Werken bij Independer

werken-bij-dromen

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Hier geven we je vast een kijkje achter de schermen bij Independer als werkgever. Zie hoe wij in de zomer lunchen, bekijk onze sportieve resultaten en lees wat medewerkers ervan vinden om bij ons te werken. Kijk voor een goede indruk van Independer ook eens op de pagina ‘Over Independer‘.

Independer zoekt nieuwe collega’s bij de Klantenservice: kom kennismaken 18/19 juni!

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Het Cluster Blije Klant is het kloppende hart van Independer: onze experts helpen dagelijks honderden klanten met hun verzekering. Bijvoorbeeld met een auto-, woon-, zorg- of reisverzekering. De klant verrassen en het WOW-gevoel geven… dat is wat wij willen! Ben jij misschien onze nieuwe expert, gezellig, enthousiast, hulpvaardig, iemand met pit en met die absolute passie en drive om de klant te helpen? Dan zijn we op zoek naar jou om deze vacature te vervullen! We zoeken meerdere experts, zowel parttime als fulltime, jong en oud. Het belangrijkste is dat je voor de ultieme klantbeleving gaat. Solliciteer voor donderdag 11 juni en zorg dat je uitgenodigd wordt voor een wervingsdag!

“Ik wil iets goeds voor anderen doen”

| Bron: New Financial Magazine(nog geen reacties)

Independer.nl in de media

“Iets moois neerzetten voor de klant is absoluut een deel van mijn persoonlijke geluk.” Dat zegt Emile de Sonnaville, geluksactuaris bij Independer, in New Financial Magazine. Als geluksactuaris kijkt hij verder dan het traditionele verzekeren. Waar het eigenlijk om gaat, is dat mensen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om gelukkig te zijn.

7 dingen die Independer anders maken dan andere werkgevers

| Door: (1 reactie)

Werken bij Independer.nl

Je dromen mee je werkdag in nemen? Dat moedigen we bij Independer vooral aan! Onze ultieme droom is de financiële markt transparanter en gemakkelijker te maken en onze klanten telkens weer verrassen met super service. Dit maakt ons anders dan anderen, ook als werkgever. Wij denken dat mensen het beste uit zichzelf halen als hun werk aansluit op hun kwaliteiten en zij de ruimte krijgen om dit zelf in te vullen. Onze unieke cultuur maken we met elkaar. Dat voel je direct als je door ons bijzondere schoolpand in Hilversum loopt. Nieuwsgierig? Dit zijn de 7 dingen die Independer zo anders maken als werkgever! Enthousiast? We zoeken nog versterking: bekijk onze vacatures!

werken-bij-dromen

Independer volbrengt Mud Master Obstacle Run

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

SONY DSC

Zaterdag 7 maart stonden 20 Independers klaar bij de start van de Mud Masters in Haarlemmermeer. Het was een mooie dag voor een evenement waarbij je door de blubber en slootjes moest ploeteren: zonnig en rond de 14 graden. Voor de start was er een warming-up verzorgd en iedereen deed fanatiek mee. De Independers stonden helemaal vooraan en konden na het startschot helemaal los!

Een werkdag bij Independer van onze Acceptant Volmacht Patricia

| Door gastauteur: Patricia van Kuik(nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Als ik geen file heb, dan kom ik lekker relaxed op kantoor. Schenk eerst even een kopje thee in voor mijn collega’s en voor mijzelf. Langzaam start de hectische maar o-zo gezellige dag.

Wij zitten met de afdeling Volmacht in een lokaal boven in het oude schoolgebouw. Dit is een mooie grote ruimte met grote ramen. In het lokaal zitten we samen met de afdeling debiteuren. We zijn met zijn allen een leuk en gezellig team. We werken hard, maar er is altijd tijd voor een geintje en dat maakt het ook zo leuk.

Als volmacht afdeling zijn wij gemachtigd om voor bepaalde verzekeraars zaken te doen uit naam van de verzekeraar. Wij mogen bijvoorbeeld zelf de polis opmaken, zelf de premie incasseren, zelf accepteren en zelf de schades behandelen. Zo kunnen we onze klanten sneller en makkelijker van dienst zijn: precies wat we graag willen.

Willemijn werkt bij Independer

Een werkdag bij Independer van onze Business Intelligence Analist Willemijn

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Na mijn fiets te hebben gestald, loop ik via de kantine naar mijn werkplek in de gymzaal. Independer is gevestigd in een oud schoolgebouw van architect Dudok. Iedere ruimte wordt benut, dus ook de gymzaal.

Ik hoor van alle kanten een gezellig ‘goeiemorgen’ terwijl ik naar mijn bureau loop. De afdeling Business Intelligence zit in hetzelfde deel van de gymzaal als de afdeling Marketing. Ik zit als analist in het E-mail Marketingteam. Daarvoor maak ik selecties van klantgroepen die e-mails moeten ontvangen en analyseer de resultaten van onze verstuurde mails. Ik werk dus veel samen met Marketing. Mijn werkplek is heel handig, zo vlak bij deze afdeling.

Mijn ochtend begint met het lezen van mijn e-mail: zijn er nieuwe verzoeken binnengekomen, is er een release waar we rekening mee moeten houden? Om 9 uur bespreken we kort met het Business Intelligenceteam wat iedereen vandaag op het programma heeft staan. Zo kunnen we goed overzien hoe druk iedereen is en of we wat taken moeten herschikken. Dit doen we nog maar kort. Sinds januari zijn wij het eerste zelfsturende team binnen Independer. Dit houdt in dat wij bijna alle taken, die een manager normaal gesproken doet, hebben verdeeld. Ik ben verantwoordelijk voor de planning.

Willemijn werkt bij Independer

Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

28.579
8.560
990