Allsecur meest gekozen autoverzekeraar bij Independer.nl

| Door: (2 reacties)

Persbericht

De Independer.nl Award 2011 voor de meest populaire autoverzekeraar is dit jaar gewonnen door Allsecur. Na Allsecur werd Budgio Verzekeringen het meest gekozen, gevolgd door verzekeraar Bruns ten Brink.

De top tien meest gekozen autoverzekeraars op vergelijkingssite Independer.nl ziet er als volgt uit:

1. Allsecur
2. Budgio Verzekeringen
3. Bruns ten Brink
4. VerzekerUzelf.nl
5. ASR
6. OHRA
7. Delta Lloyd Verzekeringen
8. Acura
9. Onna-Onna
10. Zelf.nl

Bij Independer.nl kunnen bezoekers meer dan 100 autoverzekeringen vergelijken op prijs, kwaliteit en dienstverlening. Na het invullen van enkele gegevens over zichzelf en de auto krijgt de bezoeker een overzicht van verzekeringen die qua prijs en kwaliteit het beste aansluiten bij zijn situatie. Allsecur kwam in het vergelijkend overzicht lang niet altijd als eerste naar voren, maar werd door consumenten wel het vaakst gekozen. Blijkbaar heeft de consument relatief vaak een voorkeur voor Allsecur en is het afsluitproces goed geregeld. Vorig jaar werd Budgio Verzekeringen het meest gekozen op Independer.nl, gevolgd door Onna-Onna en Allsecur.

“Het totaalproduct van Allsecur spreekt de Independer.nl klanten blijkbaar erg aan: een aansprekend product, een hoog klantcijfer (gemiddeld 8,2) en de Independer.nl Garantie. De winnende combinatie van dit jaar”, aldus Jan-Willem Broekx, manager Autoverzekeringen bij Independer.nl.

“Dat Allsecur als winnaar uit de bus komt, toont aan dat consumenten kiezen voor de kwaliteit en scherpe prijs van de Allsecur.nl autoverzekering. Allsecur is al een paar keer in de prijzen gevallen bij diverse vergelijkingssites, maar deze prijs van Independer.nl is extra belangrijk voor ons”, zegt Johan Van den Neste, marketing manager bij Allsecur.

Lees meer over: autoverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Suzan Samson

Over Suzan Samson

Suzan is als manager woonverzekering verantwoordelijk voor alles rondom opstal- en inboedelverzekeringen maar ook de bijbehorende verzekeringen zoals aansprakelijkheid- en rechtsbijstandverzekeringen. Ze zorgt naast eenvoudige en goede vergelijkingen ook voor verzekeringen tegen een scherpe prijs die je makkelijk en snel kunt afsluiten. Lees verder

2 Reacties op dit artikel
 1. Maar boven de 60 wordt je niet meer geaccepteerd, jammer dat dit niet vermeld wordt.

  F.Wagner 22 maart 2011 om 16:05
  • Beste mijnheer of mevrouw Wagner,

   Tot vorig jaar had Allsecur een leeftijdsgrens. Die lag bij 70 jaar. Wij hebben daar veel klachten over gekregen. Reden voor ons om hier nog een keer goed over na te denken. Wij hebben toen eigenlijk geen goede reden gevonden voor het hanteren van een maximum leeftijd bij het afsluiten van een autoverzekering. De leeftijdsgrens hebben we toen afgeschaft.

   Met vriendelijke groet,

   Johan Van den Neste, Marketing Manager Allsecur

   Johan Van den Neste 22 maart 2011 om 19:23
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603