Alleen nog provisievrije overlijdensrisicoverzekeringen via Independer.nl

| Door: (nog geen reacties)

Alleen nog provisievrije overlijdensrisicoverzekeringen via Independer.nlPersbericht

Op 1 januari 2013 gaat het provisieverbod voor complexe financiële producten in. Het kabinet wil met dit verbod bereiken dat tussenpersonen het belang van de klant meer centraal stellen. Daarom betalen klanten voortaan een vergoeding aan hun tussenpersoon voor het advies over en het afsluiten van de verzekering. De provisie die altijd werd verrekend in de premie vervalt daarmee.

Het provisieverbod maakt het aanbod van overlijdensrisicoverzekeringen erg transparant. Independer.nl richt zich al sinds de oprichting in 1999 op het vergroten van transparantie in de branche van verzekeringen en hypotheken. “Wij zijn dus ook groot voorstander van het provisieverbod. Door over te stappen naar een provisievrije variant kunnen consumenten flink besparen. De besparing is vaak zo groot dat de klant de vergoeding aan de tussenpersoon snel heeft terugverdiend”, aldus Edmond Hilhorst, mede-oprichter van Independer.nl.

Met het alleen nog aanbieden van provisieloze overlijdensrisicoverzekeringen loopt Independer.nl als eerste grote tussenpersoon in Nederland vooruit op de ontwikkelingen. Daarmee laat ze zien te blijven streven naar een klantgerichte, gemakkelijke manier om financiële gemoedsrust te creëren.

Lees meer over: overlijdensrisicoverzekering

Tweeten 0
Google+ 1
Daniel de Wild

Over Daniel de Wild

Als Productmanager Levensverzekeringen en Spaarproducten is Daniel aanspreekpunt voor verzekeraars. In de 10 jaar dat hij bij Independer.nl werkt heeft hij diverse functie gehad, allemaal op het gebied van Levensverzekeringen. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.610
603