Werken bij Independer

Werken bij Independer

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Hier geven we je vast een kijkje achter de schermen bij Independer als werkgever. Zie hoe wij in de zomer lunchen, bekijk onze sportieve resultaten en lees wat medewerkers ervan vinden om bij ons te werken. Kijk voor een goede indruk van Independer ook eens op de pagina ‘Over Independer‘.

Een werkdag bij Independer van onze Acceptant Volmacht Patricia

| Door gastauteur: Patricia van Kuik(nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Als ik geen file heb, dan kom ik lekker relaxed op kantoor. Schenk eerst even een kopje thee in voor mijn collega’s en voor mijzelf. Langzaam start de hectische maar o-zo gezellige dag.

Wij zitten met de afdeling Volmacht in een lokaal boven in het oude schoolgebouw. Dit is een mooie grote ruimte met grote ramen. In het lokaal zitten we samen met de afdeling debiteuren. We zijn met zijn allen een leuk en gezellig team. We werken hard, maar er is altijd tijd voor een geintje en dat maakt het ook zo leuk.

Als volmacht afdeling zijn wij gemachtigd om voor bepaalde maatschappijen zaken te doen uit naam van de verzekeraar. Wij mogen bijvoorbeeld zelf de polis opmaken, zelf de premieincasseren, zelf accepteren en zelf de schades behandelen. Zo kunnen we onze klanten sneller en makkelijker van dienst zijn: precies wat we graag willen.

Willemijn werkt bij Independer

Een werkdag bij Independer van onze Business Intelligence Analist Willemijn

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Na mijn fiets te hebben gestald, loop ik via de kantine naar mijn werkplek in de gymzaal. Independer is gevestigd in een oud schoolgebouw van architect Dudok. Iedere ruimte wordt benut, dus ook de gymzaal.

Ik hoor van alle kanten een gezellig ‘goeiemorgen’ terwijl ik naar mijn bureau loop. De afdeling Business Intelligence zit in hetzelfde deel van de gymzaal als de afdeling Marketing. Ik zit als analist in het E-mail Marketingteam. Daarvoor maak ik selecties van klantgroepen die e-mails moeten ontvangen en analyseer de resultaten van onze verstuurde mails. Ik werk dus veel samen met Marketing. Mijn werkplek is heel handig, zo vlak bij deze afdeling.

Mijn ochtend begint met het lezen van mijn e-mail: zijn er nieuwe verzoeken binnengekomen, is er een release waar we rekening mee moeten houden? Om 9 uur bespreken we kort met het Business Intelligenceteam wat iedereen vandaag op het programma heeft staan. Zo kunnen we goed overzien hoe druk iedereen is en of we wat taken moeten herschikken. Dit doen we nog maar kort. Sinds januari zijn wij het eerste zelfsturende team binnen Independer. Dit houdt in dat wij bijna alle taken, die een manager normaal gesproken doet, hebben verdeeld. Ik ben verantwoordelijk voor de planning.

Willemijn werkt bij Independer

Independer een van best scorende websites online vindbaarheid

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Independer scoort op online vindbaarheid de eerste commerciële notering in de branche financiële dienstverlening. Op basis van organische zoekresultaten heeft het bureau iProspect de best scorende Nederlandse websites op vindbaarheid in kaart gebracht. Dit onderzoek was eerder bekend als de Top 100 online vindbaarheid en werd voor het laatst uitgevoerd in 2012. Toen scoorde Independer als eerste. Het onderzoek geeft inzicht in de SEO performance van vijftien verschillende branches. De overall winnaars waren: Zalando en Wikipedia.

Trots op onze prijs!

Nooit gehoord van termen als SEO of organische zoekresultaten? Makkelijker gezegd proberen we onze bezoekers zo goed mogelijk te helpen met de juiste informatie rondom verzekeren, gezondheidszorg, producten en ervaringen. Over elk mogelijk onderwerp. Ons doel is het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken met de hulp van onze experts. Daarom schrijven we bijvoorbeeld veel op dit blog en daar stoppen we veel tijd in. We zijn trots op deze prijs, want het betekent dat we er aardig in slagen om jou te helpen met al je vragen. Heb je nog meer vragen of mis je nog informatie? Laat het ons weten, we horen het graag!

Bekijk de video

Lees meer over het onderzoek en hoe dit uitgevoerd is.

Independer slaat brug tussen consument, financiële wereld en zorg

| Door: (5 reacties)

Independer.nl

Met de nieuwe denkwijze ‘Beter voor elkaar’ onderstreept Independer haar ambitie om samen met consumenten, verzekeraars en zorgverleners de wereld van verzekeren en gezondheidszorg steeds beter te maken. Dit gaat Independer doen via een online platform waarop deze partijen ervaringen en kennis kunnen delen. Daarnaast wil Independer een actieve rol innemen bij het opzetten van nieuwe initiatieven, het doorvoeren van verbeteringen én bij het aankaarten van misstanden.

Bij ons werken als Expert Autoverzekeringen? Kom naar de open avond 16 oktober!

| Door: (1 reactie)

Werken bij Independer.nl

Wil je bij Independer komen werken als (aankomend) Expert Autoverzekeringen? Wij nodigen je graag uit voor onze informele wervingsavond! Je mag bij ons in Hilversum langskomen op donderdag 16 oktober tussen 17.​30 uur en 19.​30 uur voor een gesprek, een rondleiding en een drankje.​ Stuur nog wel even je CV via de sollicitatiebutton in de vacature-omschrijving? En geef dan aan of je de 16e aanwezig bent.​ Iedereen die zijn cv stuurt is welkom om kennis te komen maken! Bekijk de vacature.

Tot ziens op 16 oktober!

wervingsavond

Independer bestaat 15 jaar!

| Door: (5 reacties)

Independer.nl

Het is deze zomer alweer 15 jaar geleden dat Independer werd opgericht. Dat moest gevierd worden! Afgelopen vrijdag vierden we daarom met alle (oud)-Independers groot feest op het plein van ons pand. Thema: Robin Hood. Independer werd namelijk opgericht als Robin Hood N.V., helemaal passend bij onze achtergrond en idealen. Inmiddels heten we ‘gewoon’ Independer N.V., maar onze Robin Hood achtergrond blijft nog vaak terugkomen. Zo ook in dit feest: kantelen op ons dak, een middeleeuws decor, bijpassende feesttent, varken aan het spit en verklede Independers sierden het decor.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje:

Nieuwe vacature: Expert Autoverzekering

| Door: (nog geen reacties)

vacatures

Werken bij Independer doe je voor je plezier! Want de grootste online financieel adviseur is ook nog eens één van de leukste en meest innovatieve werkgevers van Nederland. Een jong en dynamisch bedrijf met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De klantenservice is het kloppende hart van Independer. Met ruim 100 experts helpen wij onze klanten dagelijks van 8.30 tot 21:00 met hun verzekeringen. Wij willen onze klanten altijd positief verrassen. Wat hun vraag ook is, wij weten het antwoord. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat wij er alles aan doen om de beste service te bieden.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

28.535
8.600
964