Werken bij Independer

Werken bij Independer

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Hier geven we je vast een kijkje achter de schermen bij Independer als werkgever. Zie hoe wij in de zomer lunchen, bekijk onze sportieve resultaten en lees wat medewerkers ervan vinden om bij ons te werken. Kijk voor een goede indruk van Independer ook eens op de pagina ‘Over Independer‘.

How Sadhana Gopal came to work at Independer in IT

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

‘I first set foot in the Netherlands on the 20th of March 2014. I was called for an interview from Independer on the 21st, as I stood between a mountain of unpacked boxes trying to find my bearings in a brand new country. I had contacted a consultant from India weeks before, and had forgotten all about him. As a .net professional with over 7 years of experience in the IT industry, I was at a cross roads. I had been moving more and more away from technology into people management and was keen to get back into a more technical role and bring myself up to speed on the latest flavors of everything the .net world had to offer. Combine this with the pressure of moving across continents to a totally unfamiliar territory, needless to say I was very anxious.sadhana

De weg naar het Beste-in-1 Pakket van Independer

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Independer heeft al heel wat jaren ervaring met verzekeren en het helpen van de klant. Vaak kregen we de vraag of het ook mogelijk was om een pakketverzekering af te sluiten. Heel lang was het antwoord op deze vraag ‘Nee’. Want als Independer willen het beste voor de klant en een standaard pakketverzekering paste daar niet bij. Na jaren ‘nee’ geantwoord te hebben, zijn we er toch verder over na gaan denken. Hoe zouden we toch een pakketverzekering aan onze klanten kunnen aanbieden zonder van onze idealen af te stappen? Langzaam groeide de droom van een goede pakketverzekering en zijn we met ons team begonnen met het opzetten hiervan.

pakket-team

Het team ‘Beste-in-1 Pakket’ bij Independer

Een werkdag bij Independer van onze Manager Woonverzekeringen Suzan

| Door: (2 reacties)

Werken bij Independer.nl

‘Ik ben altijd bijtijds op kantoor. Vaak zit ik dan nog even alleen op de afdeling, lekker met een kopje koffie even de cijfers van gisteren bekijken en dan aan de slag. Stiekem is dat het lekkerste uurtje van de dag, nog even totale rust voordat de soms hectische dag begint. Aan de andere kant, hoe meer er gebeurt waarop je moet reageren, hoe leuker het eigenlijk is. 

suzan-samson

1ste prijs Independer Spieren voor Spieren City Run

| Door: (1 reactie)

Werken bij Independer.nl

Zondag 6 april is Independer 1ste geworden bij de Spieren voor Spieren City Run op de 5km business loop. We waren dan ook goed vertegenwoordigd met 25 deelnemers aan het grootste hardloopevenement van Hilversum. Het weer was behoorlijk goed. Misschien iets te veel wind maar de temperatuur was ideaal. Deze editie waren er weer veel nieuwe Independers die de uitdaging zijn aangegaan.

foto-blog-def-small

Een werkdag bij Independer van onze webdeveloper Albert

| Door: (1 reactie)

Werken bij Independer.nl

” ’s Ochtends vroeg kruip ik in mijn autootje. Dan zet ik m’n muziek lekker hard aan en cruise ik richting een oud monumentaal pand in Hilversum: Independer. Het was vroeger een basisschool. Nu zit Independer erin. Op het schoolplein word ik altijd opgewacht door collega’s van het callcenter. Die staan dan rustig een sigaretje te roken en koffie te drinken.

Mijn BiZaRre team

Vervolgens loop ik naar de koffie automaat. Eerst koffie. Anders functioneer ik niet. De machine genereert trouw een bakje dubbele espresso om me op gang te helpen. Rustig loop ik met mijn jas nog aan en een bakje koffie richting de IT-afdeling. albert-small

Tafeltenniskampioenschappen Independer 2.0

| Door: (3 reacties)

Werken bij Independer.nl

Vrijdag 7 februari was het zo ver. Voor de tweede keer in de historie van Independer vond het tafeltenniskampioenschap plaats. Wegens de weersomstandigheden (wind en vroeg donker) hebben we de tafels naar binnen verplaatst. De opkomst was dit keer iets lager, maar het werd een gezellig en sportief toernooitje.

In de eerste ronde nam Joris het op tegen Thijs. Het was duidelijk dat Thijs zich beter had voorbereid en de winst ging dan ook gemakkelijk naar hem. Dit was niet zo vanzelfsprekend voor Jen, die tegen een achterstand aankeek van 16-13. Maar de spanning werd Natalie toch teveel en de winst ging naar Jen met 18-21. Toen was Steve aan de beurt,die op de juiste momenten toesloeg tegen Marcel en vervolgens geen medelijden toonde met Jen.  Ondertussen stoomde Bjorn op naar de finale met overwinningen op Ji Yong,  Thijs en Steve.

Vacature Junior Online Marketeer

| Door: (nog geen reacties)

vacatures

Werken bij Independer doe je voor je plezier! Behalve de grootste online financieel adviseur zijn we ook nog eens één van de leukste en meest innovatieve werkgevers van Nederland. We zijn een bedrijf dat iets teweeg brengt, waar veel gebeurt en we hebben een uitgesproken filosofie.

Jaarlijks helpt Independer 400.000 consumenten met het afsluiten van een verzekering via internet. Online vindbaarheid is voor ons van het allergrootste belang en vraagt doorlopend onze aandacht.

Onze marketingafdeling bestaat uit specialisten op het terrein van (online) marketing en communicatie. Ter uitbreiding van ons online marketingteam zijn we op zoek naar een Junior Online Marketeer (40 uur).

Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

21.238
8.585
869