Werken bij Independer

werken-bij-dromen

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Hier geven we je vast een kijkje achter de schermen bij Independer als werkgever. Zie hoe wij in de zomer lunchen, bekijk onze sportieve resultaten en lees wat medewerkers ervan vinden om bij ons te werken. Kijk voor een goede indruk van Independer ook eens op de pagina ‘Over Independer‘.

Zet in je agenda: ontdek je Independer werkplek op 18 februari

| Door: (2 reacties)

Werken bij Independer.nl

Ben jij op zoek naar een super leuke (bij)baan voor ongeveer 20 uur in de week en ben jij flexibel ingesteld en super klantgericht? Meld je aan voor de wervingsdag van Independer op 18 februari en wie weet word jij onze nieuwe collega en dé expert op het gebied van Autoverzekeringen!

Het Cluster Blije Klant is het kloppende hart van Independer: onze experts helpen dagelijks honderden klanten met hun verzekering. Bijvoorbeeld met een auto-, woon-, zorg- of reisverzekering. De klant verrassen en het WOW-gevoel geven… dat is wat wij willen! Ben jij gezellig, enthousiast, hulpvaardig, iemand met pit en met die absolute passie en drive om de klant te helpen? Dan zijn we op zoek naar jou om deze vacature te vervullen! We zoeken meerdere experts die parttime willen werken, jong en oud. Het belangrijkste is dat je voor de ultieme klantbeleving gaat. Solliciteer voor dinsdag 9 februari en zorg dat je uitgenodigd wordt voor de wervingsdag!

FB_wereldverbeteraars

De werkdag van onze expert levensverzekeringen Sandra

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Na ruim 10 jaar medisch acceptant te zijn geweest bij de levensverzekeraar Legal & General werd het tijd voor iets anders. Ik vond mijn uitdaging bij Independer: de tijd van pantalons was voorbij en het spijkerbroekentijdperk was aangebroken.

Ik ben terecht gekomen op de afdeling autoverzekeringen, waar het heel gezellig was. Na een jaar ben ik overgestapt naar de afdeling levensverzekeringen en bancaire producten als backofficemedewerker. Hoe raar het ook klinkt: ik vind het een heel interessant en spannend product. Dat zou je misschien niet denken omdat een overlijdensrisicoverzekering vaak wordt gezien als een moeilijk product. Het leuke aan levensverzekeringen vind ik dat je mensen écht helpt en bij dit product liggen mijn roots. Ik zit hier nu ruim 4 jaar met zoveel plezier dat ik nog lang niet weg wil.

sandra

De werkdag van onze Sr Developer Nick

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Tja, verzekeringen…. Ik zag het niet meteen zitten toen ik benaderd werd voor deze functie. Maargoed: je kunt pas een mening vormen als je het geprobeerd heb. Dus strak in het pak op naar Hilversum. Eenmaal aangekomen was de situatie meteen duidelijk. Wat een cool modern bedrijf! Groter dan ik gewend was, maar het was mij wel duidelijk dat ik meteen de jackpot had. Althans, als het ook wederzijds was. Gelukkig was dit het geval en voel mij inmiddels al 3 jaar lang een echte Independer! En oh ja, volgende keer lekker dat strakke pak thuis laten. Totaal niet des Independers werd mij meedegedeeld met een knipoog.

Interview Edmond Hilhorst op Bravebiz.nl

| Bron: Bravebiz.nl(nog geen reacties)

Over Independer.nl

Is Edmond Hilhorst als mede oprichter van Independer nu zo vooruitstrevend geweest of heeft de rest in Nederland domweg zitten te slapen? Het is bijna opmerkelijk hoe de vergelijkingssite voor gezondheidsinstellingen en financiële producten zijn tijd en concurrenten vooruit is geweest. Vermoedelijk vindt het zijn oorsprong in het feit dat Edmond Hilhorst eind jaren negentig als senior vice president van de in New York gevestigde ABN AMRO dochter EAB de internet hype snel in de smiezen had en hij vermoedde dat dit vele jaren later in Nederland ook populair moest gaan worden. Moeten we het dan maar houden op een fraai staaltje poker of innovatief ondernemerschap in optima forma? Oordeelt u zelf….

Maak kennis met Michelle, expert Beste-in-1 Pakket

| Door: (1 reactie)

Werken bij Independer.nl

Na een jaar op Aruba gewoond te hebben, vond ik het tijd om terug te gaan naar Nederland. Op Aruba ben ik op zoek gegaan naar werk in Nederland en vond ik online de vacature bij Independer.
Deze paste helemaal bij mij en ik heb direct een e-mail gestuurd. Independer bevalt inderdaad zo goed als dat ik had verwacht. Er hangt een ongedwongen sfeer en je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Independer zoekt nieuwe collega’s bij de Klantenservice: kom kennismaken 18/19 juni!

| Door: (2 reacties)

Werken bij Independer.nl

Het Cluster Blije Klant is het kloppende hart van Independer: onze experts helpen dagelijks honderden klanten met hun verzekering. Bijvoorbeeld met een auto-, woon-, zorg- of reisverzekering. De klant verrassen en het WOW-gevoel geven… dat is wat wij willen! Ben jij misschien onze nieuwe expert, gezellig, enthousiast, hulpvaardig, iemand met pit en met die absolute passie en drive om de klant te helpen? Dan zijn we op zoek naar jou om deze vacature te vervullen! We zoeken meerdere experts, zowel parttime als fulltime, jong en oud. Het belangrijkste is dat je voor de ultieme klantbeleving gaat. Solliciteer voor donderdag 11 juni en zorg dat je uitgenodigd wordt voor een wervingsdag!

“Ik wil iets goeds voor anderen doen”

| Bron: New Financial Magazine(nog geen reacties)

Independer.nl in de media

“Iets moois neerzetten voor de klant is absoluut een deel van mijn persoonlijke geluk.” Dat zegt Emile de Sonnaville, geluksactuaris bij Independer, in New Financial Magazine. Als geluksactuaris kijkt hij verder dan het traditionele verzekeren. Waar het eigenlijk om gaat, is dat mensen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om gelukkig te zijn.

7 dingen die Independer anders maken dan andere werkgevers

| Door: (1 reactie)

Werken bij Independer.nl

Je dromen mee je werkdag in nemen? Dat moedigen we bij Independer vooral aan! Onze ultieme droom is de financiële markt transparanter en gemakkelijker te maken en onze klanten telkens weer verrassen met super service. Dit maakt ons anders dan anderen, ook als werkgever. Wij denken dat mensen het beste uit zichzelf halen als hun werk aansluit op hun kwaliteiten en zij de ruimte krijgen om dit zelf in te vullen. Onze unieke cultuur maken we met elkaar. Dat voel je direct als je door ons bijzondere schoolpand in Hilversum loopt. Nieuwsgierig? Dit zijn de 7 dingen die Independer zo anders maken als werkgever! Enthousiast? We zoeken nog versterking: bekijk onze vacatures!

werken-bij-dromenAls je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.575
540