100.000e bezoeker op ‘Zoek Hypotheekadviseur’

| Door: (nog geen reacties)

100.000e bezoeker op ‘Zoek Hypotheekadviseur’Persbericht

Binnen zes maanden heeft de nieuwe module “Zoek Hypotheekadviseur” op Independer.nl al 100.000 bezoekers getrokken. Steeds meer consumenten gaan online op zoek naar een hypotheekadviseur waar andere consumenten goede ervaringen mee hebben. Consumenten willen vantevoren weten wie ze kunnen vertrouwen en wie bewezen heeft toegevoegde waarde te leveren. Deze trend wordt versterkt door het feit dat hypotheekkantoren voor het advies betaald willen krijgen. De TV-campagne die Independer.nl recent gestart is, draagt ook bij aan een toename in bezoekersaantallen.

Independer.nl verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken. Via die ervaringen verzamelt Independer.nl waarnemingen om de kwaliteit van advieskantoren aan te tonen. “Steeds meer hypotheekadviseurs ervaren dat consumenten via Independer.nl spontaan hun kantoor binnen wandelen of telefonisch een afspraak maken”, aldus Christian Bouter van Independer.nl. “Veel adviseurs wijzen hun klanten zelf actief op de tool, zodat potentiële klanten direct kunnen zien of hun advies voldoet aan de AFM-richtlijnen”.

De naamsbekendheid van Independer.nl in combinatie met de hoge bezoekersaantallen heeft ervoor gezorgd dat er al ruim 11.000 beoordelingen en kwaliteitsmetingen zijn geregistreerd. Alle hypotheekkantoren in Nederland krijgen een gratis vermelding op Independer.nl inclusief adresgegevens en profielinformatie. Deze informatie kunnen de kantoren zelf via een extranet actueel houden. De inkomsten van Independer.nl op het gebied van hypotheken bestaat uit advertentieposities, onderzoeksrapportages en doorkliks naar websites van aanbieders via de hypotheekvergelijking. Later dit jaar kunnen hypotheekkantoren leads genereren via de eigen profielpagina. Independer.nl verkoopt zelf geen hypotheken.

Lees meer over: hypotheek

Tweeten 0
Google+ 0

Ben je benieuwd of jouw hypotheekadviseur je een goed en volledig advies heeft gegeven? Vul onze online vragenlijst in en ontvang direct een gratis adviesrapport.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603