Annika en Peter: een echt Independer.nl klantverhaal

| Door: (4 reacties)

Annika en Peter: een echt Independer.nl klantverhaalWerken bij Independer.nl

Dit verhaal is in 2010 ‘geboren’ uit het idee om nieuwe medewerkers van Independer.nl een smeuïge introductie te geven met een mooi verhaal. Van het een kwam het ander, en samen met onze ‘storytelling’ vriendinnen bedachten we om er een heuse beeldroman van te maken. Voor, maar vooral door Independers.

Dat is gelukt! Lach en huil mee met onze eigen Annika en Peter, en geniet van de talenten van iedereen die hier aan mee heeft gewerkt. Op naar nog meer Independer.nl fans!

Tweeten 0
Google+ 0
Suzanne Persoon

Over Suzanne Persoon

Suzanne zorgt ervoor dat alle Independer-content in optimale vorm is en dat je die via het juiste kanaal tegenkomt. Dat kan bijvoorbeeld hier op ons blog, Facebook of op informatiepagina's zijn. Ze onderhoudt ons weblog en forum en is verantwoordelijk voor webcare en social media activiteiten van Independer. Suzanne werkt sinds 2007 bij Independer. Lees verder

4 Reacties op dit artikel
 1. Beste Lezer,

  Ik ben op zoek naar een goede rechtsbijstandverzekering, waarbij de mogelijkheid is om zelf een advocaat te zoeken die het best geschikt is voor de inzet.
  Ben nu bij CB bezig met een arbeidszaak en ik moet er steeds aan trekken en er komt niets vanzelf. Om moe van te worden.
  Op julie site vind ik niets over rechtsbijstand.. Graag reactie
  wim

  wim 21 november 2012 om 10:03
  • Beste Wim,

   Vervelend dat dit zo langzaam verloopt. Een rechtsbijstandverzekeraar probeert een zaak altijd eerst te laten behandelen door mensen die in dienst zijn de rechtsbijstandverzekeraar. Soms moet een zaak worden uitbesteed aan een advocaat. Dan heb je altijd vrije advocaatkeuze (dit is in een Europese richtlijn vastgelegd). Wel is het zo dat aan de kosten van zo’n advocaat meestal een maximaal bedrag zit (externe kosten heet dat). Let daar dus goed op bij het zoeken naar zo’n verzekering. De discussie die er nog loopt is of je niet altijd vrije advocaatkeuze zou moeten hebben op grond van die Europese richtlijn. Hierover is nog geen definitieve uitspraak. Let er ook op dat als je een nieuwe verzekering afsluit, er vaak beperkingen zijn in de dekking. Zaken die al voor de ingangsdatum zijn ontstaan, zijn dan meestal niet gedekt.

   Suzan Samson (Independer.nl) 21 november 2012 om 11:42
 2. Mijn vraag is ik Heb alles bij OHRA ondergebracht al mijn verzekeringen : daar mijn rechtsbijstand uitbesteed word aan das ik meld een zaak over dat ik door een Zeer slechte CV ketel moest bij betalen als in een Nieuw wou deze was 13 Jaar Hij moest min 10 jaar mee DAS leest mijn PDF nl. de verkeerde eerst was het €500,- maar op de pdf 1 laar later stond €250,- http://www.das.nl zij Betaal maar . en dat was het geen telefoon geen bief niks ik heb uitgetest of das rechtsbijstand me nog wel aan nam NEEN ik was preipait bij ORHA en met mijn POLIS a €17,95- moest ik het maar er mee doen dus ik betaal € 17,95 in de maand waar ik geen gebruik optimaal van kan maken Omdat ik al eens eerder een zaak gehad heb voor 4 of 5 jaar terug graag Uw Mening ? groetjes Peter

  Peter Jansen 15 augustus 2013 om 22:14
 3. Beste Peter,

  Wat een vervelende situatie. Wij raden u aan om contact op te nemen met het Kifid, dit is de klachtencommissie voor financiele producten. Zij kunnen u verder helpen in deze.

  Chantal Klomp (Independer.nl) 16 augustus 2013 om 14:28
Meer weten? Stel je vraag hieronder:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.606
603