Esther Storm

Senior Tekstschrijver/Webredacteur

Esther Storm
In dienst sinds:01-09-2004
Afdeling:Marketing
Functie:Senior Tekstschrijver/Webredacteur
Vorige werkgevers:Dienst Welzijn Amsterdam, Gemeenteraad Amsterdam, Ingenieursbureau Amsterdam, Mc Donald's, PTT Post
Studie:Reinwardt Academie, Propedeuse Kunstgeschiedenis VU Amsterdam, HBO Digitale Communicatie
Mijn eigen verzekeringen...:vergelijk ik vrijwel elk jaar. Zorgverzekeringen vergelijk ik altijd, want mijn wensen veranderen nog wel eens. Autoverzekeringen vergelijk ik ook regelmatig, maar ik stap niet over voor een paar euro. Al kreeg ik wel van collega's het advies om nu echt eens een andere dekking te nemen :-). Overlijdensrisicoverzekeringen vergelijk ik ieder jaar. Want overstappen kan zo een flink bedrag schelen.
Met wie kan ik mezelf vergelijken:Met mijn vader, en daar ben ik best trots op.

Leukste (klant)ervaring bij Independer

Ik vind het leuk om de berichtjes in de Jouw Meningbox te beantwoorden. Van aardige complimenten tot grove scheldpartijen: het komt allemaal langs. Ik heb in het zorgseizoen eens een meneer geholpen die via de Jouw Meningbox hulp vroeg bij het aanvragen van een zorgverzekering. Ik adviseerde hem te bellen, maar dat deed hij niet. In plaats daarvan ben ik, verspreid over de hele dag tussen mijn andere werk door, via e-mail bezig geweest om hem aan de juiste zorgverzekering te helpen. Aan het eind meldde hij dat hij 86 was. Toen snapte ik waarom hij er zo'n moeite mee had. Maar...met mijn hulp lukte het hem toch! Daar word ik blij van.

Wat maakt Independer anders dan andere werkgevers?

Ik vind het prettig dat collega's elkaar vaak durven aanspreken op fouten die ze maken. Daar leer je alleen maar van.

Over mezelf

Ik ben in 1992 afgestudeerd aan de Reinwardt Academie. Omdat het niet lukte in de museumwereld betaald werk te vinden, ben ik wat anders gaan doen. Ik heb onder meer voor één van de Amsterdamse gemeenteraadsfracties gewerkt. Dat was echt een geweldige ervaring. Daar was ik o.a. verantwoordelijk voor de eindredactie en de productie van een tijdschrift. In 2001 ben ik als projectmedewerker bij de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling van de Gemeente Amsterdam gaan werken. Omdat ik toen merkte dat ik het schrijven en redigeren toch wel heel erg miste, besloot ik een baan te zoeken in die richting. En die vond ik bij Independer.

Google+

Artikelen geschreven door Esther Storm: