Spaarrekening: alles over sparen

Sparen

Een spaarrekening of deposito vinden die het beste bij jouw wensen past? Dat doe je snel en gemakkelijk via Independer. Via ons overzicht van spaarrekeningen en deposito’s vind je snel de hoogste spaarrente.

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws en interessant informatie rondom spaarrekeningen. Stel je vraag of opmerking over je spaarrekening op ons forum.

Huis kopen? Sparen wordt belangrijk

| Door: (nog geen reacties)

Hypotheek

Het maximaal te lenen bedrag voor een huis moet verder omlaag. Dat wordt aan de regering geadviseerd door vertegenwoordigers van onder andere de Nederlandse Bank en het ministerie van Financiën. Op dit moment kun je maximaal 103% van de waarde van je huis lenen. Het advies is om dit geleidelijk terug te brengen naar 90%. Dan zal je dus altijd eigen geld moeten inbrengen. Maar wat gebeurt er dan? Gfk onderzocht dit.

Nu op ons sparen forum

Heb je een vraag of ervaring met een specifieke spaarbank of lenen in het algemeen? Op ons forum kun je in contact komen met andere klanten of geïnteresseerden. Bekijk bestaande onderwerpen of start je eigen onderwerp over sparen of spaarrekeningen.

  
Weg met de ING (voorheen Postbank) Rentepunten !21-09-2015
Weg met de ING (voorheen Postbank) Rentepunten !21-09-2015
Weg met de ING (voorheen Postbank) Rentepunten !17-09-2015
Weg met de ING (voorheen Postbank) Rentepunten !09-09-2015
ABN AMRO bank reageert niet21-08-2015

Ga naar het sparen forumAls je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.558
1.040