Nieuwe pand Independer Hilversum
Bouwfonds Investment Management heeft een huurovereenkomst gesloten met Independer voor een kantoorruimte van circa 4000 m² en circa 60 parkeerplaatsen aan de Lage Naarderweg 45-47 in Hilversum.

Het gebouw, dat in Hilversum jarenlang bekend stond als het Tros-pand, is onderdeel van een van de fondsen van Bouwfonds IM.
Voordat Independer het kantoorgebouw vanaf 1 oktober betrekt wordt het gemoderniseerd en aangepast aan de wensen van de moderne kantoorgebruiker. Het pand wordt verduurzaamd en Independer zal zelf nog aan aantal aanvullende maatregelen treffen op het gebied van duurzaamheid.

Nieuwe ruimte voor creativiteit en innovatie

Independer werd in 1999 werd opgericht met het doel de financiële wereld transparanter en eerlijker te maken. Met zo’n 300 medewerkers is zij de grootste objectieve vergelijker, tussenpersoon en belangenbehartiger van consumenten, op het gebied van financiële dienstverlening.
“Wij zijn erg blij met dit geweldige pand”, zegt Marie-Louise Stiemer-Verbeek, directeur HR van Independer. “De nieuwe huisvesting is niet alleen heel functioneel door de indeling en ligging, maar geeft ons ook de mogelijkheid om ook hier weer een hele fijne werkplek te creëren. Het nieuwe pand biedt bijvoorbeeld veel ruimte voor creativiteit, innovatie en ontspanning, dat sluit aan bij onze informele cultuur.”

CBRE adviseerde Independer in het herhuisvestingstraject. “Bij Independer staat werknemersplezier heel hoog in het vaandel. De toekomstige huisvesting leent zich daar uitstekend voor, met name door de multifunctionele buitenruimte. Het feit dat een leegstaand gebouw invulling krijgt door een toonaangevend, van origine Hilversums bedrijf, is voor de stad uiteraard een positieve ontwikkeling”, aldus Hiddo Kettenis, associate director CBRE.

Het beheer van het pand wordt gemanaged door Bilfinger Real Estate. Bouwfonds IM is geadviseerd door Cushman & Wakefield en Castanea.

Praat mee4 Reacties op “Independer huurt kantoorpand in Hilversum”
  1. Tanja schreef op 

    Helaas parkeren ze nog steeds iedere dag hier in de straat. Ook nu op dit moment. Wij kunnen onze auto gewoon niet meer in de buurt van het huis parkeren. Pas na 18.00 uur.

    1. Loes Hekel- Krähe (Independer.nl) schreef op 

      Hi Tanja,

      Ik snap dat dit vervelend voor jullie is. Wij hebben in dit pand een flink aantal parkeerplekken gehuurd en daar maken we ook volop gebruik van. Helaas zijn dit er niet genoeg waardoor we ook gebruik moeten maken van openbare parkeerplekken. We proberen er altijd voor te zorgen dat iedereen netjes parkeert. Daarnaast hebben we onze medewerkers nu ook gevraagd wat meer verspreid te parkeren.

  2. Hi Tanja,

    De drukte die dag is waarschijnlijk veroorzaakt doordat collega’s toen niet in de garage op ons terrein konden parkeren. Dit is nu opgelost. Maar we zullen er in het vervolg zeker rekening mee houden. We snappen dat dit vervelend is voor je/jullie. Mocht je hier een keer over willen praten dan ben je van harte welkom voor een kopje thee of koffie op de Celebeslaan 2. Je kunt dan vragen naar Loes.

  3. Tanja Brandon schreef op 

    Graag het verzoek voor de werknemers van Independer om niet meer te parkeren op de Noorderweg en Johannes geradsweg. De bewoners van deze straat kunnen nu hun eigen auto niet meer kwijt omdat de werknemers van Independer daar de hele dag parkeren.
    Gelieve gebruik te maken van de parkeermogelijkheden op het mediapark of de eigen parkeerplaatsen op het terrein van Independer. Alternatief is het gebruik van de trein.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Snel afgesl
10