Tv-programma ‘Word Ik Rijk?’ nieuw initiatief Independer.nl

| Door: (3 reacties)

Persbericht

Vrijdag 13 maart gaat het nieuwe tv-programma ‘Word Ik Rijk?’ bij SBS6 van start. Het programma is gebaseerd op het interactieve platform www.wordikrijk.nl dat Independer.nl samen met mediabedrijf Advance heeft ontwikkeld.

Op www.wordikrijk.nl kunnen bezoekers aan de hand van een uitgebreide vragenlijst hun kans berekenen om miljonair te worden. Na de uitslag van de test krijgen bezoekers onder meer financiële tips waarmee ze hun kans op rijkdom kunnen vergroten.

Independer.nl is de initiatiefnemer van het interactieve platform ‘Word Ik Rijk?’ en wil hiermee een nieuwe doelgroep bereiken. Met ‘Word Ik Rijk?’ wil Independer.nl mensen bewuster maken van hun financiële situatie en het feit dat ze daar zelf invloed op kunnen uitoefenen. Door regelmatig van spaarbank te wisselen en steeds te kiezen voor de hoogste rente, kunnen ze hun geld sneller laten groeien. En door het vergelijken van verzekeringen zien mensen dat ze heel wat kunnen besparen door over te stappen naar een andere verzekeraar.

Independer.nl pretendeert niet dat bezoekers op deze manier miljonair kunnen worden. Wel kunnen ze meer geld overhouden door bewuster met hun financiën om te gaan.

Tweeten 0
Google+ 0
Esther Storm

Over Esther Storm

Esther Storm is tekstschrijver/redacteur en (mede)verantwoordelijk voor alle online en offline communicatie. Ze (her)schrijft onder meer persberichten, e-mails, teksten voor de website en het weblog en is eindredacteur van de nieuwsbrief. Esther werkt sinds 2004 bij Independer.nl. Lees verder

3 Reacties op dit artikel
 1. Leuk programma. Mooi om te zien, vooral met die nuchtere boer. Schitterend !Leuk gepresenteerd,Ik zou ook wel eens van zulke mooie huizen willen zien.
  Hopenlijk nog vele uitzendinge
  vr.gr.Lize

  Lize Berns de Greef 13 maart 2009 om 23:54
 2. Leuk en luchtig programma. Goed dat jullie dit sponsoren. En miljonair worden begint inderdaad bij vergelijken voordat je iets koopt!

  Huub Peeters 14 maart 2009 om 00:04
 3. ben zo arm als een kerk rat ook ik zal wel een keer rikk willen zijn dan zijn al mijn probemen op ge lost.
  vrg jwolf

  jan wolf 28 maart 2009 om 00:10
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.610
603