Wie is Independer.nl?
Tip een vriend:

Wie is Independer.nl?

Independer.nl is in 1999 opgericht door Diederik de Groot van Embden en Edmond Hilhorst. Zij streefden (en streven nog steeds) ernaar om de financiële wereld transparanter te maken. Dat is inmiddels aardig gelukt. Maar we willen nog meer. Wij vinden dat je financiële producten blindelings moet kunnen vertrouwen en willen jou als consument helpen bij het kiezen van het juiste financiële product.

Independer.nl is begonnen als vergelijkingssite maar is inmiddels uitgegroeid tot de grootste online financieel adviseur van Nederland. Op een heldere manier vergelijken we verzekeringen, hypotheken en andere financiële producten op prijs, kwaliteit en voorwaarden. Je kunt daarna zelf kiezen welk product je wilt afsluiten. En heb je hulp nodig? Dan kun je onze klantenservice bellen. Onze missie is niet voor niets om mensen definitief gemoedsrust te geven over hun financiële producten.

Independer.nl heeft meer dan 250.000 klanten. Jaarlijks wordt de site meer dan 6 miljoen keer bezocht. Doordat heel veel mensen een verzekering bij ons afsluiten, kunnen wij verzekeringen vaak goedkoper aanbieden dan andere tussenpersonen. Zo kunnen we je bijvoorbeeld bij autoverzekeringen de Laagste Prijs Garantie bieden.

Independer.nl is een bedrijf met een geheel eigen filosofie. Daarbij baseren we ons op vijf kernwaarden: idealistisch, commercieel, klantgericht, ondernemend en eerlijk. Deze kernwaarden vind je terug op onze site, in onze dienstverlening en in onze benadering van jou als klant.

Onze manier van werken wordt gewaardeerd. In mei en november 2009 is Independer.nl door WUA! uitgeroepen tot beste site voor het vinden en afsluiten van een autoverzekering. In juni 2010 kwam Independer.nl in een update van datzelfde onderzoek naar voren als beste vergelijkingssite. Ook in de verzekeringsbranche krijgen we erkenning voor ons werk. Independer.nl heeft in juni 2009 en juni 2010 de Nederlandse verzekeringsaward (Gouden Schild) gewonnen voor zijn uitmuntende prestatie op het gebied van E-business. Meer successen van Independer.nl vind je op de successenpagina.

iedere maand de beste
artikelen in je mailbox?

meld je aan voor de nieuwsbrief

Reacties

11 Antwoorden op “Wie is Independer.nl?”

 1. A.H.M. de Weijer schreef op 

  Via Independer haal ik goede informatie binnen.
  Maar kunt u mij mededelen hoe u aankijkt tegen een verzekeraar al Ditzo. Zij worden volgens mij financieel ondersteund door Fortis.

 2. Ditzo is inderdaad een (zelfstandig) initiatief van Fortis. Ditzo verkoopt alleen verzekeringen via Internet en kiest ervoor om zich te onderscheiden in klantgerichtheid.

 3. Abdel schreef op 

  Hoe kijkt u aan tegen Robin Hood in het algemeen? Hij steelt van de rijken en stelen is toch verboden?

 4. G. Leushuis schreef op 

  Een vriendin van mij woont en werkt voor onbepaalde tijd in de VS; zij was altijd tegen ziektekosten verzekerd in Nederland. Zij is ook nu nog verzekerd bij Delta Lloyd, waar ze rond de USD7000 per jaar aan premie betaalt. Kunt U mij zeggen of er andere verzekeringsmaatschappijen in Nederland zijn, waarbij ze zich zou kunnen verzekeren eventueel tegen een lagere premie.

 5. F.F. de Knijff schreef op 

  Kunt u mij ook een offerte aanbieden voor een rechtsbijstandverzekering en bij welke maatschappij ik hiervoor het beste terecht kan. En is het zo dat voor elke rechtsbijstandverzkering er 2 maanden wachttijd geldt? Kunt u zeggen wat dat precies inhoudt? Ik hoor graag van u.
  Met vriendelijke groet, Rik de Knijff.

