Alle informatie over ooglaseren verzameld in één boekje

| Door: (nog geen reacties)

Persbericht

Ooglaseren is heel populair. Jaarlijks ondergaan zo’n 25.000 Nederlanders een ooglaserbehandeling. Maar objectieve informatie over de behandeling en de risico’s is niet zo gemakkelijk te vinden.

Independer heeft daarom samen met MediQuest het boekje ‘Ooglaseren. De plussen en de minnen” uitgebracht. Hierin staat ondermeer uitgelegd welke behandelingen er zijn, hoe die worden uitgevoerd en welke resultaten consumenten kunnen verwachten. Ook de risico’s en de kwaliteits- en veiligheidsaspecten komen aan bod.

Verder staan er in het boekje interviews met consumenten die hun ogen hebben laten laseren en die zijn niet onverdeeld positief. Ook oogarts Annette Geerards en Gré Luyten, hoogleraar Oogheelkunde en voorzitter van het Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie geven hun visie op ooglaseren.

Achterin het boekje bevindt zich een tabel waarin alle oogklinieken, die ooglaserbehandelingen uitvoeren, met elkaar worden vergeleken op ondermeer de kwaliteit, het aantal behandelingen per jaar, de ervaring van de oogartsen en de kosten.

“Ooglaseren. De plussen en de minnen” is verkrijgbaar bij de boekhandel en te bestellen bij uitgeverij Free Musketeers via de link https://www.independer.nl/ooglaseren. Het boekje kost 14,50 euro. Het ISBN-nummer is 978-90-8539-662-8.

Tweeten 0
Google+ 0
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603