Na een jaar op Aruba gewoond te hebben, vond ik het tijd om terug te gaan naar Nederland. Op Aruba ben ik op zoek gegaan naar werk in Nederland en vond ik online de vacature bij Independer.
Deze paste helemaal bij mij en ik heb direct een e-mail gestuurd. Independer bevalt inderdaad zo goed als dat ik had verwacht. Er hangt een ongedwongen sfeer en je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Na een aantal jaar op de afdeling Autoverzekeringen gewerkt te hebben, ben ik verhuisd naar de afdeling BZR (Brand-, Zorg- en Reisverzekeringen), waar ik nu werk als expert Beste-in-1 Pakket. Dit is een interessante afdeling, omdat je daar met alle verzekeringen te maken hebt in plaats van je te focussen op één soort verzekering. We zoeken per verzekering de voordeligste verzekeraar en stoppen die in één pakket. Dat is een andere aanpak dan al je verzekeringen bij één verzekeraar onderbrengen. Je krijgt dan wel pakketkorting, maar vaak ben je dan nog steeds duurder uit.

Steeds meer verzekeringen in 1 pakket
We zijn voortdurend bezig om meer producten toe te voegen aan het Beste-in-1 Pakket. Door een ruim pakket aan te bieden en mee te denken met de klant willen we zo veel mogelijk service bieden. Ik ben er trots op dat ik kan werken voor een bedrijf dat niet alles commercieel bekijkt, maar echt de klant centraal stelt.

Wil je meer weten over het Beste-in-1 Pakket? Bekijk dan deze pagina of neem contact op met onze klantenservice.

Praat meeÉén reactie op “Maak kennis met Michelle, expert Beste-in-1 Pakket”
  1. Ananda schreef op 

    Oh mein Gott fc3bcr ein iPhone wc3bcrde *ich* nicht gerade dazu geferin, e2€œI Did It My Waye2€9d zu parodieren, wenn er selber ein paar Fehler eingesteht (ein Telefon, bei dem man nicht mal den Akku wechseln kann, wc3a4re fc3bcr mich mehr als sinnlos) e2€“ aber wenn er es nun mal so liebt, sollte er es schon behalten e2€“ und irgendein muss so ein Video eh immer machen. ;-)Von der iPhone Madness hat c3bcbrigens schon im Januar der berichtet.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Super eenvoudig
10