Zakenreis Olympische Spelen Rio: goed verzekerd?

| Door: (nog geen reacties)

Reisverzekering

Ga je via je werk in augustus naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro? Een leuke ervaring! Check wel of je goed verzekerd op reis gaat, want een standaard reisverzekering is niet in alle situaties voldoende.

Kaarten gekregen via werk

Heb je kaartjes gekregen van bijvoorbeeld je werkgever of een zakenrelatie, maar ga je niet om zakelijke redenen naar de Olympische Spelen? Dan is een gewone kortlopende of doorlopende reisverzekering voldoende. Je hoeft geen dekking voor een zakenreis af te sluiten.

Moet je de reis onverhoopt annuleren en heb je een annuleringsverzekering? Dan vergoedt je verzekeraar alleen je vliegticket of verblijfkosten als je dit zelf hebt betaald.

Met zakenrelatie op reis

Ga je met een zakenrelatie op reis of bezoek je die daar in Rio? Dan is de standaard reisverzekering niet voldoende. Om goed verzekerd te zijn moet je een zakenreisdekking toevoegen aan je reisverzekering. Niet alle verzekeraars bieden deze dekking aan. Sluit je bij Independer een reisverzekering af? Dan kun je in onze vergelijking de zakenreisdekking toevoegen.

Werken bij de Olympische Spelen

Ga je echt aan het werk bij de Olympische spelen, bijvoorbeeld door achter een bar te werken? Of is je bedrijf op een andere manier betrokken bij de Olympische spelen? Dan is je werkgever of opdrachtgever verantwoordelijk voor een zakelijke reisverzekering. Een particuliere reisverzekering is niet voldoende, ook niet met een zakenreisdekking.

Op het gebied van je verzekeringen zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Lees ook onze andere artikelen met tips voor je reisverzekering in Rio.

Lees meer over: reisverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Bas Knopperts

Over Bas Knopperts

Bas zorgt ervoor dat jij de juiste producten bij ons kunt afsluiten door zijn contact met de verzekeraars van zorg-, woon- en reisverzekeringen. Over deze producten schrijft hij regelmatig blogs om jou op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603