Werken bij Independer

Werken bij Independer

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Hier geven we je vast een kijkje achter de schermen bij Independer als werkgever. Zie hoe wij in de zomer lunchen, bekijk onze sportieve resultaten en lees wat medewerkers ervan vinden om bij ons te werken. Kijk voor een goede indruk van Independer ook eens op de pagina ‘Over Independer‘.

Independer bestaat 15 jaar!

| Door: (5 reacties)

Independer.nl

Het is deze zomer alweer 15 jaar geleden dat Independer werd opgericht. Dat moest gevierd worden! Afgelopen vrijdag vierden we daarom met alle (oud)-Independers groot feest op het plein van ons pand. Thema: Robin Hood. Independer werd namelijk opgericht als Robin Hood N.V., helemaal passend bij onze achtergrond en idealen. Inmiddels heten we ‘gewoon’ Independer N.V., maar onze Robin Hood achtergrond blijft nog vaak terugkomen. Zo ook in dit feest: kantelen op ons dak, een middeleeuws decor, bijpassende feesttent, varken aan het spit en verklede Independers sierden het decor.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje:

Nieuwe vacature: Expert Autoverzekering

| Door: (nog geen reacties)

vacatures

Werken bij Independer doe je voor je plezier! Want de grootste online financieel adviseur is ook nog eens één van de leukste en meest innovatieve werkgevers van Nederland. Een jong en dynamisch bedrijf met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De klantenservice is het kloppende hart van Independer. Met ruim 100 experts helpen wij onze klanten dagelijks van 8.30 tot 21:00 met hun verzekeringen. Wij willen onze klanten altijd positief verrassen. Wat hun vraag ook is, wij weten het antwoord. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat wij er alles aan doen om de beste service te bieden.

How Sadhana Gopal came to work at Independer in IT

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

‘I first set foot in the Netherlands on the 20th of March 2014. I was called for an interview from Independer on the 21st, as I stood between a mountain of unpacked boxes trying to find my bearings in a brand new country. I had contacted a consultant from India weeks before, and had forgotten all about him. As a .net professional with over 7 years of experience in the IT industry, I was at a cross roads. I had been moving more and more away from technology into people management and was keen to get back into a more technical role and bring myself up to speed on the latest flavors of everything the .net world had to offer. Combine this with the pressure of moving across continents to a totally unfamiliar territory, needless to say I was very anxious.sadhana

De weg naar het Beste-in-1 Pakket van Independer

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Independer heeft al heel wat jaren ervaring met verzekeren en het helpen van de klant. Vaak kregen we de vraag of het ook mogelijk was om een pakketverzekering af te sluiten. Heel lang was het antwoord op deze vraag ‘Nee’. Want als Independer willen het beste voor de klant en een standaard pakketverzekering paste daar niet bij. Na jaren ‘nee’ geantwoord te hebben, zijn we er toch verder over na gaan denken. Hoe zouden we toch een pakketverzekering aan onze klanten kunnen aanbieden zonder van onze idealen af te stappen? Langzaam groeide de droom van een goede pakketverzekering en zijn we met ons team begonnen met het opzetten hiervan.

pakket-team

Het team ‘Beste-in-1 Pakket’ bij Independer

Een werkdag bij Independer van onze Manager Woonverzekeringen Suzan

| Door: (2 reacties)

Werken bij Independer.nl

‘Ik ben altijd bijtijds op kantoor. Vaak zit ik dan nog even alleen op de afdeling, lekker met een kopje koffie even de cijfers van gisteren bekijken en dan aan de slag. Stiekem is dat het lekkerste uurtje van de dag, nog even totale rust voordat de soms hectische dag begint. Aan de andere kant, hoe meer er gebeurt waarop je moet reageren, hoe leuker het eigenlijk is. 

suzan-samson

1ste prijs Independer Spieren voor Spieren City Run

| Door: (1 reactie)

Werken bij Independer.nl

Zondag 6 april is Independer 1ste geworden bij de Spieren voor Spieren City Run op de 5km business loop. We waren dan ook goed vertegenwoordigd met 25 deelnemers aan het grootste hardloopevenement van Hilversum. Het weer was behoorlijk goed. Misschien iets te veel wind maar de temperatuur was ideaal. Deze editie waren er weer veel nieuwe Independers die de uitdaging zijn aangegaan.

foto-blog-def-small

Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

24.160
8.530
905