Geen rechtsbijstandverzekering, wel hulp nodig?

| Door: (nog geen reacties)

Geen rechtsbijstandverzekering, wel hulp nodig?Rechtsbijstandverzekering

Veel mensen denken pas aan een rechtsbijstandverzekering als het al te laat is. Je werkgever kondigt ontslagen aan of de verbouwing pakt niet zo uit als je had afgesproken.  Dan wil je graag iemand met juridische kennis inschakelen, maar je hebt geen rechtsbijstandverzekering. Kun je die dan alsnog afsluiten?

Geen rechtsbijstandverzekering, wel rechtshulp

Heb je een conflict of kun je het zien aankomen? Dan kun je daarvoor geen rechtsbijstandverzekering afsluiten. Want verzekeraars weten dan al bij het afsluiten dat ze je moeten helpen. Omdat het vaker voorkomt dat mensen pas aan een rechtsbijstandverzekering denken als het te laat is, hebben verzekeraars daar iets op bedacht. Je kunt bij een aantal rechtsbijstandverzekeraars tegen een vooraf afgesproken bedrag rechtshulp inkopen. De verzekeraar behandelt dan bijvoorbeeld jouw ontslagzaak voor € 550,-. Zo weet je vooraf wat een rechtsbijstandverzekeraar doet voor dit bedrag.

10% korting op Prepaid Rechtshulp van DAS

DAS is een van de verzekeraars die dit soort rechtshulp aanbiedt. Independer heeft een mooie korting van 10% kunnen regelen voor consumenten die via Independer gebruik willen maken van DAS Prepaid rechtshulp. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een gratis intakegesprek. Tijdens het gesprek wordt het conflict besproken en hoor je meteen wat DAS voor je kan doen en wat de kosten zijn. Wil je er gebruik van maken? Dan gaan de juristen direct voor je aan de slag en kun je jouw zaak online volgen.

Lees meer over: rechtsbijstandverzekering

Tweeten 0
Google+ 1
Suzan Samson

Over Suzan Samson

Suzan is als manager woonverzekering verantwoordelijk voor alles rondom opstal- en inboedelverzekeringen maar ook de bijbehorende verzekeringen zoals aansprakelijkheid- en rechtsbijstandverzekeringen. Ze zorgt naast eenvoudige en goede vergelijkingen ook voor verzekeringen tegen een scherpe prijs die je makkelijk en snel kunt afsluiten. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603