Zorgverzekering 2016: welke zorgverzekeraar vergoedt mijn kosten het ruimst?

| Door: (nog geen reacties)

Zorgverzekering 2016: welke zorgverzekeraar vergoedt mijn kosten het ruimst?Zorgverzekering

Zoek je voor 2016 een zorgverzekering met een ruime vergoeding voor bijvoorbeeld tandartskosten, fysiotherapie, kraamzorg of ooglaseren? Via de verschillende vergoedingsoverzichten van Independer kun je die gemakkelijk vinden. 

Vergoedingen per zorgverzekeraar

In de vergoedingsoverzichten zie je per zorgverzekeraar welke aanvullende verzekeringen er worden aangeboden en wat zo’n pakket precies vergoedt. Je kunt ze op prijs sorteren, dan zie je meteen bij welke verzekeraar je de laagste premie betaalt. Vergoedingsoverzichten hebben wij voor onder meer de volgende zorg:

Wil je een specifieke zorgverzekering afsluiten vanwege een ruime vergoeding? Dan kun je dat ook meteen doen door in het overzicht op ‘Kies deze’ te drukken.

Alle vergoedingsoverzichten vind je terug op deze pagina.

Kijk kritisch of aanvullende verzekering voordelig is

Een aanvullende verzekering is niet altijd voordelig. Je betaalt vaak flink wat extra premie, terwijl de vergoeding soms beperkt is. Bijvoorbeeld als het gaat om brillen of lenzen. Bedenk dus altijd of je een  aanvullende verzekering echt nodig hebt, want het kan voordeliger zijn om de kosten zelf te betalen.

Lees meer over: zorgverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Ferdy Cornelissen

Over Ferdy Cornelissen

Ferdy is online marketeer en schrijft over onze verzekeringsproducten. Hij zorgt ervoor dat ingewikkelde verzekeringstaal begrijpelijk en eenvoudig leesbaar is. Hij doet dit op onze website, maar ook daarbuiten en houdt ook contact met journalisten en vakgenoten. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603