Op vakantie? Controleer altijd uw reisverzekering

| Door: (nog geen reacties)

Op vakantie? Controleer altijd uw reisverzekeringOnderzoek

De kans is groot dat u straks zonder ongemakken geniet van een heerlijke vakantie in de sneeuw. Maar je weet natuurlijk maar nooit wat er op de piste allemaal kan gebeuren. Controleer daarom voordat u op wintersport gaat of uw doorlopende reisverzekering aan de juiste voorwaarden voldoet.

Als u een doorlopende verzekering heeft, wil dat namelijk niet zeggen dat u automatisch voor wintersport verzekerd bent. Wanneer u deze aanvullende dekking niet meeverzekert, kan het zijn dat kosten als gevolg van het beoefenen van gevaarlijke sporten niet worden vergoed. Heeft u nog geen reisverzekering? Kijk dan welke reisverzekering het best bij uw situatie past. Hiervoor kunt u gebruik maken van het dekkingsadvies op Independer.nl. Het advies dat u krijgt, is afhankelijk van zaken als bestemming, reisduur en vervoer. Na het beantwoorden van een paar vragen hierover, ziet u een vergelijking van verzekeringen die het best bij uw situatie passen.

Slechte verzekeraars zijn er niet
U hoeft niet bang te zijn om een slechte verzekeraar te kiezen. Uit het permanente klanttevredenheidsonderzoek van Independer.nl blijkt dat geen enkele reisverzekeraar met een onvoldoende wordt beoordeeld. Wel is er een duidelijke spreiding in de waardering te zien. Centraal Beheer Achmea wordt het best beoordeeld met een 7,6. De verzekeraars Elvia en VGZ hebben de laagste waardering met een 6,7. Deze twee laatste genoemde verzekeraars scoren ook laag op het aspect schadeafhandeling, net als Nationale Nederlanden. De verzekeraar Unigarant heeft de hoogste waardering voor dit aspect namelijk een 7,7.

Het klanttevredenheidsonderzoek van Independer.nl is in de periode 8 januari 2007 t/m 7 januari 2008 uitgevoerd. Aan het onderzoek namen 9.256 bezoekers deel die op zoek waren naar een reisverzekering. Een overzicht van de onderzoeksresultaten leest u hier en vindt u bovendien terug in het resultaatscherm als u zelf een vergelijking van reisverzekeringen maakt.

Lees meer over: reisverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Sharon Gerritsen

Over Sharon Gerritsen

Sharon is als E-Commerce Manager o.a. verantwoordelijk voor onze vergelijking van je reis-, woon-, en zorgverzekering, onderzoeken en de website voor deze vergelijkingen. Inmiddels werkt Sharon ruim 11 jaar bij Independer.nl. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603