voorindyaloog

We zijn live! Werkenbij.independer.nl is na maanden hard werken in de lucht, en daar zijn we ontzettend trots op!

Hoe zag het er voorheen uit?
Eerst hadden we meerdere sites waar je informatie kon vinden over de mensen, de sfeer, de cultuur van Independer en de vacatures. Vanaf vandaag hebben we één site waar je alles kunt vinden. We vertellen op de website het verhaal van Independer. Daarnaast kun je als bezoeker je oriënteren, zoeken naar vacatures en solliciteren. Als er geen vacature is die aansluit bij je wensen, kun je je aanmelden voor de vacature-alert en zo de nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen.

Met de nieuwe site (die je ook op mobiel en tablet kunt openen) willen we een compleet beeld schetsen en laten zien hoe gaaf het is om bij een innovatief bedrijf als Independer te werken en hoe uniek onze cultuur is. Zo hopen we onze positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Nieuwsgierig geworden? Kijk op http://werkenbij.independer.nl.

Wij danken iedereen van Independer die aan de site heeft meegewerkt en interactief bureau Kaliber voor het bouwen van deze mooie site.

Praat mee3 Reacties op “Nieuwe werken bij Independer site LIVE!”
  1. Albert schreef op 

    Leuk!

  2. Hoi Albert,

    Bedankt voor je compliment, ik zal het doorgeven aan de mensen die het hebben gebouwd! Je krijgt de groetjes van Diana en Eelko.

  3. Albert schreef op 

    Wauw, ziet er erg goed uit zeg!! Mooie beelden en verhalen waar menig ander bedrijf een voorbeeld aan kan nemen.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Snel afgesl
10