Pauline Bon
Deel met een vriend:

Pauline Bon

Sinds november 2004 werk ik bij Independer.nl. Ik had gesolliciteerd op de afdeling polisadministratie, maar werd aangenomen op de klantenservice. Ik was de eerste maanden nog niet overtuigd of ik het werk ook leuk vond en ik heb zelfs nog even zitten twijfelen of ik niet verder moest gaan kijken. Gelukkig viel na drie maanden het kwartje over hoe alles werkt in deze financiële wereld. Het werd steeds leuker en leuker. Na een jaar op de klantenservice gewerkt te hebben en hier veel geleerd te hebben, wilde ik zelf graag door naar acceptatie afdeling, toen nog genaamd Verzekeringsdesk (V-Desk).

Op V-desk heb ik veel geleerd van mijn collega’s en veel contact met verzekeraars zelf. Op V-desk ben ik uiteindelijk ook teamleider geworden en dit heb ik wel wat langer gedaan. Door de groei binnen Independer.nl kwamen er uiteindelijk business units en werd ‘auto’ een losse unit. We verhuisden naar de gymzaal van het pand, waar nu het callcenter zit.

In die tijd had ik een eigen bedrijfje opgezet met twee vriendinnen in de verhuur van themakisten en zelfgemaakte spellen. Dit heb ik vijf jaar gedaan. Het was erg leuk om te doen maar het kostte veel tijd. Ik ben daar toen mee gestopt en ging bij Independer.nl verder als Senior Acceptant. Dit was een nieuwe functie en dit betrof vooral acceptatie en begeleiden en inwerken van nieuwe medewerkers en nieuwe acceptanten.

Inmiddels kreeg Independer.nl een volmacht en voor mij als acceptant was dit een logische volgende stap. In 2010 ging ik voor de helft van mijn tijd op deze afdeling werken. Na een halfjaar ging ik daar voor 100% werken. Dit is nu alweer twee jaar geleden en ik werk hier nog steeds met veel plezier. Ik krijg steeds meer verantwoording en afwisseling in het werk en ik werk met hele gezellige collega’s. De bedoeling is dat ik hier nog wel even blijf werken, maar je weet nooit wat de toekomst biedt binnen Independer.nl…

Wat ik zo leuk vind aan Independer.nl is dat er een informele sfeer is. Er zijn leuke feestjes en er worden leuke uitjes georganiseerd. Je kunt lekker jezelf zijn en er worden kansen geboden om door te groeien en opleidingen te volgen. Zelf vind ik dit erg belangrijk, omdat ik iemand ben die afwisseling nodig heeft en vooral ook graag met plezier naar mijn werk ga. Kortom: ik voel me lekker bij Independer.nl.

Pauline

Geschreven door: Suzanne Persoon,

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Werken bij Independer

We zijn gedreven en professioneel maar er is ook ruimte voor plezier. In je werk en met je collega’s.

bekijk alle vacatures

"tevreden over het geheel bij indenpender met alle verzekeringen die mijn man en ik daar hebben lopen"

Mevr. C.W. de Bruijn-Verwoerd uit HELLEVOETSLUIS
2017-09-08,

"Snel duidelijk"

Anoniem uit BADHOEVEDORP
2017-08-24, reisverzekering

"Makkelijk en snel, weet alleen niet of alle verzekeringen mee doen."

Dhr. I. Karatas uit AMSTERDAM
2017-08-28, reisverzekering

"Omdat ik altijd goed geholpen ben door independer."

Mevr. A. Hazelaar uit DOETINCHEM
2017-09-15, autoverzekering

"Wat een Snelle service. Binnen 2 dagen had ik de polis in huis. De communicatie was zeer duidelijk en de gezondheidsverklaring was gemakkelijk in te vullen"

Anoniem uit UTRECHT
2017-08-31, overlijdensrisicoverzekering

"het wat alle super en vul"

Dhr. S. .G. Stoyanov uit GRONINGEN
2017-09-12,

"Wat een goede service zeg! Te gek hoe leuk whatsappen met Independer is. Het is dat ik niet dagelijks verzekeringen afsluit, maar ik begin er aan te twijfelen of ik dat niet als excuus moet gaan doen!"

Dhr. Riphagen uit HATTEM
2017-08-24, autoverzekering

"Prima hulp via de app"

Anoniem uit LEEUWARDEN
2017-09-05, autoverzekering

"Snel, volledig en duidelijke informatieverstrekking en service. "

Dhr. Lammers uit BLESKENSGRAAF CA
2017-09-13,

"alles was prima zelfstandig te doen."

Mevr. C.S. de Haas uit LELYSTAD
2017-08-22, zorgverzekering

"Tot zover gaat het allemaal goed."

Anoniem uit AMSTERDAM
2017-09-08,

"Zo makkelijk om je verzekering af te sluiten."

Anoniem uit HUIZEN
2017-09-05, autoverzekering

"Eenvoudig en snel teisverzekering kunnen afsluiten"

Anoniem uit DRONTEN
2017-08-28, reisverzekering

"Ok"

Anoniem uit BARNEVELD
2017-08-22, autoverzekering

"GEWOON EEN GOEDE SERVICE"

Anoniem uit MAASTRICHT
2017-09-01, reisverzekering