Werken bij Independer

Werken bij Independer

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Hier geven we je vast een kijkje achter de schermen bij Independer als werkgever. Zie hoe wij in de zomer lunchen, bekijk onze sportieve resultaten en lees wat medewerkers ervan vinden om bij ons te werken. Kijk voor een goede indruk van Independer ook eens op de pagina ‘Over Independer‘.

Independer een van best scorende websites online vindbaarheid

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Independer scoort op online vindbaarheid de eerste commerciële notering in de branche financiële dienstverlening. Op basis van organische zoekresultaten heeft het bureau iProspect de best scorende Nederlandse websites op vindbaarheid in kaart gebracht. Dit onderzoek was eerder bekend als de Top 100 online vindbaarheid en werd voor het laatst uitgevoerd in 2012. Toen scoorde Independer als eerste. Het onderzoek geeft inzicht in de SEO performance van vijftien verschillende branches. De overall winnaars waren: Zalando en Wikipedia.

Trots op onze prijs!

Nooit gehoord van termen als SEO of organische zoekresultaten? Makkelijker gezegd proberen we onze bezoekers zo goed mogelijk te helpen met de juiste informatie rondom verzekeren, gezondheidszorg, producten en ervaringen. Over elk mogelijk onderwerp. Ons doel is het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken met de hulp van onze experts. Daarom schrijven we bijvoorbeeld veel op dit blog en daar stoppen we veel tijd in. We zijn trots op deze prijs, want het betekent dat we er aardig in slagen om jou te helpen met al je vragen. Heb je nog meer vragen of mis je nog informatie? Laat het ons weten, we horen het graag!

Bekijk de video

Lees meer over het onderzoek en hoe dit uitgevoerd is.

Independer slaat brug tussen consument, financiële wereld en zorg

| Door: (5 reacties)

Independer.nl

Met de nieuwe denkwijze ‘Beter voor elkaar’ onderstreept Independer haar ambitie om samen met consumenten, verzekeraars en zorgverleners de wereld van verzekeren en gezondheidszorg steeds beter te maken. Dit gaat Independer doen via een online platform waarop deze partijen ervaringen en kennis kunnen delen. Daarnaast wil Independer een actieve rol innemen bij het opzetten van nieuwe initiatieven, het doorvoeren van verbeteringen én bij het aankaarten van misstanden.

Bij ons werken als Expert Autoverzekeringen? Kom naar de open avond 16 oktober!

| Door: (1 reactie)

Werken bij Independer.nl

Wil je bij Independer komen werken als (aankomend) Expert Autoverzekeringen? Wij nodigen je graag uit voor onze informele wervingsavond! Je mag bij ons in Hilversum langskomen op donderdag 16 oktober tussen 17.​30 uur en 19.​30 uur voor een gesprek, een rondleiding en een drankje.​ Stuur nog wel even je CV via de sollicitatiebutton in de vacature-omschrijving? En geef dan aan of je de 16e aanwezig bent.​ Iedereen die zijn cv stuurt is welkom om kennis te komen maken! Bekijk de vacature.

Tot ziens op 16 oktober!

wervingsavond

Independer bestaat 15 jaar!

| Door: (5 reacties)

Independer.nl

Het is deze zomer alweer 15 jaar geleden dat Independer werd opgericht. Dat moest gevierd worden! Afgelopen vrijdag vierden we daarom met alle (oud)-Independers groot feest op het plein van ons pand. Thema: Robin Hood. Independer werd namelijk opgericht als Robin Hood N.V., helemaal passend bij onze achtergrond en idealen. Inmiddels heten we ‘gewoon’ Independer N.V., maar onze Robin Hood achtergrond blijft nog vaak terugkomen. Zo ook in dit feest: kantelen op ons dak, een middeleeuws decor, bijpassende feesttent, varken aan het spit en verklede Independers sierden het decor.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje:

Nieuwe vacature: Expert Autoverzekering

| Door: (nog geen reacties)

vacatures

Werken bij Independer doe je voor je plezier! Want de grootste online financieel adviseur is ook nog eens één van de leukste en meest innovatieve werkgevers van Nederland. Een jong en dynamisch bedrijf met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De klantenservice is het kloppende hart van Independer. Met ruim 100 experts helpen wij onze klanten dagelijks van 8.30 tot 21:00 met hun verzekeringen. Wij willen onze klanten altijd positief verrassen. Wat hun vraag ook is, wij weten het antwoord. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat wij er alles aan doen om de beste service te bieden.

How Sadhana Gopal came to work at Independer in IT

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

‘I first set foot in the Netherlands on the 20th of March 2014. I was called for an interview from Independer on the 21st, as I stood between a mountain of unpacked boxes trying to find my bearings in a brand new country. I had contacted a consultant from India weeks before, and had forgotten all about him. As a .net professional with over 7 years of experience in the IT industry, I was at a cross roads. I had been moving more and more away from technology into people management and was keen to get back into a more technical role and bring myself up to speed on the latest flavors of everything the .net world had to offer. Combine this with the pressure of moving across continents to a totally unfamiliar territory, needless to say I was very anxious.sadhana

De weg naar het Beste-in-1 Pakket van Independer

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Independer heeft al heel wat jaren ervaring met verzekeren en het helpen van de klant. Vaak kregen we de vraag of het ook mogelijk was om een pakketverzekering af te sluiten. Heel lang was het antwoord op deze vraag ‘Nee’. Want als Independer willen het beste voor de klant en een standaard pakketverzekering paste daar niet bij. Na jaren ‘nee’ geantwoord te hebben, zijn we er toch verder over na gaan denken. Hoe zouden we toch een pakketverzekering aan onze klanten kunnen aanbieden zonder van onze idealen af te stappen? Langzaam groeide de droom van een goede pakketverzekering en zijn we met ons team begonnen met het opzetten hiervan.

pakket-team

Het team ‘Beste-in-1 Pakket’ bij IndependerAls je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

27.874
8.616
949