Werken bij Independer

werken-bij-dromen

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Hier geven we je vast een kijkje achter de schermen bij Independer als werkgever. Zie hoe wij in de zomer lunchen, bekijk onze sportieve resultaten en lees wat medewerkers ervan vinden om bij ons te werken. Kijk voor een goede indruk van Independer ook eens op de pagina ‘Over Independer‘.

Is klantenservice met een WOW iets voor jou? Kom kennismaken op 16 september!

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Het Cluster Blije Klant is het kloppende hart van Independer: onze experts helpen dagelijks honderden klanten met hun verzekering. Bijvoorbeeld met een auto-, woon-, zorg- of reisverzekering. De klant verrassen en het WOW-gevoel geven… dat is wat wij willen! Ben jij misschien onze nieuwe expert, gezellig, flexibel in werktijden en dagen, enthousiast, hulpvaardig, iemand met pit en met die absolute passie en drive om de klant te helpen? Dan zijn we op zoek naar jou om deze vacature te vervullen! We zoeken meerdere experts, zowel parttime als fulltime, jong en oud. Het belangrijkste is dat je voor de ultieme klantbeleving gaat. Solliciteer voor woensdag 31 augustus en zorg dat je uitgenodigd wordt voor de wervingsdag!

“We hebben wel een directeur Blije Klanten, geen directeur sales”

| Bron: Marketingfacts.nl(nog geen reacties)

Over Independer.nl

Independer is de winnaar van het meest recente WUA! digitale experience onderzoek naar de online oriëntatie op een woonverzekering. Hans de Bruin is manager online marketing bij Independer.nl. Een gesprek over de beste zijn, de zoektocht naar vijftig nieuwe collega’s, klantonderzoek, service die belangrijker is dan sales, de directeur Blije Klanten, copycats en programmatic marketing in eigen huis willen hebben.

Jullie scoren het hoogst van alle aanbieders. Wat gaat er zo goed bij jullie?

“Het is natuurlijk erg gaaf om als beste beoordeeld te worden, zeker als dit de mening van de bezoekers van onze website is. Op het gebied van online marketing blijft de strijd met de concurrentie altijd een wedstrijd waarin we voortdurend willen winnen van onze directe tegenstanders. Meedoen is belangrijker dan winnen, gaat hier zeker voor ons niet op”

Hoe zet Independer content marketing in? Interview met Suzanne Persoon-Mooij

| Bron: Slagtermedia.nl(nog geen reacties)

Over Independer.nl

Als een van de grootste vergelijkingswebsites van Nederland weet Independer hoe belangrijk het is om online succes te hebben. Online marketeer Suzanne Persoon-Mooij vertelt in dit interview welke rol content marketing hierin speelt en hoe Independer de resultaten van zijn inspanningen vaststelt.

Welke rol vervult content marketing binnen de algehele marketing strategie?

“Content marketing is voor ons de basis voor alle marketing disciplines. Daarbij is ons uitgangspunt dat onze content zo goed mogelijk de bezoeker of klant moet helpen. Met bijvoorbeeld een vraag of een probleem, of gewoon handige tips en informatie. Vervolgens kijken we via welk kanaal de beste aansluiting te vinden is naar de bezoeker. Dat kan bijvoorbeeld afhangen van het moment, de doelgroep of het onderwerp. We willen zo relevant en compleet mogelijk zijn. Soms is content alleen geschikt voor ons weblog of search kanalen, maar ook social kanalen en pers zetten we regelmatig in. Voor onze klanten gebruiken we vaak e-mail.”

12 juli: Independer Technology Meetup

| Door: (1 reactie)

Werken bij Independer.nl

Altijd al meer willen weten over de technologie achter de website van Independer? Dinsdag 12 juli a.s. organiseert Independer de eerste Technology Meetup. Tijdens deze avond nemen meerdere Independers je mee in de wereld van de techniek van Independer en vertellen je alles over hoe Independer technologisch in elkaar steekt. Snacks & drinks zijn inclusief.

