Ik ga buiten Europa op reis. Ben ik dan wel verzekerd?

| Door: (1 reactie)

Ik ga buiten Europa op reis. Ben ik dan wel verzekerd?Reisverzekering

Als je een reisverzekering (doorlopend of  kortlopend) afsluit, geef je aan of je een werelddekking wilt of dat Europadekking voor jou voldoende is. Bij een langlopende reisverzekering kun je altijd omschakelen tussen een werelddekking en een Europadekking.

In welke landen ben je verzekerd met een Europadekking?

Onder de Europadekking vallen alle landen binnen Europa, inclusief Madeira, de Canarische Eilanden, de Azoren en alle niet- Europese landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Dit houdt in dat ook Marokko, Tunesië, Algerije, Libië, Egypte, Israel, Libanon en Aziatisch Turkije onder de dekking vallen.

Je dekkingsgebied aanpassen bij een doorlopende reisverzekering

Heb je een doorlopende reisverzekering met Europadekking en wil je toch naar een land op vakantie wil dat hier niet onder valt? Dan kan je altijd de dekking verhogen. De dekking verlagen kan pas na een jaar. Als de verzekering al langer dan een jaar loopt, kan je dit maandelijks aan laten passen.

Lees meer over: reisverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Sharon Gerritsen

Over Sharon Gerritsen

Sharon is als E-Commerce Manager o.a. verantwoordelijk voor onze vergelijking van je reis-, woon-, en zorgverzekering, onderzoeken en de website voor deze vergelijkingen. Inmiddels werkt Sharon ruim 11 jaar bij Independer.nl. Lees verder

1 Reactie op dit artikel
  1. doorlopen reisverzekering met medeisen costen buiten europa

    gerrit 31 oktober 2014 om 01:17
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603