Werken bij Independer

werken-bij-dromen

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Hier geven we je vast een kijkje achter de schermen bij Independer als werkgever. Zie hoe wij in de zomer lunchen, bekijk onze sportieve resultaten en lees wat medewerkers ervan vinden om bij ons te werken. Kijk voor een goede indruk van Independer ook eens op de pagina ‘Over Independer‘.

Werken bij Independer? Kennismakingsdag op 12 juli!

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Heb jij een absolute passie en drive om de klant te verrassen met jouw klantgerichtheid? Ben jij flexibel ingesteld en voor minimaal 24 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan naar de functie van Expert Blije klant en wie weet zien wij jou 12 juli op de kennismakingsdag van Independer! In het cluster Blije klant, onze klantenservice, gebeurt het allemaal. Onze experts helpen honderden klanten met hun auto-, woon-, zorg- of reisverzekering overdag, ’s avonds en in het weekend en willen hen positief verrassen. Wat hun vraag ook is, wij weten het antwoord. De klant verrassen en het WOW-gevoel geven… dat is wat wij willen!

Ben jij die gezellige, sociale én hulpvaardige collega die daar energie van krijgt? Die niet in beperkingen denkt, maar in oplossingen en klaargestoomd wil worden om dé expert te worden binnen één van onze specialismen? Reageer dan voor 4 juli op de vacature. We zoeken meerdere experts; parttimers en fulltimers. Misschien wil je wel elke dag alleen in de ochtend of avond werken, of juist voornamelijk in het weekend? Dit is allemaal bespreekbaar. 

Kijkje nemen op je nieuwe werkplek op 19 mei of 16 juni? Wij zoeken super klantgerichte experts!

| Door: (2 reacties)

Werken bij Independer.nl

Heb jij een absolute passie en drive om de klant te verrassen met jouw klantgerichtheid? Ben jij flexibel ingesteld en voor minimaal 24 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan naar de functie van Expert Blije klant en wie weet zien wij jou 19 mei of 16 juni op de kennismakingsdag van Independer! In het cluster Blije klant, onze klantenservice, gebeurt het allemaal. Onze experts helpen honderden klanten met hun auto-, woon-, zorg- of reisverzekering overdag, ’s avonds en in het weekend en willen hen positief verrassen. Wat hun vraag ook is, wij weten het antwoord. De klant verrassen en het WOW-gevoel geven… dat is wat wij willen!

Ben jij die gezellige, sociale én hulpvaardige collega die daar energie van krijgt? Die niet in beperkingen denkt, maar in oplossingen en klaargestoomd wil worden om dé expert te worden binnen één van onze specialismen? Reageer dan voor 6 mei op de vacature. We zoeken meerdere experts; parttimers en fulltimers. Misschien wil je wel elke dag alleen in de ochtend of avond werken, of juist voornamelijk in het weekend? Dit is allemaal bespreekbaar. 

FB_groen-gras

Maak kennis met HR van Independer

| Door: (1 reactie)

Werken bij Independer.nl

Altijd al benieuwd geweest wie de mensen zijn achter de werving voor onze vacatures, wervingsdagen, begeleiding van onze medewerkers etc? En wil je weten wat een afdeling als HR eigenlijk allemaal precies doet? Maak kennis met onze collega’s Carole, Floor, Eveline, Marie-Louise en Marcel en kom alles te weten over hun werkzaamheden en plannen voor 2016.

De werkdag van onze Online Marketeer Suzanne Persoon

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Toen ik bij Independer kwam werken dacht ik: ‘We kijken eens een jaartje hoe dit gaat, dan zien we wel weer verder’. Ik was net 23 en startte aan mijn tweede baan. Inmiddels zijn we bijna 9 jaar verder (!) en nog steeds is geen dag hetzelfde hier geweest. Een typische werkdag heeft wel vaak dezelfde elementen, maar er zijn altijd weer nieuwe doelen, nieuwe projecten en nieuwe kansen.

