Als je binnenkort een nieuwe auto gaat kopen, kan het handig zijn je alvast te oriënteren op de beste deal voor je autoverzekering. Maar vaak beschik je dan nog niet over een kenteken. Het kenteken is het gegeven wat vaak gevraagd wordt om de premie voor je autoverzekering te berekenen. Toch kun je dat ook zonder kenteken doen. Je geeft op onze website aan dat je het kenteken niet weet, waarna onderstaande pop-up in beeld komt. Hier geef je eenvoudig aan wat het merk, model en type van je auto is.  Zo kunnen we toch voor jou de premie van je autoverzekering berekenen.

autoverzekering zonder kenteken

Offerte zonder kenteken

Je kunt op deze manier niet alleen autoverzekeringen vergelijken, maar ook al een offerte aanvragen. Deze offerte is 30 dagen geldig. Als je de auto gekocht hebt kun je heel eenvoudig in twee stappen je autoverzekering afsluiten.

Auto gekocht? Verzekering aanvragen

Bij de echte verzekeringsaanvraag hebben we natuurlijk wel je kenteken wel nodig. Je kunt eenvoudig je offerte openen en doorgaan met de aanvraag van je autoverzekering. Als je een offerte hebt gemaakt krijg je van ons een e-mail waarin je via een link meteen je offerte kunt openen op onze website. Je autoverzekering aanvragen is vervolgens snel geregeld.

Autoverzekering vergelijken

Bespaar gemiddeld 259 euro per jaar

Praat mee4 Reacties op “Premie autoverzekering berekenen zonder kenteken”
  1. margo schreef op 

    ik wil mijn inportauto tijdelijk verzekeren zonder kenteken is dat mogelijk

    1. Beste Margo,

      Bij sommige verzekeraars is het mogelijk om de auto op chassisnummer ze verzekeren. Helaas is dit via Independer niet mogelijk. U kunt dit wel direct bij de verzekeraars navragen.

  2. J.j. Dekker schreef op 

    Wil peugeot 308 van december 2007 van Spanje naar Nederland halen

    1. Beste J.J. Dekker,

      Als de auto die u wilt importeren (nog) geen Nederlands kenteken heeft, dan kunnen wij deze helaas niet voor u verzekeren. Ik raad u dan aan direct met een verzekeraar te bellen om uw situatie te bespreken. Heeft de auto wel een Nederlands kenteken, dan kunt u het best even bellen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op het nummer 035-626 55 44.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Snel en makkelijk geregel
10