Ga je deze herfstvakantie een weekend of midweek weg? Dan kun je vaak bij het boeken een kortlopende reisverzekering of een annuleringsverzekering afsluiten. Maar wanneer je de verzekering afsluit via een aanbieding van het vakantiepark, ben je vaak duurder uit dan wanneer je dit via een vergelijkingssite doet. Daarom is het verstandig om via Independer te vergelijken. Dan kun je zien waar je het voordeligst uit bent.

Reisverzekering via vakantiepark ruim tien euro duurder

Als jouw gezin met twee kinderen komend weekend voor vier dagen een vakantiehuis boekt van 400 euro, betaal je via onze online vergelijking 28,77 euro voor een reisverzekering met annuleringsverzekering. Als je het regelt via het vakantiepark, betaal je gerust rond de 40 euro. Je voordeel is dan ruim 11 euro. Iets waar je wat lekkers voor aan het zwembad kunt kopen.

Doorlopende reisverzekering bij meerdere vakanties

Na het boeken van een vakantiehuis heb je zeven dagen de tijd om online een annuleringsverzekering te sluiten. Ga je komend jaar nog vaker op vakantie? Dan is het misschien voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.

Reisverzekering en annuleringsverzekering vakantie Nederland

Een kortlopende reis- en annuleringsverzekering kun je online vergelijken en afsluiten voor een vakantie in Nederland. Dan is je korte vakantie verzekerd als je wilt annuleren of als er iets gebeurt met je spullen. Dit is vooral handig voor het geval je de schade of het annuleren van de vakantie niet zelf kan betalen.

Verzekerd op reis

Ga je binnenkort reizen? Vergelijk reisverzekeringen en ga verzekerd op pad.

Praat mee2 Reacties op “Kortlopende reisverzekering en annuleringsverzekering voor herfstvakantie”
  1. Beste Leo Tersteeg,

    Wij hebben geen losse annuleringsverzekeringen. Je kunt contact opnemen met een verzekeraar zoals de ANWB. Zij hebben een groepsannuleringsverzekering voor bijvoorbeeld alleen het vakantiehuis.

  2. Leo Tersteeg schreef op 

    Wil een annulering verzekering alleen voor een dekking v een vakantiehuis voor 10 volwassenen en .
    2 kinderen . Huurbedrag € 1200.00
    Wat heeft U mij te bieden

    Van 29-1-2016 / 1-2-2016

    Groet Leo

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Heel overzichtelijk en makkelijk proces om de verzekeringen af te sluiten.
10