Zorgverzekering vergelijken Independer? Bewaar het overzicht

| Door: (nog geen reacties)

Zorgverzekering

Ben je bezig met zorgverzekeringen vergelijken bij Independer, maar wil je je verzekering nog niet direct afsluiten? Dan kun je het overzicht van de best passende zorgverzekeringen eenvoudig bewaren. Wanneer je je e-mailadres invult, wordt het overzicht naar je toegestuurd en kun je op een later moment gemakkelijk terugkeren op dezelfde pagina.

Hoe werkt het bewaren?

Na het invullen van een aantal gegevens en wensen, kom je op de pagina terecht met bovenaan de best passende zorgverzekering en daaronder drie goede alternatieven. We kunnen ons goed voorstellen dat je nog niet direct een keuze kunt of wilt maken. Klik dan rechtsboven op ‘Bewaar voor later’.

Standaard zie je bij Independer het overzicht van de zorgverzekeringen die op basis van prijs-kwaliteit (blauwe button in onderstaande afbeelding) het beste bij jou passen, maar je kunt ook het overzicht van de goedkoopste zorgverzekeringen (button ‘goedkoopste’) of het overzicht van alle zorgverzekeringen (button ‘alle 64 verzekeringen’) bewaren.

Vervolgens klapt er een schermpje open met een balk waarin je je e-mailadres kunt achterlaten. Als je daarna op ‘verstuur’ klikt ontvang je een e-mail met daarin een link. Via deze link kom je eenvoudig weer terug in hetzelfde overzicht. Je kunt dan weer verdergaan met het vergelijken van zorgverzekeringen en eventueel de gewenste verzekering afsluiten.

Specifieke zorgverzekering bewaren ook mogelijk

Het is ook mogelijk om een specifieke zorgverzekering te bewaren. Klik daarvoor in het overzicht bij de gewenste verzekering op ‘vraag aan’. Vervolgens klik je op de grijze button met ‘bewaar voor later’. Dan klapt het schermpje open waarin je je e-mailadres kunt achterlaten.

Lees meer over: zorgverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Ferdy Cornelissen

Over Ferdy Cornelissen

Ferdy is online marketeer en schrijft over onze verzekeringsproducten. Hij zorgt ervoor dat ingewikkelde verzekeringstaal begrijpelijk en eenvoudig leesbaar is. Hij doet dit op onze website, maar ook daarbuiten en houdt ook contact met journalisten en vakgenoten. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603