Nu ook zorgverzekeringskaart voor aanvullende zorgverzekering

| Door: (nog geen reacties)

Nu ook zorgverzekeringskaart voor aanvullende zorgverzekeringZorgverzekering

Afgelopen november hebben de zorgverzekeraars de zorgverzekeringskaart geïntroduceerd. Op deze kaart staan de belangrijkste polisvoorwaarden van de zorgverzekeraars. Tot nu toe was de kaart alleen nog maar beschikbaar voor de basisverzekering. Zorgverzekeraars hebben nu bekendgemaakt dat ze komend najaar ook een zorgverzekeringskaart introduceren voor de aanvullende zorgverzekering.

Hetzelfde als de kaart voor de basisverzekering

Net zoals bij de zorgverzekeringskaart van de basisverzekering komen ook op de nieuwe zorgverzekeringskaart de belangrijkste polisvoorwaarden te staan. Voor alle aanvullende verzekeringen wordt dit op dezelfde manier gedaan, zodat het voor jou straks gemakkelijker is om de juiste aanvullende verzekering te kiezen.

De zorgverzekeraars kiezen er bewust voor om de zorgverzekeringskaart voor de aanvullende verzekeringen al komend najaar te introduceren. Dit is net voor de periode waarin je weer kunt switchen van zorgverzekeraar. Je kunt de kaart dus komend overstapseizoen al gebruiken.

Zorgverzekering 2018

Benieuwd wat er verandert in de basisverzekering komend jaar? Wij houden alle wijzigingen in de zorgverzekering 2018 voor je bij.

Lees meer over: zorgverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Annemarie Wolbers

Over Annemarie Wolbers

Op zoek naar informatie op Independer.nl? Annemarie zorgt ervoor dat alle teksten die jij op onze website leest zo compleet en aantrekkelijk mogelijk zijn. En missen we nog onderwerpen? Dan zorgt Annemarie dat we ook daarover schrijven. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603