AH Finance uit Diemen wint Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’

| Door: (nog geen reacties)

AH Finance uit Diemen wint Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’Persbericht

Independer heeft vandaag de 25 winnaars bekendgemaakt van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’. Van deze 25 regionale winnaars scoorde AH Finance uit Diemen het hoogst. Dit kantoor heeft de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’ van Nederland gewonnen.

Marcel Hulsman van AH Finance: “Het is een grote verrassing voor ons om voor de derde keer op rij tot het beste kantoor van Nederland verkozen te zijn. We zijn erg trots op deze erkenning en willen onze klanten graag bedanken voor de waardering die zij hebben uitgesproken over onze werkwijze. Dit is voor ons de bevestiging dat een persoonlijke aanpak en goede bereikbaarheid past bij de hypotheekadvisering van nu.”

785.000 bezoekers

Independer behoort met jaarlijks ca. 785.000 bezoekers tot de top-3 meest bezochte websites waar mensen zich oriënteren op een hypotheek. Met de uitreiking van deze hypotheekprijs wil Independer bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van het hypotheekadvies.

Ruim 69.000 beoordelingen

Om deel te kunnen nemen moesten advieskantoren minimaal 13 beoordelingen hebben gekregen. Daarnaast 8 reviews en 5 Kwaliteitschecks. Via www.independer.nl en www.checkuwhypotheekadviseur.nl kunnen consumenten hun adviseur en het adviesproces beoordelen. De Kwaliteitscheck is een objectieve meting van het adviesproces op basis van een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). In totaal hebben consumenten bijna 70.000 beoordelingen op de site van Independer achtergelaten.

Prijs-kwaliteitverhouding belangrijkst

De winnaars zijn kantoren die in de regio hoog scoren in het zoekresultaat. Kantoren worden daarin gerangschikt op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Deze is gebaseerd op de totaalscore, de prijs en het aantal beoordelingen. De hypotheekprijs heeft betrekking op beoordelingen die zijn achtergelaten tussen 1 maart 2014 en 1 maart 2015.

Overzicht winnaars per regio

Het overzicht van alle regionale winnaars is te vinden op de site van Independer. Vanuit het overzicht kan worden doorgeklikt naar de winnaar van de regio. De winnaars krijgen een speciale vermelding op de website van Independer en ontvangen een winnaarskit.

Aparte prijs voor thuisadviseur

Voor het eerst dit jaar heeft Independer ook een aparte prijs uitgereikt aan de zogenoemde thuisadviseur. Dit zijn kantoren die niet regiogebonden zijn en geen fysiek kantoor hebben. Het advies via de webcam valt ook onder deze categorie. Nationale Nederlanden heeft deze prijs in ontvangst mogen nemen.

Lees meer over: hypotheek, hypotheekadviseur

Tweeten 0
Google+ 0

Ben je benieuwd of jouw hypotheekadviseur je een goed en volledig advies heeft gegeven? Vul onze online vragenlijst in en ontvang direct een gratis adviesrapport.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603