 6. Beste Rik,

  Independer.nl vergelijkt geen rechtsbijstandverzekeringen en kan u hiervoor dan ook geen offerte aanbieden. Het is inderdaad zo dat een rechtsbijstandverzekering een wachttijd kent, deze is 3 maanden. De wachttijd houdt in dat u tot 3 maanden na ingangsdatum van de verzekering geen beroep kunt doen op de verzekering. Dit ter voorkoming dat u zich verzekert voor een nu lopend conflict of een verwacht conflict. Als u een rechtsbijstandverzekering wenst af te sluiten, kunt u hierover het beste contact opnemen met uw verzekeraar waar uw woonverzekeringen ondergebracht zijn.

  1. Koppers schreef op 

   Kunt u mij vertellen of er überhaupt rechtsbijstandsverzekeringen in nederland bestaan die wel helpen bij een al te verwachten conflict? Misschien onder de voorwaarde dat je bij afsluiten een bepaalde tijd aangesloten blijft. Ik zit namelijk op dit moment nog niet in een proces verwikkeld, maar er is een hele kleine kans dat dit over een paar maanden wel gebeurd en ik wil sowiezo een rechtsbijstandsverzekering afsluiten, ook al draait dit geschil niet uit op een juridisch cnflict

   1. Chris Oosterling (Independer.nl) schreef op 

    Beste Koppers,
    Wij vergelijken geen rechtsbijstandsverzekeringen en zijn dus niet volledig op de hoogte van alle voorwaarden die door verschillende (rechtsbijstands) verzekeraars worden gehanteerd. Voor zover wij weten zijn er geen verzekeraars die dekking bieden voor een te verwachten conflict. Een verzekering afsluiten is dan nog steeds wel mogelijk, maar het te verwachten conflict zal dan worden uitgesloten voor rechtsbijstand.

 7. emmy elsinga schreef op 

  wij willen info over auto / reis / caravan / rechtsbijstand verzekering dat zijn 4 verzekeringen liefst bij een maatschappij

 8. Beste Emmy,

  Independer.nl maakt geen vergelijking voor rechtsbijstand- en caravanverzekeringen. Wij bieden wel een vergelijking voor een autoverzekering of reisverzekering.

  Onze ervaring is dat losse polissen goedkoper zijn dan 1 pakket met allerlei verzekeringen. Door een vergelijking te maken komt u erachter wat voor u de beste optie is.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Goedkope verzekering? Independer helpt jou gemakkelijk verzekeringen vergelijken

verzekering vergelijken

"De medewerker is accuraat en hulpvaardig bij het maken van afwegingen."

Meneer NOORT uit MALDEN
0 minuten geleden, woonverzekering

"Makkelijk en duidelijk"

Anoniem uit DRONTEN
12 minuten geleden, zorgverzekering

"Super handig als 'tussenpersoon '"

Mevrouw Haeringen uit DEDEMSVAART
28 minuten geleden, zorgverzekering

"Veel ervaring mee en goed!"

Meneer van Oudenallen uit DINXPERLO
35 minuten geleden, autoverzekering

"Het is makkelijk om een duidelijkeen overzichtelijke keuze te maken"

Meneer Rovers uit GEMERT
38 minuten geleden, zorgverzekering

"Altijd een duidelijk en goed overzicht, ik kijk elk jaar en stap regelmatig over."

Anoniem uit BEUSICHEM
56 minuten geleden, zorgverzekering

"Omdat het gemak is online te verzekeren"

Meneer Kural uit UDEN
1 uur geleden, autoverzekering

"Alles mooi overzichtelijk in kunnen vullen en duidelijk resultaat, scheelt ons €500 in het jaar."

Anoniem uit BEILEN
1 uur geleden, zorgverzekering

"omdat alles meer dan duidelijk is en zonder verstoringen of haperingen doorgaat."

Meneer van Beers uit STEVENSWEERT
1 uur geleden, autoverzekering

"duidelijk en weinig werk"

Anoniem uit GRONINGEN
1 uur geleden, energie

"Snel en eenvoudig. "

Meneer Endurance uit BUSSUM
1 uur geleden, woonverzekering

"De simpelheid en duidelijkheid waar mee een verzekering kan worden afgesloten"

Anoniem uit ZAANDAM
1 uur geleden, zorgverzekering

"Nog geen problemen. "

Mevrouw Selier uit ALMERE
1 uur geleden, autoverzekering

"Omdat de informatie helder was en het aanbod aantrekkelijk."

Meneer Smulders uit HAAREN
1 uur geleden, zorgverzekering

"."

Meneer Spierings uit SINT-MICHIELSGESTEL
1 uur geleden, zorgverzekering