Reisverzekering Brazilië: kortlopend of doorlopend?

| Door: (nog geen reacties)

Reisverzekering

Bij het afsluiten van een reisverzekering kun je kiezen uit een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Welke van de twee je nodig hebt, hangt af van het aantal weken dat je per jaar op vakantie gaat en wat je wilt verzekeren. Wat kun je het beste doen als je over een paar weken naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro gaat? 

Doorlopende reisverzekering meestal voordeliger

Ben je niet van plan dit jaar nog een keer op vakantie te gaan? Dan is een kortlopende reisverzekering vaak voordeliger. Maar wil je na de Olympische Spelen langer in Brazilië blijven? Sluit dan een doorlopende reisverzekering af. Dat kost je minder premie en je bent dan ook verzekerd als je nog een keer op vakantie of gaat. Dat geldt ook voor een weekendje weg in Nederland.

Wanneer je bij Independer een vergelijking van reisverzekeringen maakt, geven wij altijd aan wat voor jou het voordeligst is. Kies je voor een kortlopende reisverzekering maar is een doorlopende reisverzekering een betere keuze? Dan krijg je hier een melding van. Een doorlopende reisverzekering is al snel voordeliger als je met meerdere mensen minimaal twee weken per jaar op vakantie gaat.

Werelddekking belangrijk voor Brazilië

Let er goed op dat je een reisverzekering met werelddekking afsluit. Ga je naar Brazilië en heb je een reisverzekering met Europadekking? Dan worden schades helaas niet vergoed door je reisverzekeraar. Kom je er pas op Schiphol achter dat je niet goed verzekerd bent? Goed om te weten dat je de dekking nog kunt wijzigen voordat je reis begonnen is.

Olympische Spelen Rio en reisverzekering

Ben je één van de gelukkigen die naar de Olympische Spelen gaat? Het is belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat. Check daarom onze tien tips voor je reisverzekering in Rio.

Lees meer over: reisverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Bas Knopperts

Over Bas Knopperts

Bas zorgt ervoor dat jij de juiste producten bij ons kunt afsluiten door zijn contact met de verzekeraars van zorg-, woon- en reisverzekeringen. Over deze producten schrijft hij regelmatig blogs om jou op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603