Mijn werkdag: content in een kippenhok + taart

Mijn werkdag begint altijd vroeg: ik vind het fijn om rustig te beginnen terwijl de meesten er nog niet zijn. Independer is gevestigd in een oud schoolgebouw en op dit moment zit de Marketing-afdeling in de oude gymzaal. Een grote ruimte met vele collega’s naast, voor, achter en zelfs boven je. Soms kan het daarom best een kippenhok zijn, maar voordeel is dat je veel meekrijgt van wat er leeft binnen de organisatie. We groeien al jaren best hard, dus om de zoveel tijd zijn er interne verhuizingen. Iedereen die er al even werkt heeft het hele pand zo’n beetje wel van onder tot boven gezien.

paaseitjes_weblog1

Zet in je agenda: ontdek je Independer werkplek op 18 februari

| Door: (2 reacties)

Werken bij Independer.nl

Ben jij op zoek naar een super leuke (bij)baan voor ongeveer 20 uur in de week en ben jij flexibel ingesteld en super klantgericht? Meld je aan voor de wervingsdag van Independer op 18 februari en wie weet word jij onze nieuwe collega en dé expert op het gebied van Autoverzekeringen!

Het Cluster Blije Klant is het kloppende hart van Independer: onze experts helpen dagelijks honderden klanten met hun verzekering. Bijvoorbeeld met een auto-, woon-, zorg- of reisverzekering. De klant verrassen en het WOW-gevoel geven… dat is wat wij willen! Ben jij gezellig, enthousiast, hulpvaardig, iemand met pit en met die absolute passie en drive om de klant te helpen? Dan zijn we op zoek naar jou om deze vacature te vervullen! We zoeken meerdere experts die parttime willen werken, jong en oud. Het belangrijkste is dat je voor de ultieme klantbeleving gaat. Solliciteer voor dinsdag 9 februari en zorg dat je uitgenodigd wordt voor de wervingsdag!

FB_wereldverbeteraars

De werkdag van onze expert levensverzekeringen Sandra

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Na ruim 10 jaar medisch acceptant te zijn geweest bij de levensverzekeraar Legal & General werd het tijd voor iets anders. Ik vond mijn uitdaging bij Independer: de tijd van pantalons was voorbij en het spijkerbroekentijdperk was aangebroken.

Ik ben terecht gekomen op de afdeling autoverzekeringen, waar het heel gezellig was. Na een jaar ben ik overgestapt naar de afdeling levensverzekeringen en bancaire producten als backofficemedewerker. Hoe raar het ook klinkt: ik vind het een heel interessant en spannend product. Dat zou je misschien niet denken omdat een overlijdensrisicoverzekering vaak wordt gezien als een moeilijk product. Het leuke aan levensverzekeringen vind ik dat je mensen écht helpt en bij dit product liggen mijn roots. Ik zit hier nu ruim 4 jaar met zoveel plezier dat ik nog lang niet weg wil.

sandra

De werkdag van onze Sr Developer Nick

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Tja, verzekeringen…. Ik zag het niet meteen zitten toen ik benaderd werd voor deze functie. Maargoed: je kunt pas een mening vormen als je het geprobeerd heb. Dus strak in het pak op naar Hilversum. Eenmaal aangekomen was de situatie meteen duidelijk. Wat een cool modern bedrijf! Groter dan ik gewend was, maar het was mij wel duidelijk dat ik meteen de jackpot had. Althans, als het ook wederzijds was. Gelukkig was dit het geval en voel mij inmiddels al 3 jaar lang een echte Independer! En oh ja, volgende keer lekker dat strakke pak thuis laten. Totaal niet des Independers werd mij meedegedeeld met een knipoog.

Interview Edmond Hilhorst op Bravebiz.nl

| Bron: Bravebiz.nl(nog geen reacties)

Over Independer.nl

Is Edmond Hilhorst als mede oprichter van Independer nu zo vooruitstrevend geweest of heeft de rest in Nederland domweg zitten te slapen? Het is bijna opmerkelijk hoe de vergelijkingssite voor gezondheidsinstellingen en financiële producten zijn tijd en concurrenten vooruit is geweest. Vermoedelijk vindt het zijn oorsprong in het feit dat Edmond Hilhorst eind jaren negentig als senior vice president van de in New York gevestigde ABN AMRO dochter EAB de internet hype snel in de smiezen had en hij vermoedde dat dit vele jaren later in Nederland ook populair moest gaan worden. Moeten we het dan maar houden op een fraai staaltje poker of innovatief ondernemerschap in optima forma? Oordeelt u zelf….

Maak kennis met Michelle, expert Beste-in-1 Pakket

| Door: (1 reactie)

Werken bij Independer.nl

Na een jaar op Aruba gewoond te hebben, vond ik het tijd om terug te gaan naar Nederland. Op Aruba ben ik op zoek gegaan naar werk in Nederland en vond ik online de vacature bij Independer.
Deze paste helemaal bij mij en ik heb direct een e-mail gestuurd. Independer bevalt inderdaad zo goed als dat ik had verwacht. Er hangt een ongedwongen sfeer en je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.568
563