Werken bij Independer

werken-bij-dromen

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Hier geven we je vast een kijkje achter de schermen bij Independer als werkgever. Zie hoe wij in de zomer lunchen, bekijk onze sportieve resultaten en lees wat medewerkers ervan vinden om bij ons te werken. Kijk voor een goede indruk van Independer ook eens op de pagina ‘Over Independer‘.

7 dingen die Independer anders maken dan andere werkgevers

| Door: (1 reactie)

Werken bij Independer.nl

Je dromen mee je werkdag in nemen? Dat moedigen we bij Independer vooral aan! Onze ultieme droom is de financiële markt transparanter en gemakkelijker te maken en onze klanten telkens weer verrassen met super service. Dit maakt ons anders dan anderen, ook als werkgever. Wij denken dat mensen het beste uit zichzelf halen als hun werk aansluit op hun kwaliteiten en zij de ruimte krijgen om dit zelf in te vullen. Onze unieke cultuur maken we met elkaar. Dat voel je direct als je door ons bijzondere schoolpand in Hilversum loopt. Nieuwsgierig? Dit zijn de 7 dingen die Independer zo anders maken als werkgever! Enthousiast? We zoeken nog versterking: bekijk onze vacatures!

werken-bij-dromen

Independer volbrengt Mud Master Obstacle Run

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

SONY DSC

Zaterdag 7 maart stonden 20 Independers klaar bij de start van de Mud Masters in Haarlemmermeer. Het was een mooie dag voor een evenement waarbij je door de blubber en slootjes moest ploeteren: zonnig en rond de 14 graden. Voor de start was er een warming-up verzorgd en iedereen deed fanatiek mee. De Independers stonden helemaal vooraan en konden na het startschot helemaal los!

Een werkdag bij Independer van onze Acceptant Volmacht Patricia

| Door gastauteur: Patricia van Kuik(nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Als ik geen file heb, dan kom ik lekker relaxed op kantoor. Schenk eerst even een kopje thee in voor mijn collega’s en voor mijzelf. Langzaam start de hectische maar o-zo gezellige dag.

Wij zitten met de afdeling Volmacht in een lokaal boven in het oude schoolgebouw. Dit is een mooie grote ruimte met grote ramen. In het lokaal zitten we samen met de afdeling debiteuren. We zijn met zijn allen een leuk en gezellig team. We werken hard, maar er is altijd tijd voor een geintje en dat maakt het ook zo leuk.

Als volmacht afdeling zijn wij gemachtigd om voor bepaalde verzekeraars zaken te doen uit naam van de verzekeraar. Wij mogen bijvoorbeeld zelf de polis opmaken, zelf de premie incasseren, zelf accepteren en zelf de schades behandelen. Zo kunnen we onze klanten sneller en makkelijker van dienst zijn: precies wat we graag willen.

Willemijn werkt bij Independer

Een werkdag bij Independer van onze Business Intelligence Analist Willemijn

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Na mijn fiets te hebben gestald, loop ik via de kantine naar mijn werkplek in de gymzaal. Independer is gevestigd in een oud schoolgebouw van architect Dudok. Iedere ruimte wordt benut, dus ook de gymzaal.

Ik hoor van alle kanten een gezellig ‘goeiemorgen’ terwijl ik naar mijn bureau loop. De afdeling Business Intelligence zit in hetzelfde deel van de gymzaal als de afdeling Marketing. Ik zit als analist in het E-mail Marketingteam. Daarvoor maak ik selecties van klantgroepen die e-mails moeten ontvangen en analyseer de resultaten van onze verstuurde mails. Ik werk dus veel samen met Marketing. Mijn werkplek is heel handig, zo vlak bij deze afdeling.

Mijn ochtend begint met het lezen van mijn e-mail: zijn er nieuwe verzoeken binnengekomen, is er een release waar we rekening mee moeten houden? Om 9 uur bespreken we kort met het Business Intelligenceteam wat iedereen vandaag op het programma heeft staan. Zo kunnen we goed overzien hoe druk iedereen is en of we wat taken moeten herschikken. Dit doen we nog maar kort. Sinds januari zijn wij het eerste zelfsturende team binnen Independer. Dit houdt in dat wij bijna alle taken, die een manager normaal gesproken doet, hebben verdeeld. Ik ben verantwoordelijk voor de planning.

Willemijn werkt bij Independer

Independer een van best scorende websites online vindbaarheid

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Independer scoort op online vindbaarheid de eerste commerciële notering in de branche financiële dienstverlening. Op basis van organische zoekresultaten heeft het bureau iProspect de best scorende Nederlandse websites op vindbaarheid in kaart gebracht. Dit onderzoek was eerder bekend als de Top 100 online vindbaarheid en werd voor het laatst uitgevoerd in 2012. Toen scoorde Independer als eerste. Het onderzoek geeft inzicht in de SEO performance van vijftien verschillende branches. De overall winnaars waren: Zalando en Wikipedia.

Trots op onze prijs!

Nooit gehoord van termen als SEO of organische zoekresultaten? Makkelijker gezegd proberen we onze bezoekers zo goed mogelijk te helpen met de juiste informatie rondom verzekeren, gezondheidszorg, producten en ervaringen. Over elk mogelijk onderwerp. Ons doel is het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken met de hulp van onze experts. Daarom schrijven we bijvoorbeeld veel op dit blog en daar stoppen we veel tijd in. We zijn trots op deze prijs, want het betekent dat we er aardig in slagen om jou te helpen met al je vragen. Heb je nog meer vragen of mis je nog informatie? Laat het ons weten, we horen het graag!

Bekijk de video

Lees meer over het onderzoek en hoe dit uitgevoerd is.

Independer slaat brug tussen consument, financiële wereld en zorg

| Door: (5 reacties)

Independer.nl

Met de nieuwe denkwijze ‘Beter voor elkaar’ onderstreept Independer haar ambitie om samen met consumenten, verzekeraars en zorgverleners de wereld van verzekeren en gezondheidszorg steeds beter te maken. Dit gaat Independer doen via een online platform waarop deze partijen ervaringen en kennis kunnen delen. Daarnaast wil Independer een actieve rol innemen bij het opzetten van nieuwe initiatieven, het doorvoeren van verbeteringen én bij het aankaarten van misstanden.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

28.358
8.576
987