Steeds meer auto’s worden door fabrikanten geleverd zonder krik en reservewiel. In plaats daarvan wordt er een reparatiesetje geleverd om een lekke band te plakken. Maar veel mensen vinden het lastig en bellen alsnog hun pechhulpverzekeraar om de band te laten repareren. Je kunt je ook via Independer verzekeren voor pechhulp.

Meer reparaties, minder vervanging

Het meteen vervangen van een band gebeurt steeds minder vaak. In 2012 verwisselde de ANWB nog 75.000 banden, eind 2015 verwachten ze dat dit er nog maar 68.000 zijn. Veel automobilisten die gestrand zijn, leggen toch weer een reservewiel in de auto. De ANWB wil dat ook graag. Dat is veiliger en zorgt voor een korter oponthoud bij een lekke band.

Independer Pechhulp

Via Independer kun je voor 49 euro Independer Pechhulp afsluiten. Daarmee ben je in het hele land verzekerd, dus ook in je eigen woonplaats. Wanneer je met een lekke band staat word je meteen ter plaatse geholpen zodat je snel en veilig weer verder kunt rijden. En ook bij andere pechgevallen helpen de pechulpmedewerkers van Independer je graag verder. Bijvoorbeeld als je auto ermee stopt, als je met een lege tank of accu staat, je de verkeerde brandstof hebt getankt of als je sleutel is opgesloten in de auto.

Lees meer over Independer Pechhulp.

Autoverzekering vergelijken

Bespaar gemiddeld 259 euro per jaar

Praat mee2 Reacties op “Lekke band? Maak gebruik van Independer Pechhulp”
  1. Felicia Hitijahubessy (Independer.nl) schreef op 

    Beste R.S.,

    Het klopt dat u deze niet online kan afsluiten jammer genoeg. Dit kan alleen nog telefonisch op dit moment. Wilt u nu alsnog een pechhulp verzekering via Independer aanvragen? Dan kunt u daarvoor bellen naar 0356265544. Vanaf 4 september zijn wij ook op zondag telefonisch bereikbaar.

  2. R.S. schreef op 

    Onderwerp: Pechhulp
    Er staat op jullie site dat Independer Pechhulp apart (dus los van een autoverzekering) af te sluiten is, maar ik kom nergens een aanmeldpagina tegen. Waar en hoe kan deze Pechhulp verzekering afsluiten? Alleen telefonisch soms? Niet zo handig op zondag, als de klantenservice niet open is..

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Snel en makkelijk geregel
10