Nieuwe werken bij Independer site LIVE!

| Door: (3 reacties)

Werken bij Independer.nl

voorindyaloog

We zijn live! Werkenbij.independer.nl is na maanden hard werken in de lucht, en daar zijn we ontzettend trots op!

Hoe zag het er voorheen uit?
Eerst hadden we meerdere sites waar je informatie kon vinden over de mensen, de sfeer, de cultuur van Independer en de vacatures. Vanaf vandaag hebben we één site waar je alles kunt vinden. We vertellen op de website het verhaal van Independer. Daarnaast kun je als bezoeker je oriënteren, zoeken naar vacatures en solliciteren. Als er geen vacature is die aansluit bij je wensen, kun je je aanmelden voor de vacature-alert en zo de nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen.

Met de nieuwe site (die je ook op mobiel en tablet kunt openen) willen we een compleet beeld schetsen en laten zien hoe gaaf het is om bij een innovatief bedrijf als Independer te werken en hoe uniek onze cultuur is. Zo hopen we onze positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Nieuwsgierig geworden? Kijk op http://werkenbij.independer.nl.

Wij danken iedereen van Independer die aan de site heeft meegewerkt en interactief bureau Kaliber voor het bouwen van deze mooie site.

Tweeten 0
Google+ 0
Floor van Dam

Over Floor van Dam

Floor is onze recruiter en is verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers en voor arbeidsmarktcommunicatie. Heb je een vraag over een vacature of over je sollicitatie? Dan kan je contact met haar opnemen. Lees verder

3 Reacties op dit artikel
 1. Wauw, ziet er erg goed uit zeg!! Mooie beelden en verhalen waar menig ander bedrijf een voorbeeld aan kan nemen.

  Albert 13 oktober 2016 om 08:47
 2. Hoi Albert,

  Bedankt voor je compliment, ik zal het doorgeven aan de mensen die het hebben gebouwd! Je krijgt de groetjes van Diana en Eelko.

  Jen van Horen (Independer.nl) 13 oktober 2016 om 08:58
 3. Leuk!

  Albert 13 oktober 2016 om 14:43
Meer weten? Stel je vraag hieronder:

Lees onze huisregels.



Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603