Levensverzekeraar Legal & General was mijn vorige werkgever.  Ik heb hier mijn scriptie geschreven en ben daar blijven hangen. Zes jaar lang heb ik op veel verschillende afdelingen gewerkt. De laatste afdeling was de Service Desk. Ik had hier veel contact met tussenpersonen. Erg leuk, maar ik miste het contact met de klant. De communicatie met een tussenpersoon is toch heel anders. Ik wilde ook wel eens op die stoel van de tussenpersoon zitten…

En dat is gelukt: in 2008 kon ik aan de slag als adviseur Levensverzekeringen bij Independer.nl. Ik vond het superleuk om echt het contact met de klant aan te gaan. Regelmatig moest ik mijn  tanden in een moeilijk dossier zetten. Dat viel lang niet altijd mee, maar wat mooi om daarna die klant te bellen met goed nieuws!  Al snel wist ik dat dit een bedrijf was waar ik graag voor wilde werken. Er heerst een informele sfeer en het is hard werken, maar wel met veel gezelligheid. Wil je doorgroeien? Dan moet je ervoor gaan!

Al snel kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad. Of ik interesse had in de functie voor Teamleider Adviseurs? Zeker weten! Dit was weer een compleet andere functie. Ik heb nog nooit zoveel geleerd als in die tijd. Ik vond het mooi om te zien dat je met coaching ervoor kunt zorgen dat mensen echt stappen zetten en groeien.

Sinds augustus 2012 ben ik Teamleider van de afdeling  Woon-, Zorg- en Reisverzekeringen. Een nieuw team en andere producten, en daardoor weer veel nieuwe uitdagingen. Heel anders dan de afdeling Leven, maar ook heel erg leuk. Vanaf november start elk jaar weer het zorgseizoen. Het seizoen duurt twee maanden en het is dan enorm hectisch. Maar het is ontzettend gaaf met een hele club zo’n prestatie te leveren. Het hele bedrijf draagt zijn steentje bij,

Blijven leren en het blijven aangaan van nieuwe uitdagingen vind ik belangrijk. Dit kan bij Independer.nl. Het is gaaf om bij de club Independers te horen!

Pauline

Praat mee4 Reacties op “Sharony Hosman”
  1. R.Schroder schreef op 

    Beste mw.Sharon Hosman,
    Volgens whatsapp medewerkster bestaat u niet. Leest daar wat de klant zelf verzekeringen moet bellen.Bizar-stuitend. Graag diverse bescheiden verzekeringen naar ons adres zodat wij weten waar wij verzekerd zijn. Niet wij verz.mij moeten bellen.
    M.vr.gr. R.Schroder Zwinglilaan 16 Hilversum.

  2. Nathalie van Verseveld schreef op 

    In over Floor van Dam zit trouwens ook een foutje…was nog verder aan het surfen op de site…groet van deze perfectionist ;-)

  3. Nathalie van Verseveld schreef op 

    Zoekend naar een leuke vacature kom ik medewerkers aan het woord tegen. Grappig om dit inspirerende verhaal te lezen van mijn zeer gewaardeerde ex collega bij L&G! Echter er zitten twee kleine foutjes in….namelijk in alinea 3 een woordje vergeten “of ik interesse HAD in de functie…” en in alinea 4 tweemaal weer! Niet om betweterig te zijn maar meer omdat ik dat soort kleine foutjes niet vind passen bij jullie professionele uitstraling :-)

    1. Hallo Nathalie,

      Wat leuk om te lezen, en bedankt voor je scherpe blik! We hebben de foutjes inmiddels aangepast.

      Vriendelijke groet,
      Suzanne

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Snel afgesl
10