Deloitte verkiest Independer tot Best Managed Company 2016-2017

| Door: (nog geen reacties)

Persbericht

Independer is voor de zevende keer op rij verkozen tot een van de 63 best geleide bedrijven van Nederland. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Deloitte organiseerde het Best Managed Companies programma voor het negende achtereenvolgende jaar. Deloitte beoordeelde de bedrijven hierbij aan de hand van het Business Maturity Model, dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.

Marie-Louise Stiemer, directeur Blije Klant van Independer: “We zijn er als Independer erg trots op dat we voor de zevende keer op rij benoemd zijn tot Best Managed Company. Deze uitverkiezing is een mooie beloning voor de energie en inzet van alle collega’s om onze organisatie iedere dag weer te verbeteren, om nog beter in te kunnen spelen op de behoefte van de consument. Bij Independer besteden we veel aandacht aan trends en ontwikkelingen in de markt. Daarmee kunnen we voor de consument tijdig en adequaat reageren, waarmee we de financiële dienstverlening nog transparanter en gemakkelijker kunnen maken.”

Over het Best Managed Companies programma

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

Tweeten 0
Google+ 0
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.606
603