Spaarrekening: alles over sparen

Sparen

Een spaarrekening of deposito vinden die het beste bij jouw wensen past? Dat doe je snel en gemakkelijk via Independer. Via ons overzicht van spaarrekeningen en deposito’s vind je snel de hoogste spaarrente.

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws en interessant informatie rondom spaarrekeningen. Stel je vraag of opmerking over je spaarrekening op ons forum.

Huis kopen: meer jongeren geen geld voor eigen huis

| Door: (nog geen reacties)

Hypotheek, Spaarrekening

Veel mensen die een huis zoeken hebben er baat bij dat de hypotheekrente zo laag is op dit moment. Maar bijna één derde van de jongeren denkt in de komende twee jaar juist geen huis te kunnen kopen, omdat ze nog geen geld hebben voor alle bijkomende kosten. Dit zegt ABN AMRO naar aanleiding van een onderzoek onder jongeren tussen de 18 en 35 jaar, die serieus op zoek zijn naar een huis.

Nu op ons sparen forum

Heb je een vraag of ervaring met een specifieke spaarbank of lenen in het algemeen? Op ons forum kun je in contact komen met andere klanten of geïnteresseerden. Bekijk bestaande onderwerpen of start je eigen onderwerp over sparen of spaarrekeningen.

  
Opheffen ASN Jeugdspaarrekening18-10-2016
Weg met de ING (voorheen Postbank) Rentepunten !18-10-2016
Weg met de ING (voorheen Postbank) Rentepunten !18-10-2016
Opheffen ASN Jeugdspaarrekening13-10-2016
Opheffen ASN Jeugdspaarrekening12-10-2016

Ga naar het sparen forumAls je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.581
579