De Welke Groep gaat de kwaliteit van haar vestigingen van De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek beter in beeld brengen. Dit gebeurt op de Zoek Adviseur-module van Independer.

De vestigingen van De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek vragen hun klanten om op de website van Independer een review achter te laten, of om de Kwaliteitscheck in te vullen. Het rapportcijfer dat hieruit volgt, vormt de basis voor de vergelijking van hypotheekadviseurs.

Kwaliteitsmonitor Hypotheekadvies

De Kwaliteitscheck is een vragenlijst waarmee Independer de kwaliteit van het hypotheekadviesproces in kaart brengt. De uitkomsten worden gebundeld in een Kwaliteitsmonitor Hypotheekadvies, die een benchmark creëert met kantoren in het land en in de regio. Deze Kwaliteitsmonitor wordt in de samenwerking beschikbaar gesteld aan de Welke Groep en haar vestigingen.

Klant zoekt hypotheekadviseur online

De franchiseketens De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek gaan het komende jaar samenwerken met Independer via een ‘Plus Abonnement’. Daarmee komt er voor kantoren meer ruimte om relevante gegevens te tonen. Zo komt er een contactbutton en worden steeds de laatste twee reviews zichtbaar. Daarnaast kunnen de betreffende kantoren hun unique selling points vermelden.

Op deze manier komen de verschillende vestigingen beter in beeld voor bezoekers van Independer, die gericht op zoek zijn naar een hypotheekadviseur.

Actieve bijdrage

Ilona Greeve van Independer: “Wij zijn uiteraard blij met de stap van de Welke Groep om zich aan te sluiten bij onze Zoek Adviseur-module. De Welke Groep kiest met deze samenwerking voor een actieve bijdrage aan het doel van de module; het verbeteren van de transparantie – en het verhogen van de kwaliteit – van het hypotheekadvies in Nederland.”

Goede profilering

Lodewijk van der Heijden van de Welke Groep onderschrijft het belang van een goede profilering van de vestigingen van De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek, op de Zoek Adviseur-module van Independer. “De aanwezigheid op Independer werkt uitstekend om de dienstverlening constant te verbeteren in het streven naar een 100% tevreden klant.”

De Welke Groep

De Welke Groep telt 151 advieskantoren van De Hypotheekshop en 49 kantoren van Huis & Hypotheek. Gemiddeld hebben deze kantoren respectievelijk het rapportcijfer 8,2 en 8,3. Maandelijks wordt de hypotheekmodule op Independer bijna 70.000 keer bezocht. De vergelijking van hypotheekadviseurs telt op dit moment 65.000 reviews en Kwaliteitschecks.

Huis kopen?

Checken hoeveel hypotheek jij maximaal kan krijgen? Gebruik onze handige tool

Praat meeÉén reactie op “Welke Groep gaat samenwerking aan met Independer”
  1. J.van den Oetelaar schreef op 

    Mijne dames, heren,

    Ons concept DNBG (De Nationale Bespaar Groep) willen we in de markt zetten en zijn op zoek naar samenwerking voor verzekeringen en hypotheken, en willen meer weten over de mogelijkheden.
    Kunnen wij verder met in contact komen over de mogelijkheden?

    Met vriendelijke groet,
    J van den Oetelaar

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Good overview and explanations, but progress saving isn't always working
8