Premiedaling autoverzekering ten einde

| Door: (4 reacties)

Premiedaling autoverzekering ten eindeOnderzoek

De afgelopen twee jaar zijn de premies van autoverzekeringen met circa 30% gedaald, maar de ondergrens lijkt nu te zijn bereikt. De daling van de premies is vanaf mei dit jaar gestagneerd. Voor het eerst in twee jaar zijn ze vier maanden achtereen licht gestegen of stabiel gebleven. Dat blijkt uit maandelijks onderzoek van Independer.nl.

De hoogte van de premies voor autoverzekeringen is in de periode van 1 augustus 2006 tot en met 30 september 2008 bijgehouden op Independer.nl. Het dieptepunt van de premies werd bereikt in mei 2008. Ten opzichte van augustus 2006 waren de premies toen met 31% gedaald. In september 2008 was de daling omgebogen naar een lichte stijging. Het premieverschil met augustus 2006 was toen 28%.

77% kan besparen
Recent onderzoek van Independer.nl onder haar bezoekers heeft aangetoond dat 77% kan besparen op zijn autoverzekering. De premies voor autoverzekeringen daalden onder meer door de toetreding van nieuwe (internet)aanbieders als Allsecur en Budgio. Daarnaast zorgden toenemende concurrentie en een terugloop in het aantal schademeldingen voor een verdere premiedaling.

Wilt u nog profiteren van de lage premies? Maak dan nu een vergelijking en sluit direct af.

Lees meer over: autoverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Suzan Samson

Over Suzan Samson

Suzan is als manager woonverzekering verantwoordelijk voor alles rondom opstal- en inboedelverzekeringen maar ook de bijbehorende verzekeringen zoals aansprakelijkheid- en rechtsbijstandverzekeringen. Ze zorgt naast eenvoudige en goede vergelijkingen ook voor verzekeringen tegen een scherpe prijs die je makkelijk en snel kunt afsluiten. Lees verder

4 Reacties op dit artikel
 1. Het is alleen zo jammer, als je dan alles invult voor 2 auto’s, vervolgens offerte opvraagt (en krijgt), en daarna nooit meer iets hoort, als je de offertes opstuurt.
  Zelfs na een mailtje 2 maanden later waarin ik vraag om opheldering komt er geen antwoord.
  Inderdaad erg goedkoop…..

  Ruud 10 november 2008 om 22:17
 2. Ja Ruud, dat dat ik ook bij een bepaalde Internet verzekeringsaanbieder. Ik wacht na maanden nog steeds op antwoord. Telefonisch is men niet te bereiken en op mijn emails krijg ik geen reacties. Wees maar blij dat dit nu gebeurd en niet later als je de verzekering hebt afgesloten en met een schade te maken krijgt. Ik heb hier wel een klacht over ingediend bij de klachteninstantie. Moet je ook doen.

  Visa 10 november 2008 om 22:22
 3. Herstel, bovenstaand bericht is niet juist, ik heb deze offertes aangevraagd bij prizewize, die komen dus niet af…

  Ruud 10 november 2008 om 22:45
 4. bij Independer premie’s vergeleken en daarbij kwam Allsecur als beste uit de bus offerte ingestuurd en alles is prima verlopen zelfs de opzegging word geregeld.

  John Caldenhove 11 november 2008 om 11:00
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603