Independer.nl vergelijkt nieuwe overlijdensrisicoverzekering van Nationale Nederlanden

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl vergelijkt nieuwe overlijdensrisicoverzekering van Nationale NederlandenOverlijdensrisicoverzekering

Sinds deze week is de nieuwe overlijdensrisicoverzekering van Nationale Nederlanden op Independer.nl te vergelijken. Door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de goed beoordeelde polisvoorwaarden van deze verzekering heeft deze overlijdensrisicoverzekering van Nationale Nederlanden het Independer.nl Keurmerk gekregen. 

Goede polisvoorwaarden

De nieuwe overlijdensrisicoverzekering van Nationale Nederlanden is vergeleken met de vorige verzekering op vele punten verbeterd. De oude verzekering kreeg voor de polisvoorwaarden een rapportcijfer van 5,9 . De nieuwe verbeterde overlijdensrisicoverzekering scoort een 8,2.  Hiermee is de overlijdensrisicoverzekering van Nationale Nederlanden één van de best gewaardeerde overlijdensrisicoverzekeringen in de vergelijking van Independer.nl.

Daarnaast heeft Nationale Nederlanden de communicatie een stuk gemakkelijker gemaakt. De polisvoorwaarden zijn geschreven in eenvoudig Nederlands, taalniveau B1. Dit is een taalniveau dat bijna iedereen begrijpt (95% van de bevolking).  Zo snapt iedereen wat de voorwaarden zijn van een overlijdensrisicoverzekering.  Independer.nl is voorstander van gemakkelijk taalgebruik bij verzekeringen en strijdt hier al langer voor.

Independer.nl Keurmerk

Nationale Nederlanden is de vijfde overlijdensrisicoverzekeraar met het Independer.nl Keurmerk. Met dit keurmerk ben je zeker van een goede verzekering en een uitstekende service. Independer.nl bekijkt de polisvoorwaarden, maar ook de snelheid waarmee de aanvraag door de verzekeraar wordt verwerkt. Is dit in orde? Dan wordt het Independer.nl Keurmerk gegeven. En zo kom jij bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wil je meer weten over het Independer.nl Keurmerk?  Kijk dan op deze pagina.

Meer informatie?

Ben je benieuwd of de nieuwe overlijdensrisicoverzekering van Nationale Nederlanden voor jou een goede keuze is? Maak dan een vergelijking voor een overlijdensrisicoverzekering. Je kunt direct alle kenmerken met elkaar vergelijken en de polisvoorwaarden downloaden. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen met onze experts op 035-6265780. Zij vertellen je graag meer over deze of andere overlijdensrisicoverzekeringen.

Lees meer over: overlijdensrisicoverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Sander Bolt

Over Sander Bolt

Sander Bolt heeft een bovengemiddelde interesse in alles wat online is. Hij houdt zich bij Independer.nl als E-commerce Manager bezig met het verder perfectioneren van de vergelijk- en afsluitmodules voor levensverzekeringen & bancaire producten. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603