Ontslagen: wat heb je aan een rechtsbijstandverzekering?

| Door: (3 reacties)

Ontslagen: wat heb je aan een rechtsbijstandverzekering?Rechtsbijstandverzekering

Veel mensen worden geconfronteerd met (dreigend) ontslag. Op dat moment wil je graag weten waar je wel en geen recht op hebt. Kun je wel zomaar worden ontslagen? En heb je recht op een ontslagvergoeding? Dit soort vragen kan een specialist van een rechtsbijstandverzekering beantwoorden.

Rechtsbijstand bij ontslagzaken

Als je een rechtsbijstandverzekering afsluit, kun je vaak kiezen uit verschillende dekkingen. Arbeid en inkomen is de dekking die je meestal nodig hebt voor dit soort zaken. Je kunt dan advies krijgen over jouw positie. Bijvoorbeeld op hoeveel ontslagvergoeding je recht op hebt en of het ontslag wel rechtvaardig is. Is alleen advies niet genoeg? Dan kan de jurist ook voor je onderhandelen met de werkgever en zorgen dat alles goed op papier komt. Als een gang naar de rechter nodig is, behoort dat vaak ook tot de mogelijkheden.

Wacht niet met afsluiten rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering kan dus goed van pas komen als je in zo’n situatie belandt. Wacht daarom niet tot het te laat is met het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering. Je rechtsbijstandverzekering vergoedt namelijk geen conflicten die je al kunt zien aankomen.

Wil je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering voor jouw situatie vinden? Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen en sluit af.

Rechtsbijstandverzekering in verschillende situaties

Lees meer over: rechtsbijstandverzekering

Tweeten 0
Google+ 2
Suzan Samson

Over Suzan Samson

Suzan is als manager woonverzekering verantwoordelijk voor alles rondom opstal- en inboedelverzekeringen maar ook de bijbehorende verzekeringen zoals aansprakelijkheid- en rechtsbijstandverzekeringen. Ze zorgt naast eenvoudige en goede vergelijkingen ook voor verzekeringen tegen een scherpe prijs die je makkelijk en snel kunt afsluiten. Lees verder

3 Reacties op dit artikel
 1. Geachte lezers,
  Ik wil graag een rechtsbijstand verzekering afsluiten, kunt u mij info sturen.

  bvd

  m van de ree 21 december 2016 om 09:39
 2. Beste meneer/mevrouw,

  Voor meer informatie over een rechtsbijstandverzekering raad ik u aan om telefonisch contact op te nemen met een van onze experts. Zij zijn te bereiken op 035-6265544 en gaan samen met u op zoek naar de juiste rechtsbijstandverzekering.

  Susanne Boogers (Independer.nl) 21 december 2016 om 11:31
 3. ook een rechtsbijstandverzekering heeft een verdienmodel. (winst) In hoeverre heeft dit invloed op de begeleiding en de duur van de werkelijke bijstand die verleend wordt.
  Wordt er niet te snel of te gemakkelijk naar een compromisse gezocht die niet altijd in het voordeel en belang van de client is.

  Walter 14 maart 2017 om 14:31
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603