Hoe goed zijn de voorwaarden van mijn overlijdensrisicoverzekering?

| Door: (nog geen reacties)

Hoe goed zijn de voorwaarden van mijn overlijdensrisicoverzekering?Overlijdensrisicoverzekering

Als je via Independer.nl een vergelijking maakt van overlijdensrisicoverzekeringen, krijg je een top 3 voorgelegd. Dit zijn de drie overlijdensrisicoverzekeringen die voor jou de beste deals zijn en die je bij ons kunt afsluiten.

Goede polisvoorwaarden

Behalve de premie zie je in het overzicht ook terug hoe goed de polisvoorwaarden van de verzekering zijn. Elke overlijdensrisicoverzekering wordt beoordeeld op zeven productkenmerken. Dit zijn kenmerken die Independer.nl eigenlijk in alle overlijdensrisicoverzekeringen terug wil zien. Een paar voorbeelden zijn:

  • het verzekerd bedrag kunnen wijzigen tijdens de looptijd
  • geld terug ontvangen als je de verzekering tussentijds beëindigt
  • gelijkblijvende premie tijdens de looptijd

Doordat wij de voorwaarden een cijfer geven, kun je gemakkelijker overlijdensrisicoverzekeringen vergelijken op kwaliteit. Zo vind je snel en gemakkelijk een goede en voordelige overlijdensrisicoverzekering. In het vergelijkend overzicht zie je ook of je gekeurd moet worden als je de verzekering afsluit en wat de kosten van het afsluiten zijn. En je kunt zien hoe tevreden de klanten van deze verzekeraar zijn.

Vragen?

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze experts zijn te bereiken op 035-6265780. Zij staan je graag te woord.

Lees meer over: overlijdensrisicoverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603