Edmond Hilhorst

| Door:

Edmond Hilhorst is een van de oprichters van Independer. Edmond heeft Economie gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij heeft binnen ABN AMRO ruim 10 jaar gericht aan marketing, dienstverlening en strategie op de consumentenmarkt. Tot 1998 heeft hij als retail sales director en senior vice president bij ABN AMRO dochter EAB in New York gewerkt. Na zijn terugkomst werd hij rayondirecteur voor ABN AMRO in Amsterdam. Hij is getrouwd en vader van 2 dochters.

In 1999 is Edmond met Diederik de Groot van Embden gestart met Independer om de financiële markt transparanter te maken en consumenten te helpen de juiste keuzes te maken. Edmond richt zich met name op de droom van Independer om consumenten te helpen zelf goed en onafhankelijk te kiezen. Naast keuzehulp bij verzekeringen is hij ook gericht op transparantie van kwaliteit van gezondheidszorg. Daarnaast probeert hij 200 Independer collega’s te ondersteunen bij persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap  en innovatie. Independer is met 14 miljoen bezoeken in 2013 met afstand de grootste on line adviseur van Nederland en werkt aan meer transparantie en verbetering van dienstverlening voor consumenten. Het klantbelang staat daarbij altijd voorop ook als Independer of aandeelhouder Achmea daar zelf financieel niet beter van worden.

Tweeten 0
Google+ 0
Suzanne Persoon

Over Suzanne Persoon

Suzanne zorgt ervoor dat alle Independer-content in optimale vorm is en dat je die via het juiste kanaal tegenkomt. Dat kan bijvoorbeeld hier op ons blog, Facebook of op informatiepagina's zijn. Ze onderhoudt ons weblog en forum en is verantwoordelijk voor webcare en social media activiteiten van Independer. Suzanne werkt sinds 2007 bij Independer. Lees verderAls je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.611
601