Uitvaartverzekering: kan ik mijn kinderen meeverzekeren?

| Door:

Uitvaartverzekering: kan ik mijn kinderen meeverzekeren?Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering sluit je af zodat je nabestaanden niet achterblijven met zorgen en hoge kosten voor je begrafenis of crematie. Veel mensen denken dat een uitvaartverzekering voor één persoon, namelijk zichzelf, geldt. Maar wist je dat je met een uitvaartverzekering ook je minderjarige kind kunt meeverzekeren?

Bij veel uitvaartverzekeringen is het mogelijk om kinderen mee te verzekeren. Dat kan zowel bij een  natura uitvaartverzekeringen (je verzekert een aantal diensten) als bij een kapitaal uitvaartverzekeringen (je verzekert een geldbedrag). Het meeverzekeren van kinderen is niet duur, in sommige gevallen is het voor kinderen tot een bepaalde leeftijd zelfs gratis. Juist daarom is het verstandig om hier over na te denken. Bij veel verzekeraars kunnen kinderen op latere leeftijd dan de verzekering, met dezelfde dekking, overnemen.

Op onze website kun je eenvoudig en snel berekenen wat een uitvaartverzekering inclusief dekking voor jouw kinderen kost. Bel ons gerust op 035 – 626 5560 of stuur een e-mail naar uitvaartverzekering@independer.nl. Wij helpen je graag verder.

Lees meer over: uitvaartverzekering

Tweeten 0
Google+ 0

Sinds juli 2015 bieden wij geen vergelijkingen voor uitvaartverzekeringen meer aan. Daarom is het helaas niet meer mogelijk op deze artikelen te reageren.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603