Zorgverzekering 2016 vergelijken en afsluiten vanaf nu mogelijk bij Independer

| Door: (nog geen reacties)

Zorgverzekering

Inmiddels zijn er veel premies bekendgemaakt voor de zorgverzekering 2016. En dat betekent dat je op website van Independer inmiddels de nieuwe zorgverzekeringen kunt vergelijken en afsluiten. Vandaag en morgen maken alle andere zorgverzekeraars ook hun premies bekend voor volgend jaar. Onze website wordt dus nog verder aangevuld.  Onze vergelijkingsmodule is ten opzichte van vorig jaar flink verbeterd. Waar deze vorig jaar nog niet optimaal werkte op je tablet of smartphone, is dat nu wel het geval. Meer daarover lees je in dit artikel.

Zorgverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit

Bij Independer vergelijk je eenvoudig de verschillende zorgverzekeringen op prijs én kwaliteit. Na het invullen van een paar vragen zie je meteen welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Kom je er via onze website niet helemaal uit? Dan staan onze experts voor je klaar. Zij zijn bereikbaar op 035 – 626 55 44. Ook kun je een mail sturen naar info@independer.nl of een berichtje achterlaten op Facebook of Twitter.

 

 

 

Lees meer over: zorgverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Ferdy Cornelissen

Over Ferdy Cornelissen

Ferdy is online marketeer en schrijft over onze verzekeringsproducten. Hij zorgt ervoor dat ingewikkelde verzekeringstaal begrijpelijk en eenvoudig leesbaar is. Hij doet dit op onze website, maar ook daarbuiten en houdt ook contact met journalisten en vakgenoten. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603