Erbij zijn? Aanmelden kan via Meetup. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Tot dan!

Werken bij Independer? Kennismakingsdag op 12 juli!

| Door: (2 reacties)

Werken bij Independer.nl

Heb jij een absolute passie en drive om de klant te verrassen met jouw klantgerichtheid? Ben jij flexibel ingesteld en voor minimaal 24 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan naar de functie van Expert Blije klant en wie weet zien wij jou 12 juli op de kennismakingsdag van Independer! In het cluster Blije klant, onze klantenservice, gebeurt het allemaal. Onze experts helpen honderden klanten met hun auto-, woon-, zorg- of reisverzekering overdag, ’s avonds en in het weekend en willen hen positief verrassen. Wat hun vraag ook is, wij weten het antwoord. De klant verrassen en het WOW-gevoel geven… dat is wat wij willen!

Ben jij die gezellige, sociale én hulpvaardige collega die daar energie van krijgt? Die niet in beperkingen denkt, maar in oplossingen en klaargestoomd wil worden om dé expert te worden binnen één van onze specialismen? Reageer dan snel op de vacature. We zoeken meerdere experts; parttimers en fulltimers. Misschien wil je wel elke dag alleen in de ochtend of avond werken, of juist voornamelijk in het weekend? Dit is allemaal bespreekbaar. 

Kijkje nemen op je nieuwe werkplek op 19 mei of 16 juni? Wij zoeken super klantgerichte experts!

| Door: (2 reacties)

Werken bij Independer.nl

Heb jij een absolute passie en drive om de klant te verrassen met jouw klantgerichtheid? Ben jij flexibel ingesteld en voor minimaal 24 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan naar de functie van Expert Blije klant en wie weet zien wij jou 19 mei of 16 juni op de kennismakingsdag van Independer! In het cluster Blije klant, onze klantenservice, gebeurt het allemaal. Onze experts helpen honderden klanten met hun auto-, woon-, zorg- of reisverzekering overdag, ’s avonds en in het weekend en willen hen positief verrassen. Wat hun vraag ook is, wij weten het antwoord. De klant verrassen en het WOW-gevoel geven… dat is wat wij willen!

Ben jij die gezellige, sociale én hulpvaardige collega die daar energie van krijgt? Die niet in beperkingen denkt, maar in oplossingen en klaargestoomd wil worden om dé expert te worden binnen één van onze specialismen? Reageer dan voor 6 mei op de vacature. We zoeken meerdere experts; parttimers en fulltimers. Misschien wil je wel elke dag alleen in de ochtend of avond werken, of juist voornamelijk in het weekend? Dit is allemaal bespreekbaar. 

FB_groen-gras

De werkdag van onze Online Marketeer Suzanne Persoon

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Toen ik bij Independer kwam werken dacht ik: ‘We kijken eens een jaartje hoe dit gaat, dan zien we wel weer verder’. Ik was net 23 en startte aan mijn tweede baan. Inmiddels zijn we bijna 9 jaar verder (!) en nog steeds is geen dag hetzelfde hier geweest. Een typische werkdag heeft wel vaak dezelfde elementen, maar er zijn altijd weer nieuwe doelen, nieuwe projecten en nieuwe kansen.

Mijn werkdag: content in een kippenhok + taart

Mijn werkdag begint altijd vroeg: ik vind het fijn om rustig te beginnen terwijl de meesten er nog niet zijn. Independer is gevestigd in een oud schoolgebouw en op dit moment zit de Marketing-afdeling in de oude gymzaal. Een grote ruimte met vele collega’s naast, voor, achter en zelfs boven je. Soms kan het daarom best een kippenhok zijn, maar voordeel is dat je veel meekrijgt van wat er leeft binnen de organisatie. We groeien al jaren best hard, dus om de zoveel tijd zijn er interne verhuizingen. Iedereen die er al even werkt heeft het hele pand zo’n beetje wel van onder tot boven gezien.

paaseitjes_weblog1Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.551
567