Het Cluster Blije Klant is het kloppende hart van Independer: onze experts helpen dagelijks honderden klanten met hun verzekering. Bijvoorbeeld met een auto-, woon-, zorg- of reisverzekering. De klant verrassen en het WOW-gevoel geven… dat is wat wij willen! Ben jij misschien onze nieuwe expert, gezellig, flexibel in werktijden en dagen, enthousiast, hulpvaardig, iemand met pit en met die absolute passie en drive om de klant te helpen? Dan zijn we op zoek naar jou om deze vacature te vervullen! We zoeken meerdere experts, zowel parttime als fulltime, jong en oud. Het belangrijkste is dat je voor de ultieme klantbeleving gaat. Solliciteer voor woensdag 31 augustus en zorg dat je uitgenodigd wordt voor de wervingsdag!

Wervingsdag vrijdag 16 september: hoe ziet deze dag eruit?

Als jouw motivatie en cv ons enthousiast maken, nodigen we je uit voor een wervelende kennismakingsdag in ons prachtige Dudok-pand in Hilversum op 16 september (09.00 – 16.30 uur). Op deze dag leren we elkaar goed kennen! Je maakt kennis met Independers en ons bedrijf. En je weet dus meteen of het klikt :) Je krijgt inzicht in een dag van een expert op de klantenservice en je luistert ook mee met klantgesprekken. Een sollicitatiegesprek en schrijfopdracht zijn ook onderdeel van deze dag.

Dit is jouw kans: bekijk de vacature en solliciteer! Je hoort snel van ons of je uitgenodigd wordt voor de wervingsdag.

Meer over Independer als werkgever

Toe aan een werkgever die anders is? Dat is Independer! Managers zitten tussen de medewerkers in. Bij ons zit professionaliteit niet in het dragen van een pak, maar in wat we doen. Iedere dag staat er een heerlijke en gezonde lunch klaar voor ons. Tijdens de pauzes spelen collega’s een potje tafeltennis of ze zitten gewoon even lekker in het zonnetje. Eén keer per maand worden tijdens de lunch de belangrijkste zaken open met iedereen besproken.

We helpen elkaar natuurlijk als we het druk hebben. Bijvoorbeeld aan het einde van het jaar als mensen hun zorgverzekering willen afsluiten. Iedereen bij Independer, van receptie, IT tot aan de directeur toe, staat klaar om onze klanten te adviseren over hun zorgverzekering. Nog meer lezen? Check het artikel: ‘7 dingen die Independer anders maken dan andere werkgevers’. Tot ziens op 16 september!

 

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Snel afgesl
10