Werken bij Independer

werken-bij-dromen

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Hier geven we je vast een kijkje achter de schermen bij Independer als werkgever. Zie hoe wij in de zomer lunchen, bekijk onze sportieve resultaten en lees wat medewerkers ervan vinden om bij ons te werken. Kijk voor een goede indruk van Independer ook eens op de pagina ‘Over Independer‘.

Independer zoekt Jr. Content Marketeer!

| Door: (nog geen reacties)

vacatures

Kom jij werken in het online marketing team van Independer? We zijn op zoek naar een Jr. Content Marketeer om ons te helpen bezoekers nóg blijer te maken.

Wat ga je doen?

Als Jr. Content Marketeer zorg jij voor de meest creatieve vormen van content om onze bezoekers zo goed mogelijk te helpen. Je bedenkt, maakt en verspreidt content zodat steeds de juiste doelgroep met de meest relevante content van Independer in aanraking komt. Dat doe je door goed te kijken naar wat bezoekers zoeken, waar ze zich bevinden en hoe je ze het best kunt helpen en bereiken. Bij Independer leggen we moeilijke onderwerpen graag gemakkelijk uit, zodat onze bezoekers en klanten lastige zaken met een goed gevoel kunnen regelen. Het lukt jou dus goed om dit eenvoudig te verwoorden.

Online marketing bij Independer

Bij Independer willen we onze bezoekers zo goed en volledig mogelijk helpen. Een vraag over je autoverzekering? Wij hebben het antwoord. Een vraag over je zorgverzekering en het preferentiebeleid bij medicijnen? Wij zorgen dat onze bezoekers met een gerust hart hun beslissing kunnen maken. Content marketing is vaak ook een belangrijk beginpunt voor onze andere marketingdisciplines. Samen met het marketingteam maken we er iets moois van. En het mooie is: we werken hard, maar we hebben ook echt een leuke werkdag met elkaar.

Heb je interesse of ken jij de perfecte kandidaat? Bekijk de vacature, deel hem of reageer zelf!

 

Kom jij ons team versterken? IT Services zoekt een Technisch Applicatiebeheerder!

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

technisch-applicatiebeheerder

Vind jij het leuk om technische problemen uit te zoeken en heb je enkele jaren ervaring als Technisch Applicatiebeheerder? Ben je pro-actief, doortastend en analytisch sterk? Zoek je een informele en open werksfeer waar hard gewerkt wordt, maar waar veel ruimte is voor eigen inbreng? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zero-to-One experience

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Iets werkt niet zoals het zou moeten werken of er lijkt geen oplossing voor een probleem. Is dat erg? Juist niet, vinden wij bij Independer. Want problemen zijn er om op te lossen. Wij zien ze dus niet als iets negatiefs, maar juist als bron van nieuwe ideeën. Maar hoe kom je snel van probleem naar idee of concept? Daar kon Independer wel wat hulp bij gebruiken. En daarom kregen 25 Independers in juli een 3-daagse training in het toepassen van de Zero-to-One-methode van Aimforthemoon.

Is klantenservice met een WOW iets voor jou? Kom kennismaken op 16 september!

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Het Cluster Blije Klant is het kloppende hart van Independer: onze experts helpen dagelijks honderden klanten met hun verzekering. Bijvoorbeeld met een auto-, woon-, zorg- of reisverzekering. De klant verrassen en het WOW-gevoel geven… dat is wat wij willen! Ben jij misschien onze nieuwe expert, gezellig, flexibel in werktijden en dagen, enthousiast, hulpvaardig, iemand met pit en met die absolute passie en drive om de klant te helpen? Dan zijn we op zoek naar jou om deze vacature te vervullen! We zoeken meerdere experts, zowel parttime als fulltime, jong en oud. Het belangrijkste is dat je voor de ultieme klantbeleving gaat. Solliciteer voor woensdag 31 augustus en zorg dat je uitgenodigd wordt voor de wervingsdag!Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.599
593