Independer.nl opnieuw beste website voor autoverzekeringen

| Door: (1 reactie)

Over Independer.nl

Independer.nl is opnieuw de beste website voor het afsluiten van een autoverzekering. Dat blijkt uit de tweede Web Performance Scan van het Amsterdamse onderzoeksbureau WUA!. In dit onderzoek wordt gekeken hoe snel en gemakkelijk bezoekers vinden wat ze zoeken op internet.

Independer.nl neemt de prijs in ontvangst

Net als bij het vorige onderzoek wordt onze autoverzekeringsite geprezen om de goede gebruiksvriendelijkheid en hoge informatiewaarde. Ook is de website goed vindbaar. Met een 6,8 is onze score hoger dan in het vorige onderzoek (was 6,6), terwijl de gemiddelde score  met een 4,7 deze keer iets lager was. In de top 3 staan verder twee nieuwkomers: Allsecur (6,3) en Ditzo (6,0). Zij hebben ANWB en FBTO verdrongen, die de vorige keer in de top 3 stonden. In totaal wisten Independer.nl, Allsecur en Ditzo 50% van de respondenten voor zich te winnen.

Onderzoeksaspecten
De belangrijkste aspecten die bepalend zijn voor de Web Performance Score van WUA! zijn de vindbaarheid van de site, de ‘doorgaan-score’, de gebruiksvriendelijkheid, de informatiewaarde (vindt de potentiële klant wat hij zoekt aan informatie) en de persoonlijke voorkeur van een gebruiker.

We zijn we erg blij dat we voor de tweede keer op rij door gebruikers als beste zijn beoordeeld. We werken voortdurend aan verbetering van de gebruiksvriendelijkheid en goede vindbaarheid van onze website. Geweldig om daar zulke resultaten van terug te zien!

Meer over dit onderzoek leest u op de site van WUA!.

Lees meer over: autoverzekering

Tweeten 0
Google+ 0

Op zoek naar een autoverzekering? Vergelijk bij Independer.nl alle autoverzekeringen en sluit de verzekering af die bij je past!

1 Reactie op dit artikel
  1. Nou Ik kan helemaal geen premieberekening opvragen. Slechte site! Zodra een auto een beetje geld kost kunnen jullie niks. Ik vraag me sowieso af of jullie wel echt independent dus onafhankelijk zijn. Wie betaalt jullie eigenlijk. Zal wel weer prvovisie zijn van een of andere verzekeringsmaatschappij. Dat is dus niet onafhankelijk.

    Jo de Ruiter 15 januari 2010 om 22:29
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603