Independer wint innovatieprijs voor diabetes-route overlijdensrisicoverzekeringen

| Door: (2 reacties)

Independer wint innovatieprijs voor diabetes-route overlijdensrisicoverzekeringenPersbericht

Op 19 november 2013 heeft Independer de Generali AM Innovatieprijs gewonnen. Independer ontving de prijs voor de Overlijdensrisicoverzekering Maatwerkroute voor diabetici. Dit traject is volgens de jury de meest innovatieve ontwikkeling van een intermediair in de financiële sector.

Vraagt een diabetespatiënt op de gebruikelijke manier een overlijdensrisicoverzekering aan dan krijgt hij een aanbieding van slechts één verzekeraar. Meestal moet hij daar bovendien maanden op wachten. Daardoor is er vaak geen mogelijkheid om bij meerdere verzekeraars een offerte aan te vragen.

De maatwerkroute voor diabetici van Independer werkt anders en heel simpel. Independer laat over de aanvrager een medisch rapport opstellen door partner Cunningham Lindsey. Diverse verzekeraars geven op grond daarvan een premie af. De klant kan vervolgens kiezen uit aanbiedingen van verschillende verzekeraars en kiest de voor hem best passende. In vergelijking met een normaal traject levert dit een premiebesparing op voor de klant van duizenden tot zelfs tienduizenden euro’s over de gehele looptijd. De klant weet bovendien zeker dat hij echt het beste product krijgt. Op dit moment werken zeven verzekeraars mee aan dit traject: Aegon, Finvita, GoedIdee, GewoonIdee, Leidsche Verzekeringen, Nationale Nederlanden en Reaal.

Dit innovatieve traject draagt bij aan herstel van vertrouwen in de branche. Independer is heel blij en trots dat de jury de maatwerkroute voor diabetici heeft gekozen uit een record aantal inzendingen.

generali-prijs

Lees meer over: overlijdensrisicoverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
2 Reacties op dit artikel
 1. Namens ToCompare als medegenomineerde: proficiat!

  Dit initiatief verdient simpelweg alle lof.

  Marc | ToCompare.nl 19 november 2013 om 18:41
 2. Beste Marc,

  Hartelijk dank voor je felicitatie.

  Joop Cohen

  Joop Cohen (Independer.nl) 21 november 2013 om 11:25
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603