Wie is Independer.nl?
Tip een vriend:

Wie is Independer.nl?

Independer.nl is in 1999 opgericht door Diederik de Groot van Embden en Edmond Hilhorst. Zij streefden (en streven nog steeds) ernaar om de financiële wereld transparanter te maken. Dat is inmiddels aardig gelukt. Maar we willen nog meer. Wij vinden dat je financiële producten blindelings moet kunnen vertrouwen en willen jou als consument helpen bij het kiezen van het juiste financiële product.

Independer.nl is begonnen als vergelijkingssite maar is inmiddels uitgegroeid tot de grootste online financieel adviseur van Nederland. Op een heldere manier vergelijken we verzekeringen, hypotheken en andere financiële producten op prijs, kwaliteit en voorwaarden. Je kunt daarna zelf kiezen welk product je wilt afsluiten. En heb je hulp nodig? Dan kun je onze klantenservice bellen. Onze missie is niet voor niets om mensen definitief gemoedsrust te geven over hun financiële producten.

Independer.nl heeft meer dan 250.000 klanten. Jaarlijks wordt de site meer dan 6 miljoen keer bezocht. Doordat heel veel mensen een verzekering bij ons afsluiten, kunnen wij verzekeringen vaak goedkoper aanbieden dan andere tussenpersonen. Zo kunnen we je bijvoorbeeld bij autoverzekeringen de Laagste Prijs Garantie bieden.

Independer.nl is een bedrijf met een geheel eigen filosofie. Daarbij baseren we ons op vijf kernwaarden: idealistisch, commercieel, klantgericht, ondernemend en eerlijk. Deze kernwaarden vind je terug op onze site, in onze dienstverlening en in onze benadering van jou als klant.

Onze manier van werken wordt gewaardeerd. In mei en november 2009 is Independer.nl door WUA! uitgeroepen tot beste site voor het vinden en afsluiten van een autoverzekering. In juni 2010 kwam Independer.nl in een update van datzelfde onderzoek naar voren als beste vergelijkingssite. Ook in de verzekeringsbranche krijgen we erkenning voor ons werk. Independer.nl heeft in juni 2009 en juni 2010 de Nederlandse verzekeringsaward (Gouden Schild) gewonnen voor zijn uitmuntende prestatie op het gebied van E-business. Meer successen van Independer.nl vind je op de successenpagina.

iedere maand de beste
artikelen in je mailbox?

meld je aan voor de nieuwsbrief

Reacties

11 Antwoorden op “Wie is Independer.nl?”

 1. A.H.M. de Weijer schreef op 

  Via Independer haal ik goede informatie binnen.
  Maar kunt u mij mededelen hoe u aankijkt tegen een verzekeraar al Ditzo. Zij worden volgens mij financieel ondersteund door Fortis.

 2. Ditzo is inderdaad een (zelfstandig) initiatief van Fortis. Ditzo verkoopt alleen verzekeringen via Internet en kiest ervoor om zich te onderscheiden in klantgerichtheid.

 3. Abdel schreef op 

  Hoe kijkt u aan tegen Robin Hood in het algemeen? Hij steelt van de rijken en stelen is toch verboden?

 4. G. Leushuis schreef op 

  Een vriendin van mij woont en werkt voor onbepaalde tijd in de VS; zij was altijd tegen ziektekosten verzekerd in Nederland. Zij is ook nu nog verzekerd bij Delta Lloyd, waar ze rond de USD7000 per jaar aan premie betaalt. Kunt U mij zeggen of er andere verzekeringsmaatschappijen in Nederland zijn, waarbij ze zich zou kunnen verzekeren eventueel tegen een lagere premie.

 5. F.F. de Knijff schreef op 

  Kunt u mij ook een offerte aanbieden voor een rechtsbijstandverzekering en bij welke maatschappij ik hiervoor het beste terecht kan. En is het zo dat voor elke rechtsbijstandverzkering er 2 maanden wachttijd geldt? Kunt u zeggen wat dat precies inhoudt? Ik hoor graag van u.
  Met vriendelijke groet, Rik de Knijff.

 6. Beste Rik,

  Independer.nl vergelijkt geen rechtsbijstandverzekeringen en kan u hiervoor dan ook geen offerte aanbieden. Het is inderdaad zo dat een rechtsbijstandverzekering een wachttijd kent, deze is 3 maanden. De wachttijd houdt in dat u tot 3 maanden na ingangsdatum van de verzekering geen beroep kunt doen op de verzekering. Dit ter voorkoming dat u zich verzekert voor een nu lopend conflict of een verwacht conflict. Als u een rechtsbijstandverzekering wenst af te sluiten, kunt u hierover het beste contact opnemen met uw verzekeraar waar uw woonverzekeringen ondergebracht zijn.

  1. Koppers schreef op 

   Kunt u mij vertellen of er überhaupt rechtsbijstandsverzekeringen in nederland bestaan die wel helpen bij een al te verwachten conflict? Misschien onder de voorwaarde dat je bij afsluiten een bepaalde tijd aangesloten blijft. Ik zit namelijk op dit moment nog niet in een proces verwikkeld, maar er is een hele kleine kans dat dit over een paar maanden wel gebeurd en ik wil sowiezo een rechtsbijstandsverzekering afsluiten, ook al draait dit geschil niet uit op een juridisch cnflict

   1. Chris Oosterling (Independer.nl) schreef op 

    Beste Koppers,
    Wij vergelijken geen rechtsbijstandsverzekeringen en zijn dus niet volledig op de hoogte van alle voorwaarden die door verschillende (rechtsbijstands) verzekeraars worden gehanteerd. Voor zover wij weten zijn er geen verzekeraars die dekking bieden voor een te verwachten conflict. Een verzekering afsluiten is dan nog steeds wel mogelijk, maar het te verwachten conflict zal dan worden uitgesloten voor rechtsbijstand.

 7. emmy elsinga schreef op 

  wij willen info over auto / reis / caravan / rechtsbijstand verzekering dat zijn 4 verzekeringen liefst bij een maatschappij

 8. Beste Emmy,

  Independer.nl maakt geen vergelijking voor rechtsbijstand- en caravanverzekeringen. Wij bieden wel een vergelijking voor een autoverzekering of reisverzekering.

  Onze ervaring is dat losse polissen goedkoper zijn dan 1 pakket met allerlei verzekeringen. Door een vergelijking te maken komt u erachter wat voor u de beste optie is.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Goedkope verzekering? Independer helpt jou gemakkelijk verzekeringen vergelijken

verzekering vergelijken

"Overzichtelijk,snel en goede prijs voor het product. "

Dhr. Ploeg uit HEERHUGOWAARD
12 minuten geleden, rechtsbijstandverzekering

"Overzichtelijk"

Mevr. Balk uit NAARDEN
27 minuten geleden, energie

"Zeer makkelijk afsluiten en goede instructies"

Anoniem uit GRONINGEN
39 minuten geleden, reisverzekering

"Duidelijk en snel"

Anoniem uit ROTTERDAM
1 uur geleden, energie

"simpel n snel"

Anoniem uit MIDDELBURG
1 uur geleden, overlijdensrisicoverzekering

"Werkt prima en snel"

Anoniem uit GELEEN
1 uur geleden, reisverzekering

"Lekker snel"

Anoniem uit HOOGEZAND
1 uur geleden, lenen

"Makkelijk, snel en kreeg een korting van 0,2% op de berekende rente. "

Anoniem uit DRONTEN
2 uur geleden, lenen

"duidelijke site"

Anoniem uit HILVERSUM
2 uur geleden, energie

"Duidelijke prijsvergelijkingen Alles vlug geregeld, mailcontact loops soepel"

Dhr. von Kriegenbergh uit ZWIJNDRECHT
2 uur geleden, autoverzekering

"Overzichtelijk en helder "

Meneer Oosterhuis uit HAREN GN
2 uur geleden, autoverzekering

"Goed advies. Snel bereikbaar"

Anoniem uit GROESBEEK
3 uur geleden, energie

"Werkt snel"

Anoniem uit WEERT
3 uur geleden, lenen

"over het algemeen gaat het goed!"

Dhr. Vinken uit REUSEL
3 uur geleden, energie

"It's quick to make"

Meneer Bartusevicius uit NIJMEGEN
4 uur geleden, autoverzekering