want is het niet juist heel normaal dat je iedereen die je tegenkomt in de gang of in de kantine begroet met een ‘goedemorgen’?! Maar er wordt zo vaak gezegd dat het bijzonder is, dat het dat blijkbaar is. Des te belangrijker voor ons om dat bijzondere en de effecten ervan te koesteren, te laten zien en te delen.

De wervingsdagen

Dat laten zien doen we ook tijdens onze wervingsdagen. We willen kandidaten een goed kijkje in de keuken geven, goed informeren over de functie, maar vooral ook de sfeer en cultuur laten proeven. Mensen die bij ons op bezoek zijn voor een sollicitatiegesprek of een wervingsdag bezoeken geven aan dat ze erg positief zijn over de sfeer; ze voelen zich na een wervingsdag helemaal thuis en hebben het gevoel of ze al bij Independer werken. “Een warm bad en een gezellige familie”.

We zijn altijd blij dat te horen, omdat we die cultuur en sfeer belangrijk vinden. We geloven namelijk dat we alleen kunnen zorgen voor blije klanten als onze medewerkers tevreden zijn. En medewerkers zijn tevreden als ze het gevoel hebben dat ze zichzelf mogen en kunnen zijn en dat ze gewaardeerd worden om hun talenten.

De nieuwe vacaturesite

Voor een online bedrijf als het onze is het belangrijk dat de site de sfeer uitademt en het gevoel geeft van een echt bezoek aan het bedrijf.
Die wens heeft geleid tot het ontwerp van de nieuwe werkenbijsite, waarbij echte Independers verhalen vertellen over het bedrijf en het werk. Het mooie is dat we op de werkenbijsite bewegende beelden gebruiken en zo laten zien hoe het echt is tijdens het werk en tijdens feestjes.

Superblij zijn we dan ook dat we nu horen dat de sfeer en de cultuur die potentiële collega’s ervaren als ze langskomen, overeenkomt met het beeld en het gevoel dat ze gekregen hebben na een bezoek aan de werkenbijsite.
Extra mooi en trots dat we met die mooie, nieuwe werkenbijsite ook nog genomineerd zijn voor de Werf & Awards arbeidsmarktcommunicatie.

‘Bijzonder dat we bijzonder zijn’
Doe ook eens een dag bijzonder en zeg tegen iedereen die je tegenkomt enthousiast gedag. Je zal zien dat het niet alleen positief ontvangen wordt, maar dat jij je daardoor ook bijzonder blij voelt.

Marie-Louise is Clustermanager Blije Klant & Human Resources en Independer in hart en nieren.

Tweeten 0
Google+ 0

Wat vinden medewerkers van Independer.nl ervan om bij Independer.nl te werken? Hier vertellen andere medewerkers meer over hun loopbaan bij Independer.nl.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603