Spaarrekening: alles over sparen

Sparen

Een spaarrekening of deposito vinden die het beste bij jouw wensen past? Dat doe je snel en gemakkelijk via Independer. Via ons overzicht van spaarrekeningen en deposito’s vind je snel de hoogste spaarrente.

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws en interessant informatie rondom spaarrekeningen. Stel je vraag of opmerking over je spaarrekening op ons forum.

Gezamenlijke spaarrekening openen met vrienden

| Door: (nog geen reacties)

Spaarrekening

Veel huishoudens hebben een gezamenlijk spaarrekening waarmee wordt gespaard voor bijvoorbeeld een financiële buffer, een nieuwe auto of de studie van een kind. Maar ook vrienden openen wel eens een gezamenlijke rekening, bijvoorbeeld om te sparen voor een weekendje weg. Wil jij samen met je vrienden een gezamenlijke rekening openen? Dan is het goed om met een paar zaken rekening te houden.

Nu op ons sparen forum

Heb je een vraag of ervaring met een specifieke spaarbank of lenen in het algemeen? Op ons forum kun je in contact komen met andere klanten of geïnteresseerden. Bekijk bestaande onderwerpen of start je eigen onderwerp over sparen of spaarrekeningen.

  
Opheffen ASN Jeugdspaarrekening23-05-2016
Opheffen ASN Jeugdspaarrekening22-05-2016
Weg met de ING (voorheen Postbank) Rentepunten !17-05-2016
Weg met de ING (voorheen Postbank) Rentepunten !25-04-2016
Weg met de ING (voorheen Postbank) Rentepunten !25-04-2016

Ga naar het sparen forumAls je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.569
560