Krista van de Kuilen
Deel met een vriend:

Krista van de Kuilen

Na een tijdje in een hele andere branche gewerkt te hebben besloot ik een poging te wagen in een wat serieuzere tak van sport: namelijk levensverzekeringen. In 2006 begon ik bij Independer.nl, toen nog ‘gewoon’ Independer. Toen was Independer.nl was nog een stuk kleiner en hadden we slechts de helft van het (nu bijna overvolle) schoolgebouw waarin we gevestigd zijn in gebruik. De vleugel van de vroegere gymzaal en vergaderkamers werden toen nog in gebruik genomen door een ander bedrijf.

Tijdens mijn sollicitatiegesprekken leek Independer.nl een vlot en gezellig bedrijf te zijn. Geen mannen in pakken en vrouwen in mantelpakjes. Op het plein was een beachvolleybalveld gemaakt, omringd door hooibalen. Buiten zat er een aantal mensen gezellig in het zonnetje te lunchen. Independer.nl leek me een leuk bedrijf om aan het verzekeringsleven te proeven.

In deze periode kwam ik binnen bij Independer.nl. Ik startte op de afdeling levensverzekeringen, waar we onze klanten hielpen met direct ingaande lijfrentes, koopsommen en overlijdensrisicoverzekeringen. De afdeling waar ik werkte hield zich bezig met het afhandelen en begeleiden van de verzekeringen die door de experts waren geadviseerd. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad, in een jong en ontzettend gezellig team. Al snel groeide de productie bij overlijdensrisicoverzekeringen en werd dit een apart team.

Ik bleef met een aantal collega’s de direct ingaande lijfrentes en koopsommen begeleiden. Toen mijn teamleider destijds met zwangerschapsverlof ging, was ik degene die haar taken waar mocht nemen. Dit was een flinke klus, maar na terugkomst wist ik wat ik wilde: teamleider worden. Dat werd mijn nieuwe doel! Inmiddels hadden we ook een vergelijking voor uitvaartverzekeringen en ik werd ‘senior medewerker’, met als uiteindelijke doel teamleider worden. Ik heb ook ontzettend veel geleerd in deze periode.

Eind 2011 besloot Independer.nl te stoppen met het aanbieden van direct ingaande lijfrentes en koopsommen. Independer.nl staat voor transparantie en het werd onmogelijk om deze lastige producten transparanter te maken.

Bij de andere Business Units van Independer.nl blijft de groei verder aanhouden. Er werd mij gevraagd of ik iets zag in een teamleiderfunctie bij de Business Unit Autoverzekeringen. Dit heb ik met beide handen aangenomen en in september 2011 maakte ik de overstap naar autoverzekeringen. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin, en ben door de medewerkers van Business Unit Autoverzekeringen met open armen ontvangen. Na 5 jaar lang bij de Business Unit Levensverzekeringen druk geweest te zijn, dacht ik dat ik het wel even zou leren bij de Business Unit Autoverzekeringen. Daar kwam ik bedrogen uit! Met zo’n 9000 autoverzekeringen per maand en een werkplek waar ongeveer 50 mensen een ruimte delen, zijn er geen rustige momenten, en blijft het rennen. We houden elkaar scherp, en blijven leren.
Maar de 100.000 gesloten autoverzekeringen van vorig jaar en de resultaten die we met zijn allen behalen, maken het dubbel en dwars waard!

Geschreven door: Suzanne Persoon,

Reacties

5 Antwoorden op “Krista van de Kuilen”

  1. Sabine (Independer.nl) schreef op 

    Leuk geschreven!!!

  2. Yvonne Peek (Independer.nl) schreef op 

    Wat een leuk verhaal Kris. Bij Auto zijn we heel blij met je:-)

  3. Elsemiek Meijs schreef op 

    Leuk hoor: Krista als storyteller! Succes!

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Werken bij Independer

We zijn gedreven en professioneel maar er is ook ruimte voor plezier. In je werk en met je collega’s.

bekijk alle vacatures

"super service, alles snel afgehandeld"

Dhr. R. van der Molen uit EGMOND-BINNEN
2017-09-16, autoverzekering

"Makkelijk toegankelijke website, snel volledig zoek resultaat, makkelijk overzicht, snelle wizard om verzekering ook gelijk af te sluiten. "

Dhr. R.M. Smits uit RIJNSATERWOUDE
2017-09-08,

"Omdat ik altijd goed geholpen ben door independer."

Mevr. A. Hazelaar uit DOETINCHEM
2017-09-15, autoverzekering

"Prima verzekering , prima telefonische hulp"

Anoniem uit FIJNAART
2017-09-16, autoverzekering

"goed"

Dhr. W. Damming uit DEDEMSVAART
2017-08-30, overlijdensrisicoverzekering

"-"

Dhr. O. .G. van Angeren uit LEIDEN
2017-08-28, autoverzekering

"Gewoon goed"

Anoniem uit ELSPEET
2017-09-04, zorgverzekering

"Snelle aanmelding en fijn dat oude verzekering wordt opgezegd"

Mevr. I.C. Lindeman uit ASSENDELFT
2017-09-06,

"Snel en goed."

Anoniem uit HOOGEVEEN
2017-09-05, autoverzekering

"Ik wil eerst ondervinden hoe dit uitpakt, dan zal ik een goede beoordeling kunnen doen."

Anoniem uit KONINGSLUST
2017-08-24, autoverzekering

"snel en accuraat !!"

Anoniem uit UTRECHT
2017-09-19, autoverzekering

"werkt overzichtelijk en helder."

Anoniem uit 'S-GRAVENHAGE
2017-09-08,

"Goede website"

Mevr. D.A.C. Patterson uit LELYSTAD
2017-09-07,

"??"

Anoniem uit NAALDWIJK
2017-08-29, reisverzekering

"Klasse site"

Anoniem uit LENT
2017-08-24, autoverzekering