1ste prijs Independer Spieren voor Spieren City Run

| Door: (nog geen reacties)

Werken bij Independer.nl

Zondag 6 april is Independer 1ste geworden bij de Spieren voor Spieren City Run op de 5km business loop. We waren dan ook goed vertegenwoordigd met 25 deelnemers aan het grootste hardloopevenement van Hilversum. Het weer was behoorlijk goed. Misschien iets te veel wind maar de temperatuur was ideaal. Deze editie waren er weer veel nieuwe Independers die de uitdaging zijn aangegaan.

foto-blog-def-small

Een werkdag bij Independer van onze webdeveloper Albert

| Door: (1 reactie)

Werken bij Independer.nl

” ’s Ochtends vroeg kruip ik in mijn autootje. Dan zet ik m’n muziek lekker hard aan en cruise ik richting een oud monumentaal pand in Hilversum: Independer. Het was vroeger een basisschool. Nu zit Independer erin. Op het schoolplein word ik altijd opgewacht door collega’s van het callcenter. Die staan dan rustig een sigaretje te roken en koffie te drinken.

Mijn BiZaRre team

Vervolgens loop ik naar de koffie automaat. Eerst koffie. Anders functioneer ik niet. De machine genereert trouw een bakje dubbele espresso om me op gang te helpen. Rustig loop ik met mijn jas nog aan en een bakje koffie richting de IT-afdeling.

Tafeltenniskampioenschappen Independer 2.0

| Door: (1 reactie)

Werken bij Independer.nl

Vrijdag 7 februari was het zo ver. Voor de tweede keer in de historie van Independer vond het tafeltenniskampioenschap plaats. Wegens de weersomstandigheden (wind en vroeg donker) hebben we de tafels naar binnen verplaatst. De opkomst was dit keer iets lager, maar het werd een gezellig en sportief toernooitje.

In de eerste ronde nam Joris het op tegen Thijs. Het was duidelijk dat Thijs zich beter had voorbereid en de winst ging dan ook gemakkelijk naar hem. Dit was niet zo vanzelfsprekend voor Jen, die tegen een achterstand aankeek van 16-13. Maar de spanning werd Natalie toch teveel en de winst ging naar Jen met 18-21. Toen was Steve aan de beurt,die op de juiste momenten toesloeg tegen Marcel en vervolgens geen medelijden toonde met Jen.  Ondertussen stoomde Bjorn op naar de finale met overwinningen op Ji Yong,  Thijs en Steve.

Vacature Junior Online Marketeer

| Door: (nog geen reacties)

vacatures

Werken bij Independer doe je voor je plezier! Behalve de grootste online financieel adviseur zijn we ook nog eens één van de leukste en meest innovatieve werkgevers van Nederland. We zijn een bedrijf dat iets teweeg brengt, waar veel gebeurt en we hebben een uitgesproken filosofie.

Jaarlijks helpt Independer 400.000 consumenten met het afsluiten van een verzekering via internet. Online vindbaarheid is voor ons van het allergrootste belang en vraagt doorlopend onze aandacht.

Onze marketingafdeling bestaat uit specialisten op het terrein van (online) marketing en communicatie. Ter uitbreiding van ons online marketingteam zijn we op zoek naar een Junior Online Marketeer (40 uur).

Wat doen de medewerkers van Independer met hun zorgverzekering?

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

De medewerkers van Independer zijn ieder jaar in november en december extreem druk om consumenten te helpen met het vinden van een zorgverzekering die bij hen past. Maar wat doen zij zelf? Stappen ze over? Van welke verzekeraar naar welke verzekeraar? En waarom stappen ze wel of niet over? In deze serie een aantal eerlijke verhalen van de medewerkers van Independer. Een bonte verzameling acties en motieven. Zo zie je maar: bij Independer werken echte mensen, die onderling extreem kunnen verschillen. Net als consumenten…

  • Aflevering 1 : Mieke van Os ‘Ik weet dat ik tientallen euro’s per maand te veel betaal’
  • Aflevering 2: Dorien Barendregt ’Voor het eerst in 20 jaar stap ik over’
  • Aflevering 3: Jan Jacob Helder ‘Ik hoop dat ik nog thuis mag komen met Kerst’
  • Aflevering 4: Karlijn Moll ‘Mijn gebit is mijn duurste hobby’
  • Aflevering 5: Manon Duwel ’17 paar sokken met korting!’
  • Aflevering 6: Ferdy Cornelissen: ’Zonde om te betalen voor zorg die je niet gebruikt’
  • Aflevering 7: Serge van Lier: ‘De top 3 van Independer vermijdt keuzestress’
  • Aflevering 8: Bjorn van der Neut: ‘Als die-hard Independer sluit ik dit jaar niet bij Independer af…’
  • Aflevering 9: Willemijn de Bruijn: ‘Mijn buffer is nog niet groot genoeg voor een maximaal eigen risico’
  • Aflevering 10: Yvonne Bos: ‘Toch maar geen HEMA!’
  • Aflevering 11: Marga Lankreijer: ‘Ik stap nu weer over!’
  • Aflevering 12: Jan de Leeuw: ‘De nazorg van 2013 gaat in 2014 nog even verder’
  • Aflevering 13: Joop Cohen: ‘Gelukkig met steeds minder’

Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

17.546
7.259
824