Bewuzt populairste zorgverzekeraar bij Independer

| Door: (nog geen reacties)

Bewuzt populairste zorgverzekeraar bij IndependerOnderzoek

Tussen 23 oktober 2013 en 6 oktober 2014 sloten ruim 182.000 mensen via Independer een zorgverzekering af. In deze periode werd Bewuzt het meest gekozen als zorgverzekeraar. Bewuzt mag zich daarom de populairste zorgverzekeraar op Independer noemen. De nummers 2 en 3 zijn OHRA en Aevitae (VGZ). Vorig jaar stond OHRA op nummer 1 en Bewuzt op nummer 2.

Bewuzt kent stijgende lijn bij Independer

Bewuzt, een label van VGZ, was vorig jaar een nieuwkomer in de top 3. In een jaar tijd zijn zij van plek 2 naar plek 1 gestegen. Bewuzt had de afgelopen twee jaar een scherpe premie en een klein aantal modules die verzekerden konden combineren.

OHRA op twee en Aevitae op drie

OHRA heeft haar nummer 1 plek moeten afstaan aan Bewuzt. OHRA heeft al vaak in de top 3 bij Independer gestaan. Deze verzekeraar biedt veel verschillende zorgverzekeringen aan en kan daardoor een grote groep consumenten bedienen. Aevitae, een volmacht van VGZ, is nog nooit in de top 3 van Independer gekomen. Aevitae had vorig jaar een zeer aantrekkelijke tandartsverzekering.

Reactie Bewuzt

Boy Sluiter, directeur verkoop van VGZ: “We zijn blij met het winnen van deze Independer Award. Het is voor ons een bevestiging dat we aansluiten bij de wensen die consumenten hebben in een zorgverzekering: een zorgverzekering waarbij je zelf keuzes kunt maken voor wat betreft de aanvullende zorg, tegen een zo laag mogelijke premie en uitstekende kwaliteit. We ervaren dat steeds meer mensen Bewuzt kennen en zich aan ons binden. Dat zien we nu ook terug dat Bewuzt de meeste gekozen verzekering is bij Independer!”

Lees meer over: zorgverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Michel Walraven

Over Michel Walraven

Michel is persvoorlichter bij Independer en zorgt ervoor dat de Independer-onderzoeken en analyses worden uitgebracht en op de juiste plek terecht komen